Pelastus kiireellisen ruokavalioon

Tunnen olevani tällä hetkellä ehkä maailman kiireellisin nainen. Mutta en usko, että olen ainoa, joka tuntee näin. Suurin hankaluuteni ruokavalion noudattamisessa on siis aika. Aika tehdä eväitä. Lisäksi, koska en kerkiä pysymään paikoillani lähes hetkeäkään, en jaksa kantaa niitä purnukoita repussani ympäriinsä. Yksi hankaluuteni on vielä tiskaaminen tämän hetkisessä elämäntilanteessani. Meille tosiaan ei sitä juoksevaa vettä tule vielä keittiön hanasta, koska meillä ei ole sitä keittiötä.

Aamut on vaikeimpia. Minullakin pitää olla jo aikaisin lähdössä töihin, joten nukkuminen mahdollisimman pitkään vie rehellisesti aamuisin voiton. 

Olen löytänyt tähän ratkaisun, jota kaikkien maailman kiireisimpien ja purkkeja kantamista inhoavien kannattaa kokeilla. Meinaan tehosekoitin, josta saa oikean annosmäärän suoraan pulloon, jonka voi ottaa mukaan. Keksintö ei ole uusi vaan itseasiassa useita vuosia jo vanha. Mutta itse löysin tämän aarteen todella vasta nyt. Löydä sinäkin!

Olen käyttänyt tätä nyt 2-3 viikkoa. Minulla kestää noin 10 minuuttia pyöräyttää seuraavan päivän aamiainen valmiiksi pulloon, joka on helppo napata jääkaapista autoon mukaan. Sekä samassa valmistuu myös välipala smoothie, joka pitää sisällään kaiken tarpeellisen. En osaa sanoin kuivailla, kuinka paljon tämä on helpottanut omaa syömistäni.

Itse käytän Electroluxin sekoitinta, joka maksoi noin 30€ Prismasta. Mukaan tuli valmiiksi 2 kpl 600ml pulloja. Näitä pulloja myydään myös erillisenä, sekä myös pienemmässä koossa ja eri värisillä korkeilla, jotta pysyy kärryillä mikä pullo sisältää mitäkin. Yllätyin, kuinka hyvä tehoinen laite tämä on. Se kyllä muussaa meinaan ainakin kaikki mitä tähän asti olen sinne laittanut, pähkinät mukaan lukien.

Tässä vielä loistava välipala vinkki, ohjeet ovat helpot. Hommaa valmis pullosekoitin. Heitä kaikki sekoittimeen ja paina nappulaa:

Kupillinen heraa

Mustikoita

Banaani

Avokadoa

Kaurahiutaleita

Nauti terveellisestä ja helposta aamiaisesta tai välipalastasi!

Tämän kanssa, et voi käyttää enää aikaa tekosyynä! 

-K

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday