Paini, mikä ihana tekosyy.

Nuha lähtee n*ssimalla ja lomakilot painimalla! Tänään olin ekaa kertaa loman jälkeen painimassa enkä edes kuollut vaikka oli rankat alkulämmöt ja kunnon painit! Onneksi oli kuitenkin näin aluksi lukkopainia ettei vielä tarvinut pukua pistää päälle. lukkopaini/nogi on siis samaa settiä kun brassijujutsu mutta ilman sitä pukua, kaikki on sinänsä erilailla, mutta samanlailla.

 

Siinä ei voi repiä tosiaan mistään eikä käyttää monia kikkoja/kuristuksia mitä puvun kanssa, mutta on tääkin todella hauskaa! Ja tuntuu tekevän välillä tosi hyvää kun vetää muutaman kuukauden enemmän noginä, sormet ei särje joka päivä ja oppii erilaisia tekniikoita ihan erilailla kun puvun kera. Sitten meneekin se pari kk ja on taas ikävä repimään sormet ruvella hihoja ja rakkaan puvun liepeitä.

Elokuun lopussa on Nogi Finnish Open -kisat, jonne sitten olisi taas tarkoitus mennä räpiköimään, onneksi on nyt pitkä aika valmistautua ja katsoa jos vetää jotkut pienet kisat tässä kesällä myös, esim. Hangossa on hauskat kesäkisat ulkona rannalla! Viime vuonna sekin tuli koettua. Päivän polttavimmat uutiset oli silloin niskojen totaali palaminen juuri ennen omaa matsia, lämmittely nurmikolla, häviäminen sarjan voittajalle ja “hetkeni karavaanarina” kun ajelimme ystävämme asuntovaunun parkista pois pelipaikoille.

Lämmintä oli.

En ees muista koska mulla on ollut näin “pitkät” kynnet, kaksi viikkoa ilman painia ja olen kuin joku viidakon laiskiainen, yhtä karvainen ja laiska olo.

“Laskiaisten raajat ja kynnet antavat mahdollisuuden roikkua oksissa lähes ilman fyysistä rasitusta. Laiskiaiset syövät, nukkuvat ja jopa synnyttävät puussa. Ne laskeutuvat maahan vain noin kerran viikossa virtsaamaan ja ulostamaan.” Miettikääs sitä.

No nyt on hauskaa.

Kyllä kannatti siis taas mennä vaikka rupes jo empimään että pitäskö vaan hakee toi sipsipussi tuolta kaapista, nyt hyvillä mielin keittään puuroo pikkujätkälle ja valitseen vaatteita viikonlopulle, onhan tässä jo kotona oltukin ku pitäisi lauantaina lähteä Radio Rock -risteilylle. Siitä lisää sitten myöhemmin jos ei lennetä yli laidan tai jäädä kannatusjoukkojen jalkoihin kun Suomenperkele menee vielä voittaan lätkänkin!

-Johanna-

 

3
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday