Oudot tavat

Mä yleensä kirjoitan vähän syvällisempiä postauksia ja pohdintoja tänne, mutta nyt teen pienen poikkeuksen ihan vaan omaksi ilokseni.

Tiedättekö kun kaikilla on niitä omia tapoja, joiden muuttuminen hetkellisesti järisyttää elämää? Mulla niitä on useampi, joista listaan nyt alle muutaman!

 

IHAN PAKKO IMUROIDA HETI KUN HERÄÄN

Okei toi kuulostaa kieltämättä vähän hullulta. Tää tapa mulla ei todellakaan oo ollut ennen lapsia. Nyt kun niiden lisäksi on vielä iso koira josta lähtee ihan mieletön määrä karvaa, niin on ihan pakko imuroida ainakin kahdesti päivässä. Heti aamulla ensimmäisen kerran siksi, että pasmat menee sekaisin jos lasten puhtaat vaatteet on heti aamusta täynnä karvaa.

 

KÄSIENPESU

Ihan ensimmäisenä pakko sanoa, että tämähän ei ole outoa vaan normaalia! Syy miksi otan tän mukaan on se, että tän tavan skippaaminen todellakin sekottaa mun maailman, ja koska tää tuntuu jostakin syystä olevan monelle outo asia.

Kädet pestään AINA kun tullaan kotiin ihan mistä tahansa, ja pyydän myös vieraita pesemään kädet kun tulee meille. En perustele, koska käsienpesu on (pitäisi olla) itsestäänselvyys ja on toivottavasti tapana kaikilla muillakin.

 

AAMUKAHVI RAUHASSA –  ILMAN METELIÄ

Tää nyt on periaatteessa ihan täysi mahdottomuus kun on lapsia. Vanhempi tyttö tietää jo, että aamulla äiti tarvitsee vähän omaa rauhaa, ja yleensä antaakin sitä. Lasten leikkiminen mua ei häiritse, kun siihen on ollut pakko tottua. MUTTA toi mies! Ihan pakko aamulla kokoajan hiillostaa. Kiehnätä, kysellä, kävellä perässä, hölöttää,pälättää ja pelleillä. Tsiisus. Ei aamulla.

 

KAHVIN KEITTÄMINEN

Vettä ei kaadeta keittimeen KAHVIPANNULLA!! Argh. Se kerää keittimeen rasvaa jolloin siitä tulee ajan saatossa kellastunut, paskanen ja ällöttävä. Samanlainen kun varmaan jokaisella työpaikalla… Siitä lähtien kun saatiin moccamaster kihlajaislahjaksi kolme vuotta sitten, oon vaalinut sitä hengelläni.

 

JÄRJESTYS

Tavaroilla on oma paikka. Astiat on kaapissa tietyssä järjestyksessä ja siististi, eikä esimerkiksi jääkaapissa todellakaan tarvitse pitää ruokatarvikkeita miten sattuu. Järjestelen valehtelematta joka päivä meidän jääkaapin uudestaan. Vessapaperirulla kuuluu telineeseen eikä vessan tasolle, kengät kenkähyllyyn jne.. Ei isoja asioita, mutta tavallaan aika vakavia. 😀

 

KEITTIÖN SIISTEYS

En pysty tekemään ruokaa, aamupalaa tai mitään jos en siivoa keittiötä ensin. Joskus tulee tietysti poikkeuksia, mutta pääsääntöisesti näin. Keittiö on kodin sydän, ja haluaisin että se on aina siisti. Tulee levoton olo jos keittiö, tai koti ylipäätään on sekaisin.

 

Mulla on kuulemma myös Villen mielestä outoja tapoja…

  • ”Pyykin peseminen öisin”
  • ”Sulle ei saa puhua aamulla tai sekoot”
  • ”Valitus asioista joita itsekin teet”
  • ”Et voi juoda maitoa kirkkaasta lasista”
  • ”Et pysty tekemään MITÄÄN jos ympärillä on hälinää. Siis kertakaikkiaan lamaannut jos joku herpaannuttaa sun keskittymisen.”

 

Tässä muutamia mitä nyt äkkiä tuli mieleen! Mitä outoja tapoja sulla, tai sun kumppanilla on?

 

 

-Jonna<3-

0
Jaa:

This Post Has One Comment

  1. Avatar

    Mä tykkään toisinaan dipata kullinpään esim jogurttiin ja sen jälkeen antaa tyttöystävän nuolla sen puhtaaksi

Vastaa

Close Menu

Black Friday