Minun 2016

Joulu ja Uuden vuoden juhlinnat ovat nyt ohitse. Jokainen muistelee ja muisteli mitä vuonna 2016 tapahtui. Muistoja varmasti riittää ihan laidasta laitaan jokaisella. Iloisia asioita ja tapahtumia on syytäkin muistella, ja ne vähemmän mukavat… No menneet on menneitä, mitä niitä enää murehtimaan.

Itse kun aloin muistelemaan omaa mennyttä vuottani niin en kyllä todellakaan osaa valita parasta muistoani. Liikaa niitä hyviä asioita ei koskaan ole, mutta nyt jopa pelottavan paljon.

Minun 2016 oli hieman erilaisempi kuin aikaisemmin. Olin puoli vuotta Aasiassa Thaimaassa opiskelijavaihdossa. Koin ja näin sen aikana uskomattoman paljon. Kasvoin ihmisenä ison harppauksen. Opin köyhyydestä, kiitollisuudesta, arvostamisesta, rakkauden merkityksestä, ystävyydestä.

Sain kivan mahdollisuuden alkaa kirjoittelemaan tätä blogia, josta pidän paljon.

Olen saanut viettää ihania ja unohtumattomia hetkiä perheeni ja ystävieni kanssa.

Suoritin ammattikorkeakouluni kunnialla ja aikataulussa loppuun.

Sain vakityöpaikan omalta alalta. Sain työpaikan, jossa tunnen oloni hyväksi, arvostetuksi. Työpaikan, jossa on kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia. Paikan jonne herään mielelläni aamuisin tai no menen. Koska herääminen kello 5.00 syö muijaa (aina vähän väliä.) Mutta ei kaikki voi olla ruusuilla tanssimista.

Otimme parisuhteessamme ison askeleen myös eteenpäin ja ostimme yhteisen puolen hehtaarin tontin Nurmijärven Rajamäestä.

Vuonna 2016 olen saanut läjäpäin uusia ihmisiä elämääni, sekään ei ole itsestään selvä asia.

Vuoteeni mahtui myös tapani mukaan jonkin verran suunnitelman muutoksia. Aloitin vuoteni tähtäämällä lavakisoihin fitness urheilun parissa, mutta lopetin vuoteni pelaamalla lentopalloa Helsingin joukkueen mukana. Taas on fiilikset muuttumaan päin näiden suhteen tällä tuuliviirillä...

Vuonna 2016 opin tuntemaan itseäni taas hieman enemmän. Rakastamaan itseäni sellaisena kuin olen ja hyväksymään myös virheeni. Klisee kukaan ei ole täydellinen, pitää onneksi paikkansa. Mutta pidän myös pätevänä lausetta kehitys loppuu täydelliseen tyytyväisyyteen ja liialliseen hyvän olon tunteeseen. Eli duunia on edessä, siihen mitä tavoittelee ja haluaa. Muista aina asettaa tavoitteita elämällesi, ne potkivat sinua eteenpäin.

Vaikka 2016 sisälsi suuria asioita ja muutoksia elämässäni, niin vuosi 2017 tulee varmasti olemaan yhtä tapahtumarikas. Edessä tulee olemaan varmasti suhteellisen raskas vuosi, koska se koostuu omakotitalomme rakentamisesta, jonka rakennamme itse. Ja jotenkin, minulla on vain sellainen fiilis, että tuleva vuosi tuo tullessaan uusia jännittäviä käänteitä ja onnistumisia. Olen päättänyt sen.

Rakentamisesta puheenollen, ajattelin alkaa kirjoittelemaan tänne omakotitalon rakentamisprojektistamme myös, mitä kaikkea se pitää oikeasti sisällään ja kysymyksiä saa esittää kaikesta mikä askarruttaa kyseisestä aiheesta. Löytyykö yes ääniä sellaiselle aiheelle?

Millainen sinun 2016 oli? Entä mitä tuli luvattua tällä kertaa vuodelle 2017? Muista, ettet lupaa mitään mitä et oikeasti voi pitää.

Minun uuden vuoden lupaukseni on, tehdä vuodesta 2017 yhtä onnistunut kuin vuodesta 2016!

MAHTAVAA VUODEN ALKUA KAIKILLE!! KESKITY ASIOIHIN, JOTKA TEKEVÄT JUURI SINUT ONNELLISEKSI!

Askel tulevaan

Askel tulevaan

-K