Kulmien kestopigmentointi

Ajattelin kirjottaa tästä aiheesta, koska mielestäni tämä on yksi pelottavimpia kauneustoimenpiteitä mitä voidaan tehdä. Tietenkin, jos ei lasketa mukaan kauneusleikkauksia. Mutta kulmakarvat ovat ainakin itselle erittäin kriittinen osa kasvojani. Lisäksi aina kun joku on meikannut kasvojani, niin kulmakarvojani he eivät ole saaneet sen näköisiksi, että se miellyttäisi myös minun silmiäni. Joten ajatus siitä, että joku toinen laittaisi tatuoinnin kulmiini on saanut ihokarvani aina pystyyn ja sanomaan: ”NEVER EVER!”

Kuitenkin tästäkin opimme taas, että ei pitäisi ikinä sanoa ei ikinä. Taas se tuli todistettua, että tein jotain sellaista minkä olin joskus päättänyt, että en taatusti tule ikinä tekemään. Eikä kaduta sitten pätkääkään.

Kulmakarvani ovat aina olleet kovin tummat ja tuuheat, mutta muodosta en ole oikein ikinä pitänyt. Aina ne olivat jotenkin liian pyöreät tai erimalliset jne. Joten kuulin ystävältäni paikasta, jonne hän oli itse menossa tekemään pigmentoinnin ja näin työnjäljen, josta itselleni yllätyksenä pidin erittäin paljon. Aloin sitten netistä kurkkimaan tämän taiteilijan muita töitä ja päätökseni tästä alkoi olla aika valmis. Keräsin kaiken rohkeuden ja päätin suostua kokeilemaan tätä ”never ever” toimenpidettä.

Kokeilin ensimmäisen kerran 2015 joulukuussa, ennen kuin lähdin Thaimaahan. Reissussa väri haalistui nopeasti, epäilen radikaalia ilmastonmuutosta tähän… Mutta sen jälkeen päätin, että tämän kulmanoidan pöydälle palaan kun Suomeen pääsen.

Pahoittelen kuvan laatua, puhelin kuvat venytettyinä.

Pahoittelen kuvan laatua, puhelin kuvat venytettyinä.

Eilen kävin Helsingin Töölössä sijaitsevassa Royal Estetica Anneli Reinlan luona hoitamassa kulmakarvani kuntoon. Häntä voin kyllä lämpöisellä sydämellä suositella kaikille tätä harkitseville. Jonot on aika pitkät, eikä ihmekään, mutta se ei haittaa. Hyvää kannattaa odottaa. Anneli katsoo tarkasti oikean sävyn kulmiin, mittaa ja nyppii kulmat ja piirtää mallin, ennen toimenpidettä, joten mallin näkee ennekuin se siihen lyödään. Kulmat puudutetaan n.20min, joten ei tärise koko pää toimenpiteen aikana. Hieman se nipistää, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä. Omissani meni noin tunti, mutta Anneli sanoi, että jos kulmat on vaaleat tai ei ole laisinkaan, niin aikaa saa varata n.2-2,5h.

Itse olen erittäin laiska meikkaaja ja ylipäätään itseni laittelija normaalisti, joten tämä vaihtoehto oli täydellinen minulle. Jos itse harkitset tätä, niin suosittelen ehdottomasti varmistumaan tekijästä ja hänen taidoistaan. Eikä pelkkiin kuviin kannata uskoa, vaan oikeasti varmistua tekijästä.

Ennen-jälkeen kuva. Jälkeen otettu lähes heti pigmentoinnin jälkeen, jotan väri vaalistuu vielä tuosta.

Ennen-jälkeen kuva. Jälkeen otettu lähes heti pigmentoinnin jälkeen, jotan väri vaalistuu vielä tuosta.

Kaunista viikonloppua kaikille! <3

-K