Alona Kuusisto

Alona Kuusisto on Poseland Network -yhteisön perustaja, yrittäjä, poseerausvalmentaja ja mediapersoona. Blogissa pääset seuraamaan kiireisen yrittäjän arkea pintaa syvemmältä treenin, lapsiperheen arjen ja yrittämisen välisestä tasapainottelusta.

LUE BLOGIA>>

  

Alfaland

Alfaland on haastattelu ohjelma jonka juontaja on Alfojen Alfa Arttu Nyman. Ohjelmassa näet vieraana paljon mielenkiintoisia kasvoja eri aloilta.

KATSO JAKSOJA>>

 

Katariina Viitapohja

Katariina Viitapohja on lentopallo- ja fitnessurheilija, rakennusmestari, sekä intohimoinen matkustelija. Blogi sisältää ajatuksia ja tekemisiä laidasta laitaan mielipiteistä ja kiireen täyttämästä elämästä. Niin urheilusta, matkustamisesta ja ”normaalista” arjesta, sekä oman talon rakentamisesta.

LUE BLOGIA>>

Clarissa Pajukoski

Clarissa on 24-vuotias bikini fitness-harrastaja. Blogi on lifestyle-henkinen päiväkirja, jossa on ajatuksia ja juttuja elämästä, mutta myös vinkkejä hyvinvointiin liittyen.

LUE BLOGIA>>

Arttu & Alona vlog

Tässä sarjassa pääset seuraamaan meidän rehellistä arkea neljän lapsen kanssa. Meidän arjesta ei kukaan selviä ilman huumoria tai lääkkeitä, etkä sinä selviä näistä jaksoista nauramatta itseäsi kipeäksi...

LUE BLOGIA>>

Johanna Kokkila

Johanna Kokkila on 23 -vuotias bikinifitnessurheilija ja kahvilayrittäjä joka opiskelee luokan- sekä terveystiedonopettajaksi. Blogissa pääset seuraamaan hänen elämäänsä pääosin liittyen treeniin, ravintoon ja kahvilamaailmaan.

LUE BLOGIA>>

Mia Tiitta

Mia Tiitta on ensihoitajana työskentelevä intohimoinen CrossFit-harrastaja, joka fiilistelee elämän eri juttuja. Blogissa pääset seuraamaan vuorotyötä tekevän tavoittellisen harrastajan elämää tarkemmin.

LUE BLOGIA>>

Chabbinaattori

Chamia Chabbi on 28-vuotias vapaaottelija Tampereelta, joka tasapainoilee kilpaurheilun ja ravintoladuunin välillä, vaihtelevalla menestyksellä. Muutaman vuoden aikana matkaan on tarttunut SM- kultaa ja -hopeaa, sekä EM- pronssia. Seuraavana tähtäimessä on Bahrainissa järjestettävät MM-kilpailut. Tervetuloa seuraamaan kamppailu-urheilijan surkuhupaisaa elämää tatamilla ja sen ulkopuolella, pitkällä matkalla kohti suurempia areenoita.

LUE BLOGIA>>

Annika Rintala

Annika Rintala on bikini fitness-kilpailija, äiti ja yrittäjä. Blogissa keskitytään fitneksen, yrittäjyyden ja lapsiperhearjen yhdistämiseen ja ennen kaikkea yleisesti terveellisiin elämäntapoihin.

LUE BLOGIA>>

Iida Peltonen

Iida on 20-vuotias urheilija jonka juuret löytyvät Etelä-Pohjanmaalta. Iida on entinen kilpavoimistelija joka treenaa nyt kohti fitness lavoja ja asustelee Helsingissä. Blogin kautta kurkataan treeneihin, hyvinvointiin ja arkeen uusissa kuvioissa.

LUE BLOGIA>>

Alina Jasmin

Alina on 27-vuotias tuore kotiäiti, äitiyslomalla hammashoitajan työstä. Terveysintoilija ja fitnessfanaatikko joka opettelee uutta elämää äitinä. Lifestyle- blogi jossa ajatuksia vauva-arjesta treeniin ja kaikesta siltä väliltä.

LUE BLOGIA>>

Jonna Aleksiina

Jonna on esihoitajaksi pyrkivä 23-vuotias lähihoitaja, vaimo ja kahden lapsen kotiäiti jossa lappalaiset juuret näkyy vahvasti rempseytenä ja aitoutena, asioista puhutaan suoraan niiden oikeilla nimillä. Blogissa puretaan omia ajatuksia ihan kaikesta mahdollisesta, äitiydestä, parisuhteesta ja elämästä ylipäätään

LUE BLOGIA>>

Ville "Viikinki" Parviainen

Ville Parviainen on Crossfit urheilija, personal trainer ja liikuntaneuvoja. Eukonkannon kaksinkertainen maailmanmestari ja trampoliini polttopallon suomenmestari. Erittäin nälkäinen kaveri saavuttamaan vielä suuria asioita, mutta samalla erittäin onnellinen. Seuraa rehellistä ja pilke silmäkulmassa kirjoitettua blogia jossa käydään läpi treenaamista, elämää ja kilpaurheilua.

LUE BLOGIA>>

Noora Löfgren

Noora on 36-vuotias urheiluhullu Helsingistä. Noora omistaa energisen ja positiivisen luonteen. Hän on käynyt läpi ison elämäntapa remontin, vaa’an luku on nyt -50 kg. Hän on hurahtantut totaallisesti urheiluun. Kolmen teini ikäisen nuoren äiti, joka menee läpi harmaan kiven tilanteessa kuin tilanteessa. Tässä blogissa pääset seuraamaan uusia kokemuksia treenauksen muodossa, arkea ja ikuisen lapsen seikkailuja.

LUE BLOGIA>>

Life á la Sara

Täällä hyvinvoinnin asialla kirjoittelee intohimoisesti elämään suhtautuva ja kaikkea kaunista rakastava 26-vuotias nainen Espoosta. Blogissa aiheet pyörivät terveellisten elämäntapojen, herkullisen ruoan ja treenaamisen ympärillä sekä visuaalisuuden ja estetiikan kaikissa muodoissa.

LUE BLOGIA>>

Liisa Eronen

Liisa on 26-vuotias neljän lapsen perheenäiti Pieksämäeltä. Intohimo bikinifitnestä kohtaan nousi pari vuotta sitten ja kaikkien epäilyjen alta Liisa nousi ja päätti seurata unelmaansa, voittaen Suomenmestaruuden bikini fitneksessä!  Blogissa pääsette näkemään mitä on arki neljän pienen lapsen äitinä ja bikinifitnes harrastuksena.
"Älä epäröi päätöstäsi, sinä päätät unelmasi ja tavoittelet niitä kohti"

LUE BLOGIA>>

Jutta Aaltonen

Jutta on 21-vuotias body fitness-kilpailija. Blogissa pääsette seuraamaan Jutan valmistautumista seuraaviin kilpailuihin keväällä 2018 sekä tavallista arkea, johon kuuluu niin työ, opiskelu, treenaaminen kuin ystävätkin.

LUE BLOGIA>>

Krista Lepistö

Krista on 29-vuotias kahden lapsen äiti, bikini fitness kisaaja sekä personal trainer tampereelta. Blogissa pääsette seuraamaan bikini fitness kisaamista, treenaamista sekä terveellisiä elämäntapoja sen ympäriltä.

LUE BLOGIA>>

Eveliina Rautiainen

Lentopallopiireissä ”Miniksi” ristitty Eveliina Rautiainen on valinnut tiensä lentopallon parista. Tämä tie on vienyt hänet Hämeenlinnaan mielenkiitoisten vaiheiden jälkeen. Palkintokaappiin on kertynyt lentopallon SM-sarjasta (Mestaruusliiga) mitaleita koko värisuora. Blogissa pääset seuraamaan hänen elämäänsä kilpaurheilijana ja jakamaan ajatuksia niin urheilusta kuin ihan tavallisesta arjesta. 

LUE BLOGIA>>

Iida Ali-Rantala

Iida on 24-vuotias bikinifitness-kilpailija, yrittäjä ja pian 2-vuotiaan prinsessan äiti. Blogissa pääset seuraamaan Iidan vilkasta arkea äitinä ja yrittäjänä sekä paljon hyvinvointiin ja treenaukseen liittyviä mielenkiintoisia kirjoituksia.

LUE BLOGIA>>

Tanja Räty

Tanja on 27-vuotias pirtsakka sairaanhoitaja, äiti ja määrätietoinen kuntosali-harrastaja. Treenipostausten ohella tässä hyväntuulisessa lifestyle-blogissa testaillaan salimaailman uutuuksia, kokkaillaan hyvää ja terveellistä ruokaa sekä ihastellaan kaikkea kaunista.

LUE BLOGIA>>

Uusimmat blogipostaukset

Mun viikko: valmentajan tapaaminen, poseja ja sairastelua
Annika Kotoneva

Mun viikko: valmentajan tapaaminen, poseja ja sairastelua

Viime viikolla olin juttelemassa valmentajani kanssa tulevasta dieetistä ja samalla mittailemassa tämän hetkisen kunnon biosignature-mittauksella. Sen innoittamana voisinkin kirjoitella vähän...
Lue lisää
Parhaat treenivarusteet!
Tanja Räty

Parhaat treenivarusteet!

On taas se aika viikosta, kun tulevan treeniviikon suunnitelmat tehdään ja treenivarusteet pakataan valmiiksi! Kolmivuorotyön ja ison perheen ohessa treenien...
Lue lisää
Erilainen esikuva
Alona

Erilainen esikuva

Pari päivää mietin mistä kirjoittaisin, mutta maailmalla tapahtuneet kauheudet vetivät hiljaisiksi eikä mikään aihe tuntunut olevan tarpeeksi tärkeältä. Maailma voi...
Lue lisää
3 Replies
Pieni pala minusta
Tanja Räty

Pieni pala minusta

Moikka! Olen Tanja, 27-vuotias pirtsakka (lue: yliaktiivinen) ja yltiöpositiivinen optimisti Joensuusta. Harrastan intohimoisesti ja tavoitteellisesti kuntosalia. Kuntosalin lisäksi miun elämään...
Lue lisää
2 Replies
WINTER WAR 2018 – KARSINNAT LÄHESTYY
Ville Parviainen

WINTER WAR 2018 – KARSINNAT LÄHESTYY

Winter War karsinnat lähestyy hurjaa vauhtia, enää vajaat 2 viikkoa ja sitten alkaa karsiminen kisoihin mukaan. Karsintalajeja ei tiedä etukäteen,...
Lue lisää
Sokeriaddiktin sokerilakko
Mia Tiitta

Sokeriaddiktin sokerilakko

Huh... Ei turhaan sanota että addiktoivampaa kuin heroiini! Ensimmäistä kertaa elämässäni olen pitänyt sokerilakkoa enemmän kuin kaksi päivää. Aina se...
Lue lisää
Millainen määrä ruokaa on riittävä lapselle?
Annika Kotoneva

Millainen määrä ruokaa on riittävä lapselle?

Bloggaajakollega Johanna kirjoitteli hyvän postauksen liittyen siihen syövätkö lapset tarpeeksi. Johannan postauksen pääsee lukemaan täältä. Koska ruoka-asiat ja erityisesti lasten...
Lue lisää
Haussa sokerittomia leffaherkkuja?
Sara Malinen

Haussa sokerittomia leffaherkkuja?

Tai miksei muuhunkin tarkoitukseen korvaamaan perinteiset karkit, suklaat ja keksit? Jos niin, olet oikealla sivulla! Mitkään esittelemäni sokerittomat herkut eivät sisällä...
Lue lisää
Pakarat ja vatsa tulessa..kiitos jalkaprässin ja takakyykyn..WHAAT??
Noora Löfgren

Pakarat ja vatsa tulessa..kiitos jalkaprässin ja takakyykyn..WHAAT??

Hulluhan mä oon, mutta siis se tunne kun on toka päivä treinerin kanssa vedettyjen jalkatreenien jälkeen ja edelleen kävely on...
Lue lisää
2 Replies
1 2 3 33
Sulje