Entäs ne pohjaratkaisut?

 No millainen siitä talosta nyt sitten tulee sisältä. Aikaisemmin näytin miltä talo näyttää ulkoa, mutta sain kysymyksiä, että millainen on talon pohjasuunnitelma. Mitä aiomme sinne laittaa? Minkä tyylinen? Nyt paljastukset pohjakuvista ja tyylistä kuvien muodossa, joka inspiroi meitä. Sekä jotain jo valmista pintaakin sisätiloista! 

Ajatus oli se, että teemme 2 kerrosta. Toiseen makkarit ja toiseen sen ”kodin sydämen”, jossa vietämme aikamme. Eli olohuone, keittiö, sauna jne…

Alakerta

 

Yläkerta

 

Halusin mahdollisimman avaraa tilaa kotiin. Varsinkin olohuoneen ja keittiön välillä ei saa missään tapauksessa olla mitään näköestettä. Vietämme niin paljon aikaa juuri näissä tiloissa, että on ihanaa pystyä seurustelemaan samanaikaisesti. Mielestäni keittiö ei ole kodin sydän yksin. Vaan keittiö ja olohuone yhdessä ovat kodin sydän!

Tyylimme on hyvin rauhallista, modernia ja maanläheistä sekaisin. Oman käden jälkeä, eli ei liian “uutta”. Betonia, paljasta puuta, rauhallisia värejä ja mahdollisimman pelkistettyä. En osaa varmaksi sanoa, että millainen siitä todellisuudessa tulee. Koska mielipiteet vaihtelevat hirmumyrskyn tavoin väreistä, tyyleistä, ajatuksista,ideoista. Jotain varmaa kuitenkin talossa on tapahtunut! Alakerran lattia on valmis.

Alakerran lattia vaihtui parketista, laattaan ja laatasta betonilattiaan. Joten päädyimme loppujen lopuksi olemaan hieman uhkarohkeita ja nyt alakertaa komistaa kiillotettu betonilattia. Tästä on paljon mielipiteitä, toiset sanovat sitä autotallin lattiaksi, toiset kylmäksi ja kamalan näköiseksi. Mutta pääasia, että itse tykkää. Me emme tykkää tästä, me rakastamme tätä! Toistaiseksi lattia ei ole haljennut, eikä meitä haittaa vaikka siihen tulisi jotain hiushalkeamaa, knhan se ei räjähdä koko lattia käsiin. Mutta jätimme varan, jotta voimme laittaa esimerkiksi laatan, jos tarve/mieli vaatii. Kuvan laatu ei ole paras, mutta ei anneta sen häiritä.

Kiillotetun ja kiillottamattoman betonin ero

 

Epäröimme ja puntaroimme PITKÄÄN tämän valintaa, mutta onneksi teimme sen. Näen jo silmissäni sisustuksen tämän kanssa. Alle vielä hieman inspiraatio kuvia, jotka muistuttavat meidän tyyliämme. Kuvat ovat Pinterestistä lainattuja.

Kuvat siis ovat vain inspiraatio kuvia ja lainattuja tosiaan Pinterestistä. Olen tallentanut nämä koneelle jo aikaisemmin, joten en valitettavasti muista enää, kenen kuvat ovat. Pahoitteluni siitä! Eikä kuvat tarkoita sitä, että asuntomme tulee näyttämään juuri noilta. Ne ovat vain tyylistämme esimerkkejä, mistä pidämme.

Päivitin myös instagramiin tilin talostamme. Jos olet siellä ja talon etenemisen seurailu kiinnostaa niin käy seuraamassa @home_finland !

-K

 

 

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday