Making memories and murderers

Pystyykö pizzaa syömään liikaa? Musta tuntuu että mä perjantaina söin viiden ihmisen perhepizzan. Tai siis miten niin tuntuu, mähän söin! Ja pikkumies auttoi vähän. Niin sanottu mättöperjantai, mutta se olkoon sallittua koska olin painimassa pari kertaa ja lenkillä, syitähän löytyy aina hyvinkin nopeasti kun pitää saada herkutella.

Lenkkipuuhia.
Mums.

Alotin myös Netflixistä mielenkiintoisen dokumentin “murhaportaat”. Siinä sipsiä mässytellessäni mietin että kyllä ihmiset on erikoisia. Oon nyt lähiaikoina katsonut Netflixistä pari tosi mielenkiintoista settiä, ensimmäinen oli Making A Murderer, seuraavaksi oli vuorossa Evil Genius. Molemmat älyttömän mielenkiintoisia kannattaa katsoa! Ja nyt tämä murhaportaat. Kyllä ihmiset on ihan saatanan outoja. Ja silti niin mielenkiintoisia.

Viikonloppu olikin täynnä touhua, lauantaina kaverin kanssa otettiin pari maailmaa parantavaa ja kyllä muuten parani! Ja nyt voin myös ylpeänä sanoa että olen nähnyt livenä Johnny Deppin, yhden isoimmista kautta aikojen leffastaroista. En uskonut tätä päivää tulevan tai olevan edes hurjimmissa mielikuvituksissani. Pienestä lähtien hänen leffojaan tullut tuijoteltua, Pirates of Caribbean nähty sataan kertaan ja Saksikäsi Edward osataan ulkoa. Ne on aivan älyttömiä roolisuorituksia ja monet elokuvat todella upeita tarinoita, tästähän saa kiittää myös mm. Tim Burtonia joka on ohjannut Saksikäden ja monia muita missä Depp on mukana.

Sunnuntaina tosiaan bändi nimeltä Hollywood Vampires tuli soittamaan Helsinkiin jonne me suuntasimme nokkamme Lassin kanssa. Bändissä on kovia nimiä Deppin lisäksi, vanha parta Alice Cooper, jos olet nuori niin tiedätkö kappaleen “your poisooooooon” jota kaikki laulaa karaokessa? Tää on just se tyyppi! Ja Joe Perry, Aerosmithin kitaristi. Lavan lämmitteli heille Michael Monroe, Lost Society sekä The Local Band.

Junassa UFC:tä ja kaljaa.

 

Jonossa hikoilua.

Koko päivä pyörittiin Helsingissä, käytiin syömässä ja parilla huurteisella. Keikalla oli todella rento meininki ja aurinkokin jopa tuli hetkeksi seuraamme, mutta hällä oli kiire seuraavaan paikkaan ja ei viipynyt kauaa. Illan varjopuolena mainittakoon valkoiset sulalliset pommikoneet. Ne perkeleet pyöri kyllä kokoajan kimpussa ja jos joku erehtyi ottamaan jotain ruokaa se oli sen ihmisen viimeinen virhe. Alla kuva, missä paholaiset odottavat ruokakojun katolla seuraavaa uhriaan. Taidan ehdottaa Netflixille seuraavan murhadokumentin aiheeksi näitä.

Mutta kaikenkaikkiaan ei hassumpi viikonlopetus! ☀

 

 

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday