Paluu maan pinnalle

Kurssit on vihdoin valittu ja lukkoon lyöty. Ne siis koostuu 5 kurssista principle of fire systems, engineer drawing, technial english, english conversation and communication ja thai language. Käyn koulua ma-ke  kello n.8-16 joka päivä ja loppu viikko onkin vapaa koulusta istumiselta. Kouluun menen joka päivä bussilla, joka maksaa noin 0,25€ suunta. Ja matka kestää riippuen ruuhkasta 10-45minuuttiin. Ensimmäinen kouluviikko loman jälkeen tuntui mahdottomalta. Tuntui että minuutit vain valuivat hitaammin ja hitaammin. Yhtäkkiä myös kouluhommia tuntui tulevan jokaiselta kurssilta ovista ja ikkunoista. PANIIKKI, STRESSI! Mitä ihmettä, pilvilinnat puhkesi yhdellä neulan tökkäisyllä chillistä hillumisesta vaa tunneilla ja sieltä juosta altaalle lillumaan..

SAM_2236.JPG

Lisäksi tuntuu loman jälkeen, että ei meinaa kiinnostaa yhtään mennä salille ja syödä terveellisesti sitä typerää riisiä 5 x päivässä. NOT GONNA HAPPEN..! Lomasta on mennyt nyt kohta jo viikko ja en oo rehellisesti saanut mitään aikaiseksi. Tai no kyllä sitä nyt syö semijärkevästi puoli pakostikin täällä. Mutta tähänkin pakko myöntää, että kyllä olen lipsunut pahan kerran tuon sokerin kanssa. Perhana soikoon ku se jäätelö vaa maistuis nii hyvältä tässä 35 asteen lämmössä ja maistuu… 

Alona sanoi mulle joskus, että jos tiputan puhelimeni ja näyttö menee rikki. Niin enhän mä sitä näyttöä enempää polje rikki vaan yritän korjata tilanteen. No rehellisesti mä oon kyllä polkenut, niin että puhelin on tuhannen ***** päreinä. Ennen lomaa reenailut meni kivasti ja sokerihiirikään ei ollut puraissut näin pahasti. Ei maistunut oikeastaan mikään ylimääräinen. Tosiaan nyt on mennyt viikko lomasta ja ensimmäisen kerran ajattelin nostaa sen rikkinäisen puhelimen lattialta ja alkaa etsimään siihen korjauskeinoa. 

Laitoin Tatulle viestiä näistä syömisistä. Pimeille teille on eksytty, hukassa ollaan ja alkaa käpy kärähtää päässä. Mulla on ollut ehkä hieman liian vapaavalintaista tää nyt pidemmän päälle täällä. Eli reenit sovittiin ”2 reenipv, lepo, 1 reenipv, lepo” rytmillä. Ja pyysin aamupalaan ja iltapalaan vaihtoehtoja tuolle riisille, ettei nuppi tutise liikaa. Ja käyn hommaamassa ruokavaa’an jostain itselleni. Eli eiköhän tämä tästä. Asioilla on tapana järjestyä, jos niin haluaa tapahtuvan. Katsotaan mitä se mulle tänne keksii, mutta tarkoitus olisi nyt reenata se 4-5 x viikkoon. Ja tosiaan heti kun saan tän mun surffivamma jalan kuntoon myös. Koska se edelleen kiukuttelee. Mut näissä paranemis odoitteluissa olen hieman levoton.

Ruokakaupassa kerkesin käymään kyllä tuossa Suomesta rantautuneiden ystävien kanssa hakemaan herkkuja kaapit täyteen. Eli järkevää ruokaa kyllä nyt on kaapissa ja on ollutkin. Lisäksi sain ihania tuliaisia Suomesta. Suklaaprodea, vitargoa, sheikerin ja BCAA hyllylle. Täällä kävin katsomassa prodea, niin purkin hinta läheni 100€ ja normi sheikerikin maksoi 20-30€. Jäi ostamatta.. Pitää käydä hieman kuvailemassa tuota mun lähikauppaani ja kauppareissua teille. Mitä kaikkea sieltä oikein löytyykään ja hintaluokkia. 

On tää ruoka-reeni arjen eläminen paljon helpompaa Suomessa, kun ei ole niin paljoa kaikkea ihanaa uutta ympärillä, jotka houkuttaa. Saadakseni kuntoon nämä asiat, joudun kyllä rehellisesti tekemään töitä tuon henkimaailman kanssa. Tasapaino reenaamisen, oikein syömisen ja täällä ajasta nauttimisen, reissailun ja koulun suhteen ei olekkaan ihan niin helppoa mitä oletin. Kuitenkin tänään pääsin vihdoin salille rinta, olka -reenin tekemään. Kyllä se joka kerta tuntuu vaan niin huipulta, kun pääsee sen aloittamis/jatkamis kynnyksen yli. Huomenna taas aamusta reenille! Asenteen muutos alkaa NYT!

-K