Helsinki, Poseland ja pikkujoulut!

Viikonloppuna vietettiin Poselandin pikkujouluja helsingissä.

Startattiin tosi rennosti Alonan miehen Crossfit Basementilla, Artun vetämällä treenillä. Itsehän en tosiaan oo pariin vuoteen muuta tehnyt kun vaihtanut vaippoja, ja siirrellyt omaa persettäni sohvan, sängyn ja auton välillä. Varottelin siis jo etukäteen, että saatan tipahtaa kesken treenin. Ihme kyllä selvisin hengissä! Nyt tuntee takareisissä tehneensä, ja hyvä niin. Seuraavaks siirryttiin pesulle ja pynttäytymään, sekä muutama hullu hyppäs kylmäaltaaseen.

Pakkotoiston Mike Siren (@pakkismike) kävi vähän kuvaamassa meitä, ja suosittu bloggaaja Monna Pursiainen piti luennon bloggaamisesta. Täytyy sanoo, että vitsi miten ihana tyyppi! Ei pelkästään avannut bloggausmaailmaa, vaan puhui myös mm. siitä kuinka tärkeää on olla just sitä mitä sisimmässään on. Eli oma itsensä. Helposti muokataan itseämme muiden mielipiteiden mukaan, ja yritetään jollain tapaa miellyttää jotta saatais hyväksyntää. Nykyään paineet on kovat ja somemaailma armoton. Jotkut ihmiset vaan valitettavasti tykkää olla ilkeitä.

http://monnatreenaa.fitfashion.fi 

Ruokailemaan siirrytiin ravintola Grill It:iin, ja voin kyllä todellakin suositella kyseistä paikkaa! Ruoka oli hyvää, ja saatiin välittävää sekä ystävällistä palvelua. Asiallinen paikka vähän hienompaankin illanviettoon.

Ilta päätettiin yökerho Skohan:in vippiin, enkä keksi mitään huonoa sanottavaa sieltäkään. Musiikki oli kerrankin sellasta jota yökerhossa kuuluukin soida, baari oli siisti ja palvelu kohdillaan. Henkilökunta kävi pariinkin kertaan varmistamassa että viihdytään. Iso suositus tänne! Kun seuraavan kerran lähden helsingin yöelämään, tiedän minne päädyn.

Alona oli nähnyt paljon vaivaa meidän eteen, ja järjestänyt täydelliset pikkujoulut. Arttua yhtään vähättelemättä! Varsinkin, kun ainoana miehenä jaksoi koko illan kuunnella ämmien kälätystä.
Parasta koko reissussa oli kuitenkin saada tutustua  muihin bloggaajiin. Ihan mieletöntä porukkaa, ja uskon, että ainakin osan kanssa tullaan pitämään yhteyttä jatkossakin.

Kiitos Alonalle ja Artulle kaikesta, mutta eniten siitä että sain teidän kauniissa kodissa nukkua parhaimmat unet kahteen vuoteen!

Nyt jaksaa hyvin painaa vielä pari päivää töitä, ennen kuin lähdetään mun isän luokse pohjoseen. Levillä on hyvä rauhottua joulun viettoon.

Kivaa maanantaita sulle!<3

 

-Jonna-

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday