Kyllästynyt jokapäiväiseen riisiin?

Olen maailman surkein riisin tekijä. Tämän tuo komeampi puoliskoni pystyy todistamaan, kun yrittää väkisin hymyillä kertoessaan kuinka hyvää ruokaa tein. Siitä tulee aina joko ylikypsää tai raakaa tai se palaa pohjaa… Sekä siitä tulee aina mautonta tai sellaista riisipuuroa.

Kaiken lisäksi riisin tekemisessä menee yhtä paljon aikaa kuin perunoiden tai bataatin. Ja aikaa en meinaa tosiaan löytää arjestani koskaan tänä päivänä kaikkine maailman menojeni kanssa.

Joten ajan rajallisuus ja surkea kokkaus pakottaa keksimään vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Löysin siis tämän unelmien täyttymyksen. Riisinuudeli, kiitos MAMA!!

IMG_1992.jpg

Nämä on yhtä nopeita tehdä kuin normaalitkin nuudelit. Eli vettä ja nuudelit lautaselle ja heivaa mikroon. Lisäksi paketit ovat vielä oivassa 55g pakkauskoossa. Eli juuri sopiva annos.

Itse teen niin, että paistan kerralla kunnon satsin 1-2x viikossa kanan fileitä ja kasviksia (omat ehdottomat lempparit on porkkana ja paprika). Nämä maustan vielä erikseen öljyllä ja suolalla. Mutta niihin nyt saa heittää mitä itse haluaa. Tästä on sitten helppo lämmittää nuudelit ja heittää sekaan kanaa ja vihanneksia. Valehtelematta annos on valmis noin 2-3 minuutissa.

IMG_1982.jpg

Eli jos perus riisi kyllästyttää, sinulta ei paljoa ylimääräistä aikaa arjesta löydy tai olet vain yhtä surkea kokki kuin minä, niin käy ostamassa näitä pussukoita kaapit täyteen! Itse ainakin olen ihan K-supermarketeista löytänyt näitä.

Bon Appétit!

-K

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday