Täydellinen hopeashampoo

Oon hieman tuuliviiri tän megatukkani kanssa. Vähän väliä haluan tumman ja sitten taas vaalean, mutta mulla on onneksi luottokampaaja Hämeenlinnassa Salon Violetissa. Paikka saa multa täydet 5 tähteä ja suosittelen sitä mielelläni kaikille, ketkä etsiskelevät Hämeenlinnan seudulta kampaamoa. 

Kampaajani on ystäväni jo vuosien takaa, joten tuntee myös mut ja mun ailahtelevan mieleni eikä aina siten suostu kaikkiin mun ehdotuksiini, onneksi! Mutta joskus tääkin luupää vie voiton, onneksi aika maltillisissa asioissa. Kuitenkin oon nyt tullut tulokseen kokeilujien jälkeen, että tää vaalea blondi on mun värini. Olo on ehdottomasti paras tässä. Tummassa tukassa mulla on tosi orpo ja kalpea olo ja näyttäisi, että mun kasvot olisi kuin suoraan zombielokuvasta napatut. Tai omasta mielestä ainakin ”tällä hetkellä”. 

Tälläinen pidempi letti ei vaan ole yksinkertaisin ja helpoin hoitaa tai varsinkaan tätä vaaleaa väriä, joka yrittää kellastua hiipien. Oon kokeillut nyt jonkin verran hopeashampoita ja voittaja on löytynyt! Ykköspaikan on napannut itselleen tälläinen FUDGE Clean Blonde Violet toning shampoo, joka vie multa jo kerta pesulla kaiken keltaisuuden mukanaan lavuaariin. Suosittelen kokeilemaan, jos vielä omaa täydellistä ei ole löytynyt ja ennekuin lähtee ihan värjäämään kellastunutta tukkaa. Helpommallakin voi saada uuden ilmeen! Putilon hinta pyörii n. 30€ paikkeilla ja itse ostin suoraan kampaamostani. Mutta tuote on jokaisen euron arvoinen.

Ainetta ei tarvitse paljoa käyttää kerralla ja se silitellään ensin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa oman mielen ja hiusten mukaan. Ennen pesua shampoo hierotaan vielä hyvin ympäri päätä ja sitten pestään huolella pois. 

Tämän lisäksi käytän myös tälläistä kevyempää Goldwellin soft colour vaahtoa. Tuote on kevyempää kuin FUDGEn shampoo ja antaa myös kivan herätyksen vaaleille kutreille.

Kolmantena hyllystäni löytyy hieman tunnetumpi COLOR MASK Platinum. Tämä tosin vain sen takia, että menin sen ostamaan halvennuksesta hurmioissani. En näe tästä olevan itselleni mitään hyötyä, varsinkaan noiden kahden tuotteen rinnalla.

Ootteko te löytänyt luotto hopeashampoon? Kertokaa kokemuksianne! 

-K