Neitsyt.

Se mä oon. Blogimaailman neitsyt.
Ja täytyy sanoo että jännittää ihan hitosti, niinku aina kun on eka kerta.

Mun mielestä bloggaus on ollut aina jotenkin vähän noloo.
Miks ihmeessä joku kokee tarvetta avautua julkisesti omista ajatuksistaan ja asioistaan? Ja tässä sitä ollaan.
Ihan kamala polte päästä purkautuun johonkin. Tän blogin tarkotuskin on varmaan selvittää vähän tätä ajatusten sekamelskaa omassa päässä, jos se mun kohdallani on edes mahdollista.

Oon viimeaikoina kauheesti miettinyt että kuka mä olen, ja miksi mä olen tällainen. Oon käyny todella syvältä läpi omaa elämää, syitä ja seurauksia ja tavallaan hakenut itse itseltäni hyväksyntää äitinä, vaimona, ystävänä tai ylipäätään ihan vaan ihmisenä.
Näistä kaikista mä avaan ajatuksiani pikkuhiljaa, ja toivottavasti joku muukin jakaa samoja fiiliksiä!

Kuka mä sit oon? Jonna, 23-vuotias ikuisuuden koulua käynyt vihdoin valmistunut lähihoitaja, joka nyt yrittää kaikkensa että pääsisi haaveammattiinsa eli ensihoitajaksi. Rakastan treenaamista, vaikkakin sitä puolta vasta herätellään taas edellisen raskauden jälkeen uudestaan eloon. Haaveena on ollut fitnesslavat, mutta koska rakastan tatuointeja ja pullaa, niin katsotaan valmentajan kanssa ens vuonna jääkö se kisaaminen lopulta vaan haaveeks. Treenaaminen jatkuu joka tapauksessa koska sillä pidetään kropan lisäksi pääkin hyvässä kunnossa.

Mä olen myös naimisissa uskomattoman kärsivällisen, perhekeskeisen ja hauskan miehen kanssa, joka varmaan odottaa että pääsee jonkun ylistävän postauksen päähenkilöksi. Ja meillä on myös kaksi ihanaa tytärtä.  Jada 2v – tulta ja tappuraa niin kuin äitinsä & Vivia 3kk – joka taitaa tulla isäänsä eli on vähän helpompi luonne. Tällä hetkellä asutaan Kiikoisissa, mutta tuleva vuosi toivottavasti kuljettaa täältä pois. Todennäkösesti Tampereelle, Turkuun tai Helsinkiin, tai ehkä ihan vaan Vammalaan. Jääköön se nähtäväksi.
(Lähipiiri repii tästä varmaan huumoria, “siis taasko noi muuttaa??” – Jep. Todellakin!)

Se kuka mä oikeesti oon, aukee pikkuhiljaa enemmän tän kirjottelun myötä toivottavasti sulle ja myös mulle itselleni paremmin.
Seuraava postaus onkin aika henkilökohtanen ja tavallaan myös aika arka aihe, koska se on vieläkin aikalailla tabu,väärinymmärretty ja pitää sisällään paljon harhakäsityksiä.

Aihe on ADHD, mitä se on äitiydessä, mitä se on parisuhteessa ja miltä se tuntuu?

– Jonna –

 

 

 

0
Jaa:

This Post Has 3 Comments

  1. ❤? rohkea sinä olet?❤

    1. ❤️

Vastaa

Close Menu

Black Friday