lentävät frisbeet ja reput

Olin pitkästä aikaa kokeilemassa frisbeegolfia, kaksi vuotta taisi edellisestä kerrasta jo vierähtää. Miehenihän käy porukalla harvase päivä ja heiltä luonnistuukin jos jonkinmoista heittoa. Itsellä aikoinaan meni aina hermot ekan väylän jälkeen kun kiekko lensi metsän uumeniin ja frisbeereppu perään, mutta nyt huomasin eron että mitä rennommin sitä heittää sen paremmin se lentää. Pystyn myös jopa kuuntelemaan ohjeita ja ymmärrän etten olekaan mestari jo syntyessäni tässäkään lajissa!

Hauskaa puuhaa se on ja porukkaa oli myös liikenteessä paljon. Heittäjille on muodostunut hauskat kirjoittamattomat “liikennesäännöt” jotka pätee radoilla kun radoilla. Jos olette kaksin liikkeellä isommat porukat päästävät teidät eteensä ja jos teitä on paljon te taas päästätte ohi toiset, jotta he eivät joudu odottelemaan. Simple and Easy!

En muistanutkaan kuinka ärsyttävä se puuhun kopsahtavan frisbeen ääni oli. KNOK. Prkl miten se nyt tohon osui, no ei se mitään seuraava heitto onnistuu. KNOK. Silmäkulma alkaa nykiä ja yrität pitää pokkaa kun raivo alkaa puskea aivoistasi pihalle silmien ja suun kautta. KNOK. Kolmannen osuman jälkeen pääsi sisällä räjähtää ja tekisi mieli heittää koko kiekkokassi helvettiin ja lähteä kaljalle, mutta sitten seuraavat väylät saattaa olla jo avarampia ja peli alkaa taas sujua. Tai sitten ei, mutta kerää itsesi ja DEAL WITH IT.

Jos vaan varjokin laskettaisiin koriksi.
Kolhuja matkan varrelta.
Ketjut joiden kilinän haluaa aina kuulla.

Mulla on tuo sama efekti esimerkiksi sulkapallossa. Tykkään kyllä itse lajista, mutta jostain syystä mun aivoissa tapahtuu joku kemiallinen reaktio kun yhdistää sulat, pallon ja vielä mailankin. Paini on muuten siinä auttanut aika paljon ettei hermostu niin helposti eikä luule itsestään liikoja, lajissa kuin lajissa.

Myös pitkästä aikaa kaivoin tatuointikoneen esiin ja olikin jo ikävä sitä koneensurinaa ja tarkkaa työskentelyä. Hyvin saatiin likoille nimet hanuriin ja iloiset mielet päivän päätteeksi.

Vanha ratsu jaksaa vielä surista.

Eilen meillä oli työporukan pyöräretki joka sisälsi monia pubeja, musiikkia, hulluja tehtäviä, kadonneita ihmisiä ja kännyköitä. Tuli myös todettua ettei käsilläseisontaa tai kärrynpyörää kannata yrittää kun on maistellut kaljaa.

Is it?

Ensi viikolla puhutaan jujutsusta, egoista ja niiden ruokkimisesta.

Lämmintä sunnuntaita !

2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday