Ihanaa naistenpäivää

Naistenpäivän kunniaksi haluan kertoa vähän ystävyydestä! Ystävyys on minulle yksi elämän tärkeimmistä asioista ja matkan varrella näkee ketkä ovat oikeita ystäviä ja ketkä pysyvät vierelläsi tapahtui mitä tapahtui. Jokainen ystävyys on erilaista ja juuri siksi se on niin ihanaa. On ystäviä ketkä ovat mukana jokapäiväisessä elämässä ja sitten on taas niitä keiden kanssa saattaa olla puhumatta moneen päivään, viikkoon tai kuukausiin, mutta aina kohdatessa tuntuu kuin jatkaisi siitä mihin viimeksi juttu jäi. 

Vanha kuva, jossa odotimme uutta tulokasta innokkaina parhaiden ystävieni kanssa

Vanha kuva, jossa odotimme uutta tulokasta innokkaina parhaiden ystävieni kanssa

Olen kiitollinen kaikista omista ystävyyssuhteistani. Ja kuinka onnellinen voikaan ihminen olla, että ystäväni tulevat luokseni vaikka toiselle puolelle maapalloa! Muistakaa, että ystävyys on kuin parisuhde, jota tarvitsee vaalia, hoitaa ja ylläpitää molemminpuolisesti, jotta se ei hiljene ja katoa pois.

Me lähdetään nyt parhaan ystäväni kanssa viettämään keskenään naistenpäivää ja ostamaan omat naistenpäivälahjat. Kun nuo komeammat puoliskot eivät satu olemaan paikalla, niin laittoivat meille sitten hieman lahjarahaa, toivon mukaan! ;)

Nauttikaa päivänne juuri niin kuin tuntuu parhaimmalta ja rennoimmalta! Tee tänään juuri sitä mitä sinä haluat tehdä, sanoi siihen kekä mitä tahansa! Kuitenkin ensimmäisenä piristä päivääsi ja kurkkaa peiliin ja sano ääneen ainakin 3 ihanaa asiaa mitä löydät itsestäsi ja mitä rakastat itsessäsi! 

Ihanaa naistenpäivää kaikille teille kauniille, ihanille, kaikenkokoisille ja -laisille naisille! <3

-K