Neitsyt.

Se mä olen.
Ja täytyy sanoa, että jännittää ihan hitosti, kuten ensimmäinen kerta aina.

Mun mielestä bloggaaminen on ollut aina jotenkin vähän noloa.
Miksi koetaan tarvetta avautua julkisesti omista ajatuksistaan ja asioistaan? Ja tässä sitä ollaan.
Olen viimeaikoina kauheasti miettinyt, että kuka olen ja miksi? Olen käynyt omaa elämää läpi todella syvältä, miettinyt syitä ja seurauksia ja tavallaan hakenut itse itseltäni hyväksyntää äitinä, vaimona, ystävänä ja ylipäätään ihan ihmisenä.
Näistä kaikista avaan ajatuksiani pikkuhiljaa, ja ehkä joku toinenkin pystyy samaistumaan.

No kuka minä olen?
Jonna, 23-vuotias ikuisuuden koulua käynyt, vihdoin valmistunut lähihoitaja, joka nyt yrittää kaikkensa päästä ensihoitajaksi. Rakastan treenaamista vaikka sitä vasta taas herätellään edellisen raskauden jälkeen uudestaan eloon. Haaveena oli joskus fitnesslavat, mutta koska rakastan tatuointeja ja pullaa, niin katsotaan jääkö kisaaminen lopulta vaan kaukaiseksi haaveeksi. Treenaaminen jatkuu jollain tavalla joka tapauksessa, koska sillä pidetään kropan lisäksi myös pääkoppa hyvässä kunnossa.

Olen myös naimisissa uskomattoman kärsivällisen, perhekeskeisen ja hauskan miehen kanssa, joka varmasti jo odottaa, että pääsee jonkun ylistävän postauksen päähenkilöksi. Meillä on myös kaksi ihanaa tytärtä,
Jada 2v – tulta ja tappuraa kuten äitinsä ja sitten Vivia 3kk.
Tällä hetkellä asutaan Kiikoisissa, mutta tuleva vuosi toivottavasti kuljettaa täältä pois. Tampereelle, Turkuun vai Helsinkiin, jääköön se nähtäväksi. Lähipiirissä varmaan päivitellään taas, että “taasko noi muuttaa??” niin hei, jep! Todellakin.

Se kuka olen, aukeaa pikkuhiljaa enemmän tän kirjottelun myötä toivottavasti sulle ja myös mulle itselleni paremmin.
Seuraava postaus on henkilökohtainen ja arka aihe, josta en ole aina puhunut kovinkaan avoimesti. Se on tietynlainen tabu,väärinymmärrettyä ja pitää sisällään paljon harhakäsityksiä.

 

 

– Jonna –

 

 

 

0
Jaa:

This Post Has 3 Comments

  1. Avatar

    ❤? rohkea sinä olet?❤

    1. Avatar

      ❤️

Vastaa

Close Menu

Black Friday