Taloprojekti

Ai, että mitä täällä on tapahtunut? No tapahtunut on jo ja paljon! Viimeksi taisin esitellä pohjaratkaisuja talosta. Ne löytyy TÄÄLTÄ. Aikaisemmasta talokirjoituksesta löytyy myös meidän super upea betonilattiakin! Rehellisesti, en edes muistanut enää miltä se näyttää, kun suojat ovat olleet niin kauan sen päällä. Nyt voi esitellä jo hieman pintojakin. Maalia on jo lääpitty seiniin ja laatta valintojakin voi jo hieman vilauttaa. Nekin ovat jo löytänyt tiensä lattioihin ja seiniin. Eniten kiinnostuneet ovat jo nähneet instagramista vaklaamalla @finnkoti .

Portaat on jo tilattu ja kohta jo ovella. Seuraavaksi pääsemme tilaamaan keittiön ja kodinhoitohuoneen! Ulkopuoletkin ovat jo edistynyt. Terassi on lähtenyt muodostumaan ja etupihan parvekekin on noussut paikoillensa, tosin kaiteet vielä vähän uupuu. Hieman vielä on mietintä myssyt päässä kaiteiden ulkonäöstä. Ideoita? Vaaka vai pysty kaiteet parvekkeisiin?

Ai, että miltäkö tuntuu nyt? Ihan huikealta, että näkee jo valmiita pintoja, mutta helkkarin uupuneelta. Vielä on todella paljon edessä, mutta paljon on jo urakkaa takana päin. Tuntuu oikeasti niin uskomattomalta, että saisin vihdoinkin sen oman keittiöni eteeni! Tuskin uskon sitä edes, kun se on siinä todella. Mutta kyllä tätä hommaa tosiaan riittää niin, ulkopuolissa, sisäpuolissa ja tuosta 5000m2 pihasta en edes viitsi puhua… Mutta tuntuu uskomattomalta nähdä jo tämä kaikki edessäni!

Ai, että koska on valmis ja koska muutetaan? Ei varmaan ikinä… Tätä kun tehdään omien töiden ohella rauhaksiin aika pitkälle itse, niin en rehellisesti osaa vastata tähän kaikkein yleisimpään kysymykseen. 

 Pidemmittä puheitta tervetuloa kurkkaamaan hieman tulevaa kotiamme:

  


Lisää kuvia löytyy instasta @finnkoti ja päivittelen sitä hieman useammin tämän osalta, eli jos nappaa kurkkia mitä talossa tapahtuu, niin käyppä seurailemassa!

 

Katariina V.

 

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday