Dear Eki, olenko normaali?

Facebook kyselee kokoajan mitä mietit? Johanna, Johanna, jossu, hei hei hei mitä mietit? KERRO! – No jos kerron, niin et kai sitten kerro kenellekään eteenpäin? Voinko luottaa suhun? -TOTTAKAI! Olenhan suoraselkäinen ja luotettava, voit jatkossa kutsua minua vain Faceksi. Kerro kaikki, syötä minua paskapuheillasi niin ettei minulla ole nälkä enään koskaan! Kyllä, nykypäivän tiedonjako on aika simppeli, someta salaisuutesi ja olet mukana elämän arvonnassa, facebook ei ole osallisena arvontaan!

Muistatteko kun oli päiväkirjoja? Rakas päiväkirja, tänään koulussa Petteri kaivoi nenää vartin ja Reetu mursi tyttöjen sydämiä ja sormensa, oli niin hauskaa etten unohda sitä koskaan! Onkohan päiväkirjoja edes nykyään enää vai jaetaanko kaikki asiat kaikille, kaikkialla? Toisaalta mietin jos se onkin hyvä asia, että ihmiset jakaa asioita enemmän toistensa kanssa? Verrattuna siihen jos sen jakaisi vain kirjan kanssa jota vain SINÄ itse luet?  Tietysti riippuen aika paljon siitä mitä kirjoitetaan. Ennemmin sitä toki lukee jotain aitoa… sanoo ihminen joka kirjottaa mielikuvitustarinoita. Voi ironia vanha ystäväni, teroita kyntesi ja tule polvelleni istumaan niin kerrotaan vähän yhdessä elämästä.

Jos ette ole sattunut vielä huomaamaan, hyvinkin moni asia ei mene ohi herra Facelta, hän stalkkerimaisesti kokeilee rajojaan. Googletat “mustan kissan paksut posket” ja kappas, viisi minuuttia myöhemmin selatessasi uutisvirtaa Petterin ja Reetun päivityksien väliin on ilmestynyt kissa läskiposkineen mainostaamaan FatCat -kissanmuonaa, ja vielä -50 % alessa? Voihan v*ttulan väki. Vähemmästäkin alkaa epäilyksen kellot soimaan ja vainoharhaisuuden kattila porisee jo kuutosella ja kiehuu yli minä hetkenä hyvänsä.

Toinen nuorten kanava ennen vanhaan oli Suosikki -lehden Bees And Honey – osasto. Niitä tuli luettua miljoonaan kertaan ja naurettua vatsalihakset kipeänä. Dear Eki, olen 16-vuotias ja kuppikokoni on D456C, isovarpaani on jotenkin oudon mallinen ja en osaa kääntyä vasemmalle, olenko normaali? Toinen toistaan hullumpia kysymyksiä sateli vuosien ajan palstalle ja Eki hiki otsalla yritti vastata parhaansa mukaan Suomen nuorisolle. Tekisi mieli esitellä Eki, Face ja Päiväkirja toisilleen, istua ihan ruokapöytään ja jutella mukavia historiasta ja tulevasta. Face, kerrotko vähän itsestäsi ja miltä tuntuu profiloida ihmisiä päivät pitkät? Dear Eki, intiimit asiat jääköön jälkiruoalle ja ojennathan suolan, kiitos! Päiväkirja voisi kertoa kuinka paljon salaisuuksien kantaminen on rasittanut vanhaa selkääsi ja kuinka suuresti harmittaa olla aina lukossa? Nykyaikana ei edes tiedetä kuinka paljon taakkaa nuo raukat ovat meidän puolesta kantaneet.

Lukossa olemisesta puheen ollen, tuli käytyä taas pari kertaa painimassa tällä viikolla. Ihmiskato on iskenyt salillemme, kesäisellä kelillä on taas sormet pelissä tässäkin asiassa. Mut eipähän tuo ole haitannut, saa ainakin parhaan mahdollisen ohjeistuksen kun vetäjät kerkee tulla katsomaan tarkkaan minkä raajan pistät ja mihin väliin! Oon vihdoin myös koittanut katsoa taas vähän mitä syön, viimeset pari kuukautta onkin mennyt mässäillessä.

 

Pikku-ukon kanssa on tullut touhuttua ulkona ja sisällä. Huvittaa, kun hän osaa kohta paremmin englantia kun minä itse. Yksi kaunis päivä vaan huomasin kun alkoi omenat olemaan apple ja pallot ball, mietin että kuka tuo ameriiikkalainen pieni kääpiö mun kotona on. Syypää muutokseen on kaikenkansan tuntema viihdyttäjä, internetin suurin DJ – Youtube. Vaikka kuinka monesti niitä suomenkielisiä yrittää sinne syöttää että katotaan näitä hei tää on hyvä, sekunnin päästä kun hän pääsee itse käsiksi laitteeseen on taas vanhat kunnon Pocoyot pyörimässä kuin viimeistä päivää.

Youtuben kanssa saa muutenkin olla aika tarkkana, siellä on vaikka mitä paskaa kyllä tullut vastaan. Hyvänä esimerkkinä sellaiset vessavideot, missä joku karvakätinen äijä kokeilee mahduttaa eri tavaroita vessanpönttöön. Tervettä? Niin minunkin mielestä. Sinne on mennyt kaikki tavarat Mcdonaldsin ranskalaisista ilmapalloihin. “Dear Eki, olenko normaali kun kuvaan videoita Youtubeen jossa tungen himoissani tavaraa wc-pönttöön kuin jossain pornovideolla konsanaan?” Veikkaisin että Eki vastaisi aika ripeästi että tässä numero lähimmälle päätohtorille.

Ei noissa nyt sinänsä mitään pahaa toki ole ne on vaan typeriä, mutta arvatkaa kuka on kohta tunkemassa sitä pädiä vessanpönttöön? Niinpä. Että se niistä sitten.

Ensiviikolla uutta tarinaa, hypätään juoksun maailmaan. Fyysisen vai mielen? Sen näkee sitten!

Happy Saturday ! ☀

 

 

 

2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday