Erämaan armoilla ilman wifiä

Tunteet ja niiden purkaminen, mistä edes aloittaa. Maailma muuttuu ja nykyään ei ehkä ole enää niin erikoista näyttää enemmän tunteita ja sosiaalinen media on paljastanut että jopa kuuluisatkin ihmiset itkevät ja voivat välillä huonosti. Apua! Voiko se olla? Olemmekin kaikki samaa puuta jota veistetään vaan vähän eri kulmasta.

Ahdistus ja paineet ajavat toiset ihmiset hulluuden partaalle. Maailma ja tulevaisuus ovat yksi iso musta aukko johon kaikki vetäydymme omalla omituisella tyylillämme. Toiset tarraavat kiinni parhaan ystävänsä hiuksista ja yrittävät kaikin voimin vetää hänet mukanaan, toiset tarttuvat lähimpään pulloon joka on täytetty päihteellä ja perkeleellä.

Meitä kun on niin moneksi. Heitäkin on, jotka vain lukevat kirjaa ja nojaavat omaan olkapäähänsä ajatellen; “Kyllä minä pärjään.” Tietenkin sanomatta sitä kuitenkaan ääneen, ettei vain häiritse muita.

111

Luojan kiitos sosiaalinen media ja sen myllerrys on saanut aikaan jotain hyvin tärkeääkin. Nimittäin äänen niille jotka ei sitä muuten kuuluviin saa. Uskallus tuoda esiin asioita ja ongelmia jota ei ennen edes kuviteltu olevan olemassakaan. On instagrammit ja facebookit jotka voi tykittää täyteen juuri sitä itseään tai sitten tuoda esiin myös jotain tärkeää. Sinun näkemys, Sinun kanta. Se mitä tuot esille on täysin omissa käsissäsi.

Parasta tässä on juuri se, että kaikki olemme niin erilaisia. Kaikilla meillä on silti se mahdollisuus tuoda asiat julki josta koemme polttavaa halua sanoa, kertoa, kuulua. Esimerkiksi, olen kyllästynyt täysin talveen tällä hetkellä ja tämä kirjoitus on täynnä kesän kuvia. Niitä haluan nyt katsella, niitä haluan sinulle näyttää.

Kuuleeko kukaan? Huhuu! Tykkäyksiä on vain 2756 kpl ja kommenttejakin noin vähän, eikö ketään kiinnosta?! Valitettavasti kun netin välityksellä ei näe ilmeitä, eleitä, mitä ihmiset ovat oikeasti mieltä. Jäljelle jää vain punaiset silmät tuijottamassa kello 02:15 värisevää näyttöä ja JES! Vielä tuli yksi tykkäys!

Ahdistavaa? Sekavaa? Nykyaikaa? Kyllä. Ja kaikkea siltä väliltä.

111

Ihmiset pitävät sometaukoja nykyään. Ennen otettiin tauko arjen myllerryksestä ja uppoudutaan juorulehtien palstoille kampaajalla istuessamme. Nyt some on valoittanut aivomme ja tarvitsemme taukoa siitä mikä ennen oli meidän tauko. Mitäköhän esi-isiemme esi-isä tähän sanoisi? Montakohan tykkäystä ja kommenttia hän tähänkin postaukseeni pistäisi? Kyllä nyt olisi Dislike- nappulalle taas käyttöä.

Nyt jos joskus on aika kaivaa se pölyinen rinkka ullakolta ja kävellä luontoon, heittää wifi sinne missä aurinko ei paista ja asua vuosia metsässä kasvattaen käpylehmiä. Hengittää puhdasta ilmaa ja unohtaa koko maailman olemassa olo.

1212

Tai sitten katsoin vaan juuri viime viikolla In to the Wild -elokuvan. Kotona pehmeällä sohvalla. Wifin kainalossa. Jompi kumpi. Se oli muuten hyvä, kannattaa katsoa. 😌

 

Olispa jo kesä!

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday