Drag my monday

Tämä viikko alkoikin hieman erilailla kun normaalisti. Ei painittu, ei lenkkeilty vaan lähdettiin parin ystävän kanssa Finlandia- talolle katsomaan sellaista showta, jota en itse olekaan ennen nähnyt. Suomeen tuli tällainen Rupaul’s Drag Race -porukka, henkilöt sarjasta jota olen pitkään seurannut Netflixistä. Ennenkuin tätä sarjaa näin, tiesin todella vähän drag-maailmasta mutta silmät avautui aika nopeasti kun aloin päästä mukaan sarjaan. Tiedän, että joku peruspertti ei tätä aihetta nyt pysty sulattamaan ja rennietkin on loppu, mutta kannatan silti lukemaan, eihän sitä ikinä tiedä vaikka loppuisi sulatusongelmat kokonaan !

What is this madness?

Monilla tosiaan ensikuvitelma on että mies mekossa ja peruukissa, mitä helvettiä? Mutta totuus on aika paljon muuta, mitä itse olen seurannut niin huomasin heti ekana sen kuinka toi muuntautumistaito eri henkilön näköiseksi on ihan jäätävää! Sarjan alussa en pysynyt mukana kuka on kukakin naisena, koska ero oli niin suuri.

Itse ainakin näen tän taiteenmuotona, siinä missä teatteri ja esim. maskeeraus. Tässä vaan on yhdistetty vähän kaikkea. Meikkaustaidot, elekieli, ilmeet ja ääni, kaikkia näitä muuttelemalla toiset saavat jotain tosi hurjaa aikaiseksi. Mulla varmaan kiinnostus herää eniten tuohon taide-puoleen, olenkin aina ihaillut kaikennäköistä taiteilua kropalla tai maskeerauksella, ylipäätänsä muuttamalla jotain asiaa niin että sitä ei edes pysty käsittämään samaksi kuin aiempi.

Dragia löytyy niin paljon kun esiintyjiäkin, erilaisia tyylejä on todella monia. Esimerkiksi Lady Gaga, yksi tunnetuimmista artisteista maanpäällä on hurahtanut dragiin jo vuosia.

Lady Gaga itsenään ja luomanaan hahmona Jo Calderonena.

 

Hotelliin saapuminen alkoi “hieman” jännittävissä merkeissä kun huomasin huoneeseen saapuessa jättäneeni puolet tavaroistani hotellin alakahvilan pöydän alle, ne onneksi löytyi. Kun tuo järkytys oli juuri saatu laantumaan, Jeesuksen näköinen hippi seisoo suoraan vastapäätä meidän hotellin ikkunaa ilman rihman kiertämää tuijotellen meidän suuntaan. Yritimme blokata tilanteen siirtämällä verhot toisen ikkunan eteen, mutta hän oli ovela ja siirtyi seuraavaan ikkunaan. Tässä vaiheessa luovutettiin ja suljettiin kaikki ikkunat koska verkkokalvot paloi jo karrelle.

Meikattiin yli tunti. TUNTI?! Mulle joka heittää viivat silmiin viidessä minuutissa aamuisin se tuntu kun olisin alkanut maalaamaan jotain suurta maalausta pienellä lyijykynällä ja joku kumittaisi kokoajan kaiken mitä piirrät.

Keikka oli kaikenkaikkiaan todella hieno ja yleisökin pääsi osallistumaan esim. Lip sync -kilpailussa, jonka voitti 11-vuotias likka, hurjaa heittäytymistä kaikinpuolin! Ilta jatkui juhlinnan ja tanssimisen merkeissä, spagaatit ja peruukit lenteli pitkin parkettia.

Hei kohta on juhannus, sen nyt tiesi jo siitäkin kun ukkostaa ja sataa!

Tarinaa loppuviikosta 😎🔥

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday