Epävireinen syksyn sävel

Mökillä on hauska viettää viikonloppuja, se on aina vähän kun lähtisi minilomalle. Kamojen pakkaaminen, hetki pois arjen askareista ja kodin pölyisistä nurkista. Näin syksyllä on ihan omat ihanat juttunsa kuin myös talvella ja kesällä.

kota2

Talven parhaat mestat mökillä sanoisin olevan kota ja palju. Kodassa illan pimetessä makkaranpaisto ja pieni lämmittävä viski saavat arjen kun arjen katkaistua lopullisesti. Paljun lämpimässä poreilussa on ihan parasta katsoa tähtitaivasta ja kuunnella musiikkia.

Syksyllä sanoisin parasta olevan muuttuva luonto jota ympärillä riittää vaikka kuinka. Tällöin on pakko kaivaa kamera aina esiin ja lähteä kuvaamaan jokainen kolkka ja kääntää jokainen sammaleinen kivi ja märkä lehti. Kaikesta kylmästä ja märästäkin voi saada kaunista vaikka ei uskoisi!

kota

 

Kesällä taas mökillä on ehdottomasti parasta ranta ja sauna. Tuoreen koivunlehden tuoksu sekotettuna tervan vahvaan hajuun ja kädessä kylmä huurteinen. Saunan syleilystä suoraan uimaan raikkaaseen veteen. Mikä voisi olla sen parempaa?

palju

Syksy on tällä hetkellä märkä, kylmä ja todella pimeä niin vähemmästäkin alkaa masentamaan. Ihmiset sekoaa, muuttokuormat pakataan ja lentoliput ostetaan vähintään toiselle puolelle maapalloa ellei jopa avaruuteen.

Kaikesta paskasta huolimatta uskon että tämä tekee meille hyvää. -HYI! miten niin? No siten niin että jos olisi kokoajan sama sää niin tämä valituksen määrä mitä nyt lataamme olisi 500 kertainen ja v*ttuilut päälle!

leaf

Vaihtuvuus. Sitä me kaipaamme ja sitä me myös saamme.

Viritetään syksyn sävel uudestaan ja sokaiskaa tuo pimeys kirkkaalla taskulampulla ja hyppikää siinä vesilätäkössä joka v*ttuilee teille joka aamu, näytetään että ei meitä näin vaan lannisteta! EI TUNNU MISSÄÄN!

koira

Mitä jos meillä olisikin vain kesä ja talvi, syksy olisikin kaivattu erilaisuus kalliiden lentojen takana? Tästä tarinaa sunnuntaina.

3
Jaa:

This Post Has 2 Comments

  1. Avatar

    Mökkeily on ihanaa oli vuodenaika mikä vaan, mutta pakko kyllä myöntää, ettei tää sade ja pimeys mitään lemppariaikaa oo itelle. Värikäs alkusyksy on sen sijaan ihanaa aikaa.

    1. Avatar

      Heh, ymmärrän kyllä ;-D !! Mutta toi värikäs syksynalku on kyllä tosi magee! 🙂

Vastaa

Close Menu

Black Friday