Uusivuosi Helsingin yläpuolella

Onnistuneelle joulun vietolle jatkoa, onnistuneella uudenvuoden vietolla. Ei voi tyttö onnellisempi olla näistä tunnelmista.

Kuva: Peter Österman

Oih miten ihana Uudenvuoden vietto jäikään taaksepäin. Paras ystäväni oli varannut ravintolasta pöydän neljälle Stefanin Steakhouseen Helsinkiin. Ravintolasta jatkoimme matkaa kohti Helsingin pelastuslaitoksen tornia katsomaan upeaa ilotulitus showta Helsingin ylle. Pakko myöntää, että Helsinki oli todella kaunis kaupunki sieltä yläilmoista. Ja upeat ilotulitukset, jotka jatkuivat pitkälle horisonttia vain kruunasivat sen.

Kuva: Peter Österman
Kuva: Peter Österman
Kuva: Peter Österman

En ole tehnyt vielä mitään uuden vuoden lupauksia, koska jos jotkut lupaukset on tehty rikottaviksi, niin ne on juurikin uuden vuoden lupaukset. Joten, miksi edes tehdä niitä enää? 27 vuotta kesti oppia tämäkin..

Näitä iltoja oppii todellakin arvostamaan, kun arki on hyvin sullottu täyteen työllä. Kiitos ihanasta illasta, täydellinen uusivuosi!

Tai no.. ehkä yhden lupauksen voin tehdä. Rakastaa ja kokea vieläkin enemmän!

 

Tapahtumarikasta 2018 vuotta kaikille lukijoilleni. Nauttikaa joka hetkestä, tehkää asioita, jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi. Ota riskejä ja elä hetkessä. 

We´re all stories in the end, just make it a good one

Kiitos upeista kuvista Peter Österman, jotka palauttavat muistot takaisin satumaisiin tunnelmiin.

-K

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday