Murhaajan kauppalista

Yksi päivä tässä mietin että mitäköhän ihmiset ajattelisivat jos näkisivät kauppalistani. Listalla usein saattaa lukea esimerkiksi:

NAHKAT
HMP
SISÄLMYKSET
TURKKILAINEN
PERSEPYYHKEET
SUUKOT

Jos tällaisen listan löytyisi pihalta lojumasta, ekana tulisi mieleen että mihin tämä murhaaja on autonsa parkkeerannut ja missä lähin kulma minkä taakse piiloutua. Mitä se oikein aikoo tehdä? Skalpeerata nahat turkkilaiselta ja pistää poskeen sisälmykset? Persepyyhkeistä ja suukoista puhumattakaan?

123

Hei hei hei, en mä ole murhaaja! Ainoa mihin olen syyllistynyt on kiire ja huono käsiala. Antakaas kun selitän, kaikelle löytyy syyt ja typerät lyhenteet. Miltä teidän mielestä ne tortillan päälliset tuntuu ja näyttää? Niin munkin mielestä, nahalta.
Ja mitä nahkojen sisällä on? Näin juuri, sisälmykset.

Mikä ihmeen Hmp? Vuosisatojen pisin ja typerin sanarykelmä: Herne-Maissi-Paprika. Pakko lyhentää aina kun mahdollista. Turkkilainen? No jogurtti tietysti, onhan ranskalaiset perunatkin vaan ranskalaisia.

Persepyyhkeet ja suukot nyt onkin vähän selkeämmät. Lasten peppupyyhkeitä ja suklaasuukkoja.

Mutta siis kaikenkaikkiaan lappu on karmivin ja pelottavin löytö mihin kauppareissullasi voit törmätä. Tietysti jos ei lasketa pulloja palauttavaa penaa jonka pieruverkkareista roikkuu jos jonkunmoiset pyyhkeet ja suklaat, mutta ei puhuta niistä.

123

Mitäs sitten jos lista onkin tehty esimerkiksi kännykän muistiinpanoihin? Se jos joku menee jo sitten uusiin sfääreihin kun otetaan kuvioon ennakoiva tekstinsyöttö. Tuo äskeinen lista näyttäisi kutakuinkin tältä:

NAHKIAINEN
HIV
SISÄILMALÄMPÖPUMPPU
TURKULAINEN
PERSEENSUTI
SUUKAPULA

Ja tällaisiin tuloksiin ei välttämättä edes tarvitse ennakoivaa jos on tarpeeksi kiire ja kirjoitat samalla kävellessäsi autolle. Kaupassa katsot että ei helvetti millä osastolla perseensuti ja suukapula oli ja kysyt henkilökunnalta oliko se turkulainen jogurtti laktoositonta vai ei.

Hauskaa Keskiviikkoa kaikille !

2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday