• Disurb

NFE 2017 + OMAT KISASUUNNITELMAT

Viime viikonloppuna käytiin taas jokavuotiset fitness-skabat Lahdessa Nordic Fitness Expossa. Heti alkuun haluan pahoitella sitä, että unohdin ottaa kuvia messuilta sekä kisoista. Mutta takaisin asiaan! Itse lähdin katsomaan kilpailuja vasta sunnuntaina, vaikka toki lauantaina seurailinkin niitä Yle Areenasta. Olikin muuten todella hyvä juttu nähdä kisat Yle Areenasta. Silloin muutkin kuin paikan päällä olijat saivat nauttia kisoista oman sohvan ääreltä.

Lähdössä messuille

 

Itse olin katsomassa Fitneksen SM-kilpailua sunnuntaina. Silloin olikin tarjolla itselleni kaikkein mielekkäintä katseltavaa. Varsinkin body fitness, joka on omakin lajini, kiinnosti minua eniten. Oli kiva nähdä toinen toistaan kireämpää miestä ja naista lava täynnä. Siinähän omakin motivaatio kasvoi todella paljon. Laitoinkin valmentajalleni heti kisojen jälkeen viestin, että koska pääsen dieetille hahah 😀

Itse messut olivat minulle pettymys treenivaatteiden suhteen. Ennen on ollut enemmän tarjontaa niissä. Ja kuvittelin tulevani kotiin kassit täynnä uusia treenivaatteita, mutta niitä ei tarttunut mukaan yhtään. Kuitenkin muuten messut olivat jälleen kerran onnistuneet ja kivat. Proteiinipatukoiden ja jäätelöiden yliannostus oli taattu kyllä tämän sunnuntaipäivän aikana. Itselleni messuilta ei tarttunut kuitenkaan mukaan kuin proteiinipuddingia sekä BCAA-jauhetta. Toki tietenkin kaikki ilmaistuotteet hamstrasin itselleni joka kojusta.

Mutta itse omiin kisasuunnitelmiini. Seuraavat kilpailut mulla onkin heti keväällä Fitness Classicissa. Aloitin edellispäivänä pienen kiristelyn ennen varsinaista kisadieettiä ja se tulee kyllä tarpeeseen, jotta kisadieetistä ei tule niin pitkä ja rankka. Toki rankka se on aina, mutta koen kuitenkin tällaisen suunnitelman olevan parempi, kuin superpitkä kisadieetti. Ruokaa toki vielä on ihan kunnolla, mutta töitä saa tehdä ja aikaa ei ole hukattavaksi.

Suunnitelmissa mulla on keväällä kilpailla lauantaina body fitness-junioreissa sekä sunnuntaina body fitneksen yleisessä sarjassa. Tulenkin kirjoittamaan teille myöhemmin vielä ajatuksia dieetin suhteen ja kertomaan miten treenaan ja syön dieetillä.

Muistoja omalta kisadieetiltä

 

Palaillaan pian, Jutta

0
Jaa:

Vastaa

Sulje