Elävänä kuolleiden kirjoissa

HALLOO. Hei! Täällä mä olen taas! Takaisin elävien kirjoissa. Mikä ensinnäkin on tämä ”elävien kirja”? Onko se monisivuinen ja onko siinä paljon kuvia? Onko ne mustavalkoisia vai värillisiä ja onko niissä kukkasia ja hymiöitä? Olinko sitten kuolleiden kirjoissa nämä viikot vai miten se menee? Suorinta tietä aakkosten päällä pomppien helvettiin ja takaisin vain toteamaan että perkele tällä sivullakin on kirjoitusvirhe? No, melkein!

Monta viikkoa ollut taukoa kirjoittelusta, ei tarinan tarinaa eikä jorinan jorinaa. Olen ollut sairaana ja ties mitä. Sairaalassakin tuli tosiaan poikettua monena päivänä ja on kyllä pitkään aikaan pisimpiä viikkoja mitä meikäläinen on elellyt. Olen tottunut kuitenkin liikkumaan oikeastaan aina kun mahdollista, säätämään aina jotain oli se sitten tatuointia tai piirustusta, töitä tai urheilua. Aina on jotain meneillään. Onko se omasta mielestäni hyvä asia? NO EI.

Lopunkaiken se ei ole hyvä asia ja ne asiat pitää saada järjestykseen että niitä jaksaa tehdä. Toki myös se että on varmasti fyysisesti terve. Mä olin sivuuttanut nuhat jo kuukausien ajan että kyllä se ohi menee ja nyt vaan pökköä pesään ja tossua toisen eteen niinkun olis jo. En pysähtynyt vaikka olin flunssassa ja tässä sitä nyt ollaan. Nyt on levätty ja levätty ja Levätty.

Kroppa on saatu kokoon ja oli siis ihan mahtava fiilis päästä taas painimaan vaikka kyse oli vaan viikkojen tauosta se tuntui todella pitkältä. Pääkoppa on paremmalla mallilla kun pitkään aikaan ja jaksaa taas painaa ihan uudella puhteella. Terveys. Se on vaan siis niin täydellistä ja parasta mitä voi toivoa. Miksei tätäkään arvosta ennenkun jotain tapahtuu? Edelleenkin ihmettelen ja tulen tätä ihmettelemään. Toisaalta onneksi näin kävi koska nyt taas muistan arvostaa. Kuinka kauan? Se jää nähtäväksi.

En muistanutkaan millaista hulinaa ensiavussa on. Sitä kun katsoo vaan telkkariohjelmien kautta ei tajuakaan mitä kaikkea siellä näkee joka ikinen päivä. Arvostus myös hoitajia ja muuta henkilökuntaa kohtaan nousi kovasti kun huomasi mikä kiire ja hälinä siellä on. Kokoajan. Päivästä toiseen. Vuorosta vuoroon. Jäätävää menoa sanoisinko.

Sairaala

Ihmisiä on niin helkkarin erilaisia ja meitä on kyllä oikeasti joka lähtöön. Kun ihmisillä on kipuja nousee luonnollisesti kiukku ja suru pinnalle. Toiset malttavat istua odotushuoneessa hikipisara kainalossa killuvan päänsä otsalla hiiren hiljaa, vuoroni tulee ehkä kohta. Toiset hermostuvat jo minuuteissa odotteluun sormensa ja siinä olevan tikun kanssa, S*TNA kun eivät kerkiä yhtä sormea tähän väliin katsoa on se PRKL ruokakin jäi uuniin ja olisi tullut se ohjelmakin telkkarista!

Jotenkin jäi tästä omasta keikasta mieleen sellainen kun menin röntgeniin ja mut roudattiin sillä sängyllä. En tiedä mikä siinä on mutta koen hirveetä ahdistusta ja nolostumista siinä makoilemalla kun toinen joutuu sitä työntelemään pitkin käytäviä. Ihmiset vaan katselee ohimennessään sillee voi totakin ihmiskohtaloa ja onkohan se kuolemaisillaan.

Tulee joku ihme tarve näyttää että mä kyllä voisin kävellä ihan itse ja yritän istua jotenkin semiryhdikkäästi siinä tyynyn ja peiton päällä helvetinmoisessa solmussa. Olenko vaan sitten olevinaan niin ”ei tartte auttaa” -tyyppi vai mikä siinä sitten on mutta se on vaan niin ahdistavaa. Tulee olo että on paljon sairaampi mitä oikeasti on ja että muut vielä näkee sen, KAMALAA!

Kaikenkaikkiaan hirveet pari viikkoa oli mutta toisaalta pääsi pysähtymään ja funtsimaan sellaisia asioita mitkä on oikeasti tärkeitä ja jotka arjen sähellyksessä unohtuu. Oliko tämä herätys? Herätys saatanan pahvi, muista mikä on tärkeää ja mikä ei. Kaikella on tarkoituksensa vai mites se meni!

Maalaus

MULLA ON NIIN PALJON Asiaa! Niin paljon on tapahtunut kaikkea hyvääkin näiden viikkojen aikana. Silmäleikkaus, uusi harrastus, seinämaalauksia, tatuointeja, painia niin perkeleesti ja ties mitä! Näistä myöhemmin. Ensiviikolla myös tarinoiden kimppuun vihdoin, ihanaa päästää pitkästä aikaa mielikuvitus laukkaamaan vapaana laitumille!

 

Nyt alkaa valmistautuminen huomisiin Halloween bileisiin. Hyvää ja reipasta perjantaita! Muistakaa kuitenkin levätä silloin kun kroppa niin vaatii!

3
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday