Klassinen kotiinpaluu

Viime viikonloppu meni kuin hujauksessa ohi, niin käy kun tekee jotain normaalista poikkeavaa. Varsinkin, kun siitä puolet ajasta käyttää junassa. Ei sillä että olisin mihinkään kauemmaksi matkustanut, mutta sattumusten sarja kun ei ota päättyäkseen silloin kun meikäläiset on liikenteessä. Tästä myöhemmin lisää.

Olimme työporukan kanssa kokoustelemassa Helsingin konttorilla koko perjantain ja lauantaina lähdimme mieheni kanssa viettämään iltaa Tampereelle. Tampereen reissu sisälsi normaaliin tapaan ruokaa, juomaa ja paskoja juttuja.

Junassa on aina hauskaa.

Tuntui kun olisi mennyt aikakoneella vuosia taaksepäin kun astelimme Vanhaan Monttuun sisään Vietimme “muutaman” viikonlopun siellä nuorempana, sillein kiltisti sanottuna. Jälleen kerran, oli hauskaa niinkuin aina ennenkin.

Kävimme syömässä älyttömän hyvässä ruokapaikassa nimeltä Salud. Listoilta löytynyt pippuripihvi, jonka olen muuten syönyt varmaan sata kertaa, veti jälleen kerran pisteet kotiin. Salaattipöytä tuli myös tyhjennettyä alkutöiksi pariin kertaan. Kun ja jos menet joskus Tampereelle ja mietit missä sitä söisi, iso suositus tänne.

asdfasdf

Ainoa vaara paikassa on vetää älyttömät ruoka-överit. Niinkun minä vedin nyt, vetänyt aina ennen ja tulen vetämään tulevaisuudessakin.

Ruuan jälkeen oli aika suunnata minigolfiin jonka kaverini oli vinkannut aiemmin. Se löytyi uuden Ratinan kauppakeskuksen alakerrasta ja on nimeltään “Hohtogof West Coast”. Tuntui, että olisin astunut jälleen 30-vuotis-syntymäpäivilleni, koska rekvisiitat olivat ihan jäätävät.

minigolf1

Jokainen rata oli ihan oma maailmansa ja jokaisessa oli joku pieni yllätys tai pelästytys kulman takana. Yksi rata oli kylläkin ylitse muiden, siinä mentiin erilliseen huoneeseen jossa oli kauhu-elokuva Ringistä tehty teema. Saatiin golf-pallo reikään ja puhelin soi… Mutta tästä en paljasta enempää, mene itse ja koe. Erittäin iso peukku tälle!

Boo.

asdfasdf

Yövyimme Lapland Hotelsissa, jonka nimi voi jo vähän vinkata mihin teemaan sisustus ja koristeet kuuluvat. Huone oli jopa hienompi kun odotin ja palvelu pelasi hyvin. Aamupala oli todella runsas ja tarjonta hyvällä tavalla erilainen kuin muissa hotelleissa.

hotelli

Matkamme piti tietysti päättää tavalla joka varmasti muistetaan vielä parinkymmenenkin vuoden päästä. Nimittäin kävipähän sillä tavalla että tilasin liput seuraavaan junaan Hämeenlinnaan. Kiirehän siinä sitten normaaliin tapaan tuli ja ensitöikseni kaaduin rähmälleni juna-aseman lattialle kompastuen ties mihin juopon jalkaan tai mitä siinä edessä nyt sattui majailemaan. Ja kyllä, ihan itse selvinpäin.

Noustuani kasuaalisti takaisin pystyyn kuin mitään ei olisi tapahtunut ja manaten että olisinpa nyt saatana jo kotona, hyppäämme kiireellä oletettuun oikeaan junaan. Taisin siinä sitten ääneen ihmetellä miksi ihmeessä tuossa seuraavassa määränpäässä lukee Tikkurila. Ovet meni kiinni ja juna lähti matkaan. Tikkurilaan.

Eipä siinä, järkytyksen ja raivareiden jälkeen oli ihan leppoisa juna-matka hyvässä seurassa ja tulipahan nähtyä samana viikonloppuna Helsinki, Tampere ja vielä Tikkurilakin kaupan päälle.

Hyvää Torstaita kaikille!

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday