Ihana viikonloppu

Kuinka onnistunut viikonloppu ja reenit voi tehdä ihmisen niin iloiseksi? 

Koh Lipeltä palattuamme oli siis kokonainen viikonloppu edessä, jonka päätin ottaa ihan rennosti ja aloittaa vasta nyt maanantaina reenaamisen ohjelman mukaan. Tarkoitus siis oli pikkuhiljaa palata ruokarytmin ja reenaamisen pariin. Vaikka into ja halu ovat palanneet rentouttavan loman (timeoutin) jälkeen, on se aloittaminen aina vähän tahmeaa, ainakin mulla ja aika varma, että monella muullakin on samaa ”vikaa”..

Joten koska aloittaminen on monesti tahmeaa, päätin aloittaa vähän rennommin. Lauantaina kävin tekemässä vapaan kevyen yläkropan reenin, eli siis liikkeitä, joista tykkään, etten varmasti pilaa fiilistä heti alkumetreillä taas! Ja sunnuntaina alakertaan pienen muistutuksen. Tai no yritin pitää sen pienenä muistuksena, mutta kyllä siinä vähän kävi niin, että reeni muistutti mua tänä maanantaiaamuna takaisin. Miksi se aina menee niin, että kun yrittää mennä tekemään ihan kevyesti vain, niin aina se menee siihen, että no vielä muutaman pystyy..! Mutta oli ihanat viikonloppusaleilut, koska oli huippuseuraakin mukana! Siinä on vielä pieni, mutta tiukkaakin tiukempi reenivideo klippikin teille, kurkkaa tästä!

Tänään aloitin siis ohjelman taas alusta koulun salilla, eli mun kotisalillani. Se jännitti hieman, että mitenköhän tässä käy, koska viimeksi, kun tein saman reenin, kaikki meni päin persettä. Mutta, nyt olin kuin aivan uusi ihminen! Intoa ja jaksamista riitti. Sain jokaisen liikkeen oikeasti tuntumaan siellä missä pitääkin. Ainoa pikku ”mutta” tässä on. Tämän päivän ohjelmahan oli kintut ja voin kertoa, että huomenna ei pöntölle mennäkään enää niin ketterästi, tunnen sen jo nyt! Mutta olo on niin onnellinen ja odotan innolla huomisen reenejä jo. Teki terää siis timeout ja omat vapaa reenit.

Lisäksi tavattiin viikonloppuna myös Phuketin vaihtareita uudessa Skybarissa nimeltä Zoom Skybar. Kiva paikka ja ilmainen sisälle. Bangkokin näkymiä yläilmoista pystyy katselemaan sohvalla loikoillen. Lisäksi käytiin katsomassa myös 1947 perustettua karmaisevaa anatomian museota, jossa on aitoja ihmisten ruumiinosia säilöttynä etyylialkoholiin. Sain muutamia salakuvia napsittua paikalta, mitkä saatte nähdä niin pian kuin joudan ne päivittämään tänne!

Kuulin, että Suomessa ei meinaa kelit suosia, että ketään ei osaa ennustaa mitä sieltä taivaalta tippuu seuraavaksi. Eli mitä mainioimmat ilmat aloittaa vaikka nyt viimeistään pientä kesäkuntoon projektia! Koskaan ei ole liian myöhäistä! Aloittaminen on aina hankalinta, mutta parin kerran jälkeen jo hyvä riippuvuus on tartutettu! Antakaa mennä!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

-K