Alona Kuusisto

Alona Kuusisto on Poseland Network -yhteisön perustaja, yrittäjä, poseerausvalmentaja ja mediapersoona. Blogissa pääset seuraamaan kiireisen yrittäjän arkea pintaa syvemmältä treenin, lapsiperheen arjen ja yrittämisen välisestä tasapainottelusta.

LUE BLOGIA>>

  

Alfaland

Alfaland on haastattelu ohjelma jonka juontaja on Alfojen Alfa Arttu Nyman. Ohjelmassa näet vieraana paljon mielenkiintoisia kasvoja eri aloilta.

KATSO JAKSOJA>>

 

Katariina Viitapohja

Katariina Viitapohja on lentopallo- ja fitnessurheilija, rakennusmestari, sekä intohimoinen matkustelija. Blogi sisältää ajatuksia ja tekemisiä laidasta laitaan mielipiteistä ja kiireen täyttämästä elämästä. Niin urheilusta, matkustamisesta ja ”normaalista” arjesta, sekä oman talon rakentamisesta.

LUE BLOGIA>>

Clarissa Pajukoski

Clarissa on 24-vuotias bikini fitness-harrastaja. Blogi on lifestyle-henkinen päiväkirja, jossa on ajatuksia ja juttuja elämästä, mutta myös vinkkejä hyvinvointiin liittyen.

LUE BLOGIA>>

Arttu & Alona vlog

Tässä sarjassa pääset seuraamaan meidän rehellistä arkea neljän lapsen kanssa. Meidän arjesta ei kukaan selviä ilman huumoria tai lääkkeitä, etkä sinä selviä näistä jaksoista nauramatta itseäsi kipeäksi...

LUE BLOGIA>>

Johanna Kokkila

Johanna Kokkila on 23 -vuotias bikinifitnessurheilija ja kahvilayrittäjä joka opiskelee luokan- sekä terveystiedonopettajaksi. Blogissa pääset seuraamaan hänen elämäänsä pääosin liittyen treeniin, ravintoon ja kahvilamaailmaan.

LUE BLOGIA>>

Mia Tiitta

Mia Tiitta on ensihoitajana työskentelevä intohimoinen CrossFit-harrastaja, joka fiilistelee elämän eri juttuja. Blogissa pääset seuraamaan vuorotyötä tekevän tavoittellisen harrastajan elämää tarkemmin.

LUE BLOGIA>>

Chabbinaattori

Chamia Chabbi on 28-vuotias vapaaottelija Tampereelta, joka tasapainoilee kilpaurheilun ja ravintoladuunin välillä, vaihtelevalla menestyksellä. Muutaman vuoden aikana matkaan on tarttunut SM- kultaa ja -hopeaa, sekä EM- pronssia. Seuraavana tähtäimessä on Bahrainissa järjestettävät MM-kilpailut. Tervetuloa seuraamaan kamppailu-urheilijan surkuhupaisaa elämää tatamilla ja sen ulkopuolella, pitkällä matkalla kohti suurempia areenoita.

LUE BLOGIA>>

Annika Rintala

Annika Rintala on bikini fitness-kilpailija, äiti ja yrittäjä. Blogissa keskitytään fitneksen, yrittäjyyden ja lapsiperhearjen yhdistämiseen ja ennen kaikkea yleisesti terveellisiin elämäntapoihin.

LUE BLOGIA>>

Iida Peltonen

Iida on 20-vuotias urheilija jonka juuret löytyvät Etelä-Pohjanmaalta. Iida on entinen kilpavoimistelija joka treenaa nyt kohti fitness lavoja ja asustelee Helsingissä. Blogin kautta kurkataan treeneihin, hyvinvointiin ja arkeen uusissa kuvioissa.

LUE BLOGIA>>

Alina Jasmin

Alina on 27-vuotias tuore kotiäiti, äitiyslomalla hammashoitajan työstä. Terveysintoilija ja fitnessfanaatikko joka opettelee uutta elämää äitinä. Lifestyle- blogi jossa ajatuksia vauva-arjesta treeniin ja kaikesta siltä väliltä.

LUE BLOGIA>>

Jonna Aleksiina

Jonna on ensihoitajaksi pyrkivä 23-vuotias lähihoitaja, vaimo ja kahden lapsen kotiäiti jossa lappalaiset juuret näkyy vahvasti rempseytenä ja aitoutena, asioista puhutaan suoraan niiden oikeilla nimillä. Blogissa puretaan omia ajatuksia ihan kaikesta mahdollisesta, äitiydestä, parisuhteesta ja elämästä ylipäätään

LUE BLOGIA>>

Ville "Viikinki" Parviainen

Ville Parviainen on Crossfit urheilija, personal trainer ja liikuntaneuvoja. Eukonkannon kaksinkertainen maailmanmestari ja trampoliini polttopallon suomenmestari. Erittäin nälkäinen kaveri saavuttamaan vielä suuria asioita, mutta samalla erittäin onnellinen. Seuraa rehellistä ja pilke silmäkulmassa kirjoitettua blogia jossa käydään läpi treenaamista, elämää ja kilpaurheilua.

LUE BLOGIA>>

Noora Löfgren

Noora on 36-vuotias urheiluhullu Helsingistä. Noora omistaa energisen ja positiivisen luonteen. Hän on käynyt läpi ison elämäntapa remontin, vaa’an luku on nyt -50 kg. Hän on hurahtantut totaallisesti urheiluun. Kolmen teini ikäisen nuoren äiti, joka menee läpi harmaan kiven tilanteessa kuin tilanteessa. Tässä blogissa pääset seuraamaan uusia kokemuksia treenauksen muodossa, arkea ja ikuisen lapsen seikkailuja.

LUE BLOGIA>>

Life à la Sara

Täällä hyvinvoinnin asialla kirjoittelee intohimoisesti elämään suhtautuva ja kaikkea kaunista rakastava 26-vuotias nainen Espoosta. Blogissa aiheet pyörivät terveellisten elämäntapojen, herkullisen ruoan ja treenaamisen ympärillä sekä visuaalisuuden ja estetiikan kaikissa muodoissa.

LUE BLOGIA>>

Liisa Eronen

Liisa on 26-vuotias neljän lapsen perheenäiti Pieksämäeltä. Intohimo bikinifitnestä kohtaan nousi pari vuotta sitten ja kaikkien epäilyjen alta Liisa nousi ja päätti seurata unelmaansa, voittaen Suomenmestaruuden bikini fitneksessä!  Blogissa pääsette näkemään mitä on arki neljän pienen lapsen äitinä ja bikinifitnes harrastuksena.
"Älä epäröi päätöstäsi, sinä päätät unelmasi ja tavoittelet niitä kohti"

LUE BLOGIA>>

Eveliina Rautiainen

Lentopallopiireissä ”Miniksi” ristitty Eveliina Rautiainen on valinnut tiensä lentopallon parista. Tämä tie on vienyt hänet Hämeenlinnaan mielenkiitoisten vaiheiden jälkeen. Palkintokaappiin on kertynyt lentopallon SM-sarjasta (Mestaruusliiga) mitaleita koko värisuora. Blogissa pääset seuraamaan hänen elämäänsä kilpaurheilijana ja jakamaan ajatuksia niin urheilusta kuin ihan tavallisesta arjesta. 

LUE BLOGIA>>

Krista Lepistö

Krista on 29-vuotias kahden lapsen äiti, bikini fitness kisaaja sekä personal trainer tampereelta. Blogissa pääsette seuraamaan bikini fitness kisaamista, treenaamista sekä terveellisiä elämäntapoja sen ympäriltä.

LUE BLOGIA>>

Iida Ali-Rantala

Iida on 24-vuotias bikinifitness-kilpailija, yrittäjä ja pian 2-vuotiaan prinsessan äiti. Blogissa pääset seuraamaan Iidan vilkasta arkea äitinä ja yrittäjänä sekä paljon hyvinvointiin ja treenaukseen liittyviä mielenkiintoisia kirjoituksia.

LUE BLOGIA>>

Tanja Räty

Tanja on 27-vuotias pirtsakka sairaanhoitaja, äiti ja määrätietoinen kuntosali-harrastaja. Treenipostausten ohella tässä hyväntuulisessa lifestyle-blogissa testaillaan salimaailman uutuuksia, kokkaillaan hyvää ja terveellistä ruokaa sekä ihastellaan kaikkea kaunista.

LUE BLOGIA>>

Uusimmat blogipostaukset

Dieetti alkaa!
Iida Ali-Rantala

Dieetti alkaa!

Moi! Nyt se aika on koittanut, että minäkin saan vähentää ruokaani hyvän verran. Jes 😀 Maanantaina 22.1 aloitan sekä uuden...
Lue lisää
VIIMEISET HERKISTELYT ENNEN WINTER WAR 2018 KISOJA
Ville Parviainen

VIIMEISET HERKISTELYT ENNEN WINTER WAR 2018 KISOJA

Tasan kahden viikon kuluttua alkaa Winter War 2018 kisat, perjantaina päivällä lähtee ensimmäiset lajit käyntiin ja lauantaina illalla kisat ovat...
Lue lisää
Mitä parantaisin itsessäni ja elämässäni?
Sara Malinen

Mitä parantaisin itsessäni ja elämässäni?

Tiedättekö, tänään on perjantai, vapaa viikonloppu edessä ja asiat ovat oikeasti hyvin, mutta tänään v*tuttaa. En tiedä mikä tai miksi,...
Lue lisää
Herkuttomuus
Noora Löfgren

Herkuttomuus

Otin tosiaan itselleni tähän vuoden alkuun irti-oton herkuista ja sokerista. Halusin kokeilla taas kuinka paljon oikeasti energiatasoon sokeri vaikuttaa, kun...
Lue lisää
Rasvahapot kohdilleen
Mia Tiitta

Rasvahapot kohdilleen

Syön perus terveellistä ruokaa, tosin ihan liian vähän kasviksia ja epäsäännöllisesti, olen luvannut itselleni tehdä tähän muutoksen ja hyvin itseasiassa...
Lue lisää
Uudet treenit ja tiimi!
Clarissa

Uudet treenit ja tiimi!

Sain vihdoin uudet treenit ja tein viimeistelyä ruokavalioon! Tästä lähtien treenejä tulee (tai ainakin on tarkoitus tulla) viisi kertaa viikossa....
Lue lisää
Torstain tärpit osa I – luottomeikkituote
Annika Rintala

Torstain tärpit osa I – luottomeikkituote

Tulipa tässä mieleen, että  mulla on joitain tuotteita, jotka kuuluu mun jokaiseen päivään ja jota en vaihtaisi pois. Ajattelinkin esitellä...
Lue lisää
HEIKKI MARIN | ALFALAND #37
Alfaland

HEIKKI MARIN | ALFALAND #37

Heikki Marin- voimailun Yoda. Olen pitkän aikaan seurannut Heikkiä, mies on ehdottomasti Suomen voima- ja kuntovalmannuksen edelläkävijä. Sen on huomannu...
Lue lisää
Miniloma synttäreiden kunniaksi
Tanja Räty

Miniloma synttäreiden kunniaksi

Pieni tyttäreni täyttää tänään jo 9-vuotta. Muistan tuon päivän ikuisesti. Esikoisen syntymä muuttaa koko elämän. Olin edellisenä päivänä käynyt liikelaskennan...
Lue lisää
1 2 3 51
Sulje