hikeä, verta ja luontokuvia

Painostava, kuuma, hikinen keli ja brassijujutsu eivät sovi yhteen. NE EI SOVI YHTEEN SITTEN yhtään. Se tuli todistettua taas kerran torstaina niin että harkitsin vakavasti jotain kannettavaa vesireppua loppuviikoksi selkääni jotta voisin juoda kokoajan kylmää, raikasta vettä. Hikoiltiin niin että tatamilla olisi voinut pitää loppuverryttelyksi uimakisat ja viimeinen maalissa voi mopata tatamin.

Olen myös saanut tässä lähiviikkoina uuden vihamiehen, nimittäin isovarpaani. Se yhdissä reeneissä venähti tai jotain ja olen sitä sitten teippaillut ja koittanut pitää kasassa, mutta hän ei ole tyytyväinen oikein mihinkään ratkaisuun vaan kiukuttelee jokaisesta asiasta vastaan eikä suostu esim. menemään enään koukkuun.

Olen hänelle uhonnut että jos ei toi kiukuttelu lopu, voin tehdä hänestä selvää hetkenä minä hyvänsä että nyt olisi parempi käyttäytyä mutta hän ei ota kuuleviin korviinsa uhkailuja ja jatkaa samaan malliin.  Seuraava askel on sitten varpaasta luopuminen, ainoa vaan että miten otan sen askeleen ilman isovarvasta… no, mietitään sitä vasta sitten.

Ruokavalion muutos on taas ajankohtaista ja viikko onkin mennyt nyt niukalla setillä ja sen taas tuntee nahoissaan, läskeissään ja jenkkakahvoissaan. Ne meinaan on alkanut taas sulaa ja palaa kuin kuumalla pannulla, ilman rasvaa tai öljyä. Vihdoin otan itseäni niskasta kiinni, onhan tässä viime kisapainonveto-helvetistä mennytkin jo se 4 kuukautta niin ehkä nyt on jo aika, mutta tästä tulossa oma postaus joten sitten lisää aiheesta.

Tilasin myös Disturbilta uudet urheiluhousut ja nyt kelpaa joogailla ja painia! Kannattaa käydä vilkuilemassa siellä on upeita vaatteita, blogini ylhäällä on mainoslinkki menkää siitä!

Löysin mun järjestelmäkameran varaston uumenista jota nyt sitten opetellaan käyttämään yötä päivää. Jos näit esim. pe aamuna 7:15 aikoihin jonkun epäilyttävän muijan metsässä kyykkimässä kameran ja pehmonallen kanssa ja soitit hätäkeskukseen että joku on karannut osastolta, se olin vaan minä!

Muutamia otoksia alla. Ottakaa muuten stetoskoopit esiin, ensi viikolla puhutaan potilaista ja lääkäreistä.

Haivenia.
Pikkumies.
Laskuvarjoja.

2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday