Beauty artist Alisa

Nyt on joulu ohitse. Toisille se oli ihanaa aikaa rakkaiden parissa, toiset olivat töissä. Toiset stressasivat ja hommasivat järjettömiä määriä jouluruokia pöytään, joita syödään vielä kahden viikonkin päästä itse joulusta. Uskomatonta, mutta totta kuinka ihmiset tuntuvat sekoavan siitä, niin että kaupassa taistellaan viimeisistä maksalaatikoista henkeen ja vereen, koska ruoka ei vain millään riitä. Toiset taas pitivät aivan normaalin stressittömän päivän.

Lahjoja hommattiin tai ei hommattu. Kuitenkin oli niin tai näin, niin nyt on oiva tilaisuus, jos lahja läheiselle jäi hommaamatta tai joulun aikana ei kerennyt ylimääräisten stressien takia hemmottelemaan itseään tarpeeksi. Nyt voit ainakin laittaa kynnet kuosiin. Nopeimmat nappaa joulukynsien huollon uuden vuoden kynsiksi ja toisille taas kokonaan uudet kynnet.

Tällä alekoodilla -10% uusista geelikynsistä tai huollosta Beauty artist Alisalta. Käy hommaamassa nyt lahjaksi rakkaallesi, äidille, siskolle, ystävällä tai vaikkapa ihan vain hemmotellaksesi itseäsi. Alisa toimii Tervakoskella, eli kivenheiton päässä Hämeenlinnasta. Saat -10% esittämällä erikseen koodin KATARIINANAIL. Ajanvarauksen ja hinnat löydät Facebookista Beauty artist Alisa. Jos sinulla ei ole Facebookia voit varata myös ajan numerosta 045 857 4464.

Ihanaa Uutta Vuotta kaikille lukijoilleni <3