Creepy Carnival – The Beginning

*Yhteistyö Punanaamio.fi -kanssa.

Huhhuh. Nyt ne on ohi. Meinaan 30-vuotis-juhlani, jossa teemana toimi Creepy Carnival.  Jäi mahtava fiilis kyllä ja kaikki meni niinkuin piti. Suurinpiirtein. Ja jos ei mennyt, kukaan muu ei sitä tiennyt kuin Minä!

Kuvat puhuvat täysin puolestaan ja niitä tässä seuraavissa postauksissa myös riittää. Niin moni oli panostanut ihan älyttömän paljon pukuihinsa ja maskeerauksiinsa. Niin monien ystävien näkeminen sai kyllä meikäläisen sekaisin onnesta. Täytyy olla kiitollinen niin monista erilaisista persoonista mitkä itseäni ympäröi.

Itse valmisteluihin varasin pari päivää ja ne riitti juuri ja juuri. Rekvisiittaa oli enemmän kuin tarpeeksi ja suurimman osan niistä toimitti minulle paikka nimeltä Punanaamio. Ihan sairaan upeita maskeja, maskeerausvälineitä ja jopa yksi puhuva pellekin.

as

21

Oli mikä tahansa juhla mihin tarvitset jotain rekvisiittaa tai vaatetta, maskia tai vaikka hurjat piilarit, on punanaamio se paikka mistä ne kannattaa tilata! Kaiken kruunasi vielä se, että kaikki vieraat saivat -15% alennuksen kaikesta mitä juhliin ostivat, ihan mahtavaa! Käy tsekkaamassa hurja valikoima alla olevasta linkistä.

www.punanaamio.fi

Vessakin sai uuden ilmeen.

12

132

12343

Punanaamion maskeeraus-vermeillä kelpasi leikkiä!

Ilta alkoi vastaanottamalla kutsuvieraat eli hyvät ystäväni paikan päälle. Beetlejuice- asussani odotin ovella kädet täristen kuka tulee ensin ja monelta ja onko musiikki nyt hyvin ja hiukset huonosti. Jännitti meinaan aika paljon.

Kansa marssi iloisena sisään toinen toistaan upeammissa kauhu-meikeissä ja puvuissaan. Onnea Johanna! -huusi monet sisään tullessaan ja mielessäni mietin että kyllä, olen juuri sitä nyt täynnä. Onnea. Ja se on täysin näiden ihmisten ansiota.

123123

Yllä oleva Beetlejuice- raitapukuni on myös punanaamiosta osastolta “OppoSuits”. Valikoimaa puvuista pääset selaamaan alla olevasta linkistä.

Punanaamio.fi/OppoSuits

Juhlakansan mennessä sisään kamerat räpsi tekoripsien tahtiin kun porukka ihmetteli mitä kaikkea pöydiltä ja niiden alta oikein löytyy. Noin viisikymmentä ihmistä velloi paikoilleen ja tuntui kuin olisin omissa mielikuvitus-tarinoissani mukana kun katsoin ympärilleni. Pelottava ja erikoinen ilta sai alkunsa ja elämäni suurimmat juhlat olivat käsin kosketeltavissa suoraan edessäni…

3213123

Sunnuntaina lisää kuvia ja höpinää juhlista!

2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday