jujutsua hengittäen

Mistä kaikki alkoi, miten minä päädyin jujutsun tiukkaan otteeseen ja mistä tiedän tekeväni sitä loppuelämäni?

Olin vahvasti amerikkalaisen jalkapallon maailmassa kun kuulin jujutsusta, ajattelin ensin että jaa, onkohan tuo yhtään meikäläisen hommia kun olen tottunut juoksemaan täysiä päin näköä ja tönimään kaiken edestäni minkä kerkeän.

Kaverini kehui lajia ja aikani pähkäiltyä uskaltauduin peruskurssille kokeilemaan. Laji tuntui heti kättelyssä hauskalta mutta ihan sairaan vaikealta. Tunsin aluksi itseni niin hölmöksi. Miten toi kiipesi tonne selkään? Miten helvetissä se pääsi sinne? Minulla on kaksi jalkaa ja kaksi kättä niinkuin silläkin. Miten se kerta toisensa jälkeen saa tuon käsilukon vaikka yritän kaikkeni estääkseni sen?

123123

Kysymyksiä oli miljoona, niihin kaikkiin oli aina sama kattava vastaus. Käy reeneissä. Joka kerran jälkeen löydät pienen tiedonmurusen jonkun jalanpohjasta tai pienen vastauksen taas yhteen kysymykseen toisen hikisestä kainalosta. Tottahan tuo oli.

123123

Lajin myötä moni asia muuttuu. Näkökulmat. Rohkeus. Itsevarmuus. Itsensä ylittäminen. Opettaminen ja oppiminen. Nöyryys. Kunnioitus. Todella suuri vaikutus kokonaisuudessaan elämään ylipäätään. Kisat vetivät kaiken vielä aivan uudelle tasolle rohkeuden ja itsensä ylittämisen osalta.

Aina on aikaa pienelle hymylle.

Tiedän olevani koukussa. Joka viikko tulee uusia kohtia mitä pitää parantaa ja missä voin olla parempi. Tiedän tekeväni tätä koko elämäni. Vaikka loukkaantuisin, kuntoudun ja palaan. Vaikka olisin kiireinen, etsin keinon ja hetken. Vaikka kuolisin, kuristan kummituksia taivaan tatameilla.

Yksi hienoimmista asioista jota odotan on se kun lapseni on isompi ja uskaltaudun ottamaan hänet mukaan reenailemaan. Mikä olisi sen hienompaa kun taata jo nuoresta asti lapselle enemmän turvallisuutta, urheilullisuutta, ystäviä ja itsevarmuutta? Ja kaupan päälle tehdä sitä vielä yhdessä.

123123

Oletko valmis muuttamaan elämäsi? Bongaa paikkakunnaltasi sali googlaamalla, katso seuraavan peruskurssin alkupäivä ja ylitä itsesi.

Naisten peruskurssi alkaa meillä Hämeenlinnassa F4Sport- salilla nyt maanantaina 15.4. klo 17.00. Tervetuloa!

peruskurssi

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday