Uusi vuosi – uudet Kuteet

*Yhteistyö Disturb.fi -kanssa.

Kyllä, luit oikein. Uudet kujeet on heitetty takavasemmalle ja tilalle on tullut jäätävän hienot uudet Kuteet vuoden 2019 mukana.

ss

Vuosi 2018 on muutenkin pakattu tiukkaan pakettiin, teipattu jesarilla ja lähetetty hyvinkin kauas avaruuteen ja otan ilolla vastaan vuoden 2019. Vuosi 2018 oli kaikenkaikkiaan hiemanhaastava, paljon hyvääkin toki mutta enemmän ehkä stressiä.

Vuodelle 2019 yritän priorisoida kaikkea paremmin ja jättää turhat ressit pois. Helppoa? Kyllä, varsinkin tällaiselle adhd-dhad-dippadai ihmiselle. Tiedättekö sen sanonnan että kun on monta rautaa tulessa? Mä olen se tyyppi, jolla on vielä niiden monen lisäksi yksi täysin karrelle palanut rauta ja yhtä yritän sytyyttää tulitikuilla ja nekin saatana katkeaa kokoajan. Mutta ei auta kun yrittää ja keskittyä kaikkeen paremmin.

Sitten niihin vaatteisiin. Nimittäin tilasin Disturb.fi -sivustolta vaatteita joilla kelpaa ottaa vastaan vuosi kun vuosi. Hyvien farkkujen metsästys on välillä yhtä helvettiä, varsinkin jos ostat netistä. Koot saattavat heitellä ja mallikin voi olla päärynän sijaan banaani. Ilokseni huomasin kokeillessani vaatteita niiden olevan juuri sopivia ja hyviä päällä.

Olen pitkään jo ihaillut Disturbin vaatteita joissa on asennetta ja värit ovat juuri omaan mieleeni. Tsekkaa kuvat alla ja kerro mitä mieltä itse olet!

131112

Disturbin upeat hupparit löydät täältä. Siellä on tuo sininen ja monia muita vaihtoehtoja, käykäähän tsekkaamassa! Vaikka tilasin vaatteet vuodenlopun ja joulusekoilun keskellä, tulivat ne yllätyksekseni vain muutamassa päivässä.

Myös pari urheilupaitaa tarttui mukaan tilaukseen! Lisää kuvia niistä löydät omilta instagram- sivuiltani @jossu1021. Pistä se seurantaan ja seuraa myös Disturbin omaa instatiliä: @disturbofficial.

121

Heräsikö sisäinen muotimimmisi ja haluat tilata kokonaan uuden vaatekokoelman täynnä asennetta? Sitten ei muuta kun tilaamaan alla olevasta linkistä!

www.disturb.fi

Hyvää Lauantaita kaikille!

3
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday