Yrittäisitkö edes

Hei olen Johanna ja perustin yrityksen! Yritys. Kun miettii sitä sanaa sehän on aika huvittava. ”Yritä ny edes… yritykseksi jäi…” Yrittäjä kuvaa mulle sellaista viiksekästä kiireistä pientä ihmistä joka pyörii ympyrää kaupungilla salkku kourassa josta lentää paperit tuulen mukana. Yritys on sanana vielä koomisempi koska siitä se juuri varmasti on, yrittämistä eri asioiden läpi saamiseksi päivästä toiseen.

Yritykseni tarjoaa graafista suunnittelua maasta taivaisiin, taidetta tyylistä riippumatta, seinämaalausta, ammattimaista valokuvasta ja  myös erilaisia kirjoitukseen liittyviä aiheita. Nimi on tietysti Bouncy Bulldog Design, mikä muukaan? Enkkubullini Yodan inspiroimana päädyin nimeen joka herättää huomion ja on hauska. Logo on myös valmis ja kotisivut alkavat näyttämään jo ihan hyvältä.

http://www.bouncybulldog.webnode.fi

Logosuunnittelua.

Perustin myös somekanavat jonka kautta saa näkyvyyttä, yleisöä ja toivottavasti myös asiakkaita! Olen siis jo iät ja ajat piirtänyt ja suunnitellut vaikka mitä. Yksi päivä sitten mietin että jaa pitäskö, no pitäis. Muutaman sekunnin päästä sähköpostiini pärähti viesti: ”Onnea uudelle yrittäjälle!” Hei tänks! Facebookista löydät yrityksen sivut nimellä Bouncy Bulldog Design.

Jostain syystä muutamina päivinä on vähän ahdistanut että tuleeko tästä liikaa paineita, ehdinkö, miten, mitä? Painia pitäisi joka välissä ja crossfitinkin menen aloittamaan ensiviikolla. Kotonakin kai pitäis joskus jotain tehdä ja ja ja… Otin kuitenkin ahdistuksen sarvista kiinni ja alle jäämisen sijaan ratsastan sillä oli keli mikä tahansa. Kuuraan ja hoidan kaviot, asetan satulan paikalleen ja ohjaan meidät yhdessä maaliin!

Yrityksessäni on myös Lifedesign-osio joka kuvaa enemmän sitten pääkopan ja kropan touhuja. Oli kyse sitten vyötäröllä kelluvasta pelastusrenkaasta tai pään ympärillä kiristävästä vanteesta, haluan kuulla ongelman kun ongelman ja jos vaan jotenkin voin auttaa ja suunnitella kanssasi, parasta! MINUA KIINNOSTAA. Kiinnostaa sinä ja kiinnostaa just sun asiat. Kiinnostaa taistella ja nähdä miten muut taistelee! Tähän liittyvä somekanava löytyy instagramissa nimellä @bblifedesign jossa jaetaan aitoja kuvia ja arkea.

Painon kanssa taistelee kaikki. Kukaan ei voi väittää että ei liho jos ei tee mitään sen eteen, se nyt on vaan niin. Miksi me sitten usein hävitään tämä taistelu vaikka tiedämme aseet ja askareet voittoon? LIIKU JA SYÖ HYVIN. Siis kaksi asiaa, miten tämä on niin helvetin vaikeaa? No, liikkuminen on rankkaa ja salaatti on paskaa. Makaaminen on rentoa ja mäkki on hyvää. Siinä se. Miten sitten löytää joku kultainen keskitie missä voi olla vähän kaikkea? Itse juuri tätä taistelua käyneenä voin heittää pelastusrenkaan just sulle jos sellaiselle tarvetta on!

Kolmen viikon pieni puristus ja pahimmat kesän pullamössöt lähtivät.

Suomalaiset on kyllä vähän sellaisia ”ei tartte auttaa”- kansaa että saa nähdä onko tämä life-osio aivan turha ja ainoa asiakas on roskaposti-Mickey1987, viagramainoksia lähettelevä veijari.

Rakastan suunnitella mainoksia ja logoja. Se on hauskaa ja saa käyttää mielikuvitusta ja taiteellista puolta monin eri tavoin. Olen jo jonkin verran tehnytkin erilaisten tapahtumien ja juhlien mainoksia onnistuneesti. Myös esimerkiksi jenkkifutis aikoina tein kausijulkaisun joukkueellemme parina vuotena ja mainokset aina erilaisista tapahtumista.

Eipä siinä, kaiken kaikkiaan hommia piisaa mutta tulisihan tässä taas jo tylsääkin jos ei ne normaalit 15 rautaa olisi tulessa!

Happy Monday!💥

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday