MOIKKA!

Olen 27-vuotias espoolaistunut avoin ja elämänjanoinen persoona, joka ei ole vielä täysin päättänyt mitä elämällään haluaa tehdä. Tai voisin kyllä sanoa tietäväni päämäärän - olla onnellinen ja elää riippumatonta elämää - mutta reitti on vielä mysteeri! Matkalla sinne päätin alkaa toteuttaa intohimojani blogin muodossa!

Blogin aiheet liittyvät siis tiiviisti omaan elämäntapaani painottuen vaalimaani terveellisyyteen, tavoitteelliseen treenaamiseen ja rakastamaani ruokaan sekä monipuolisesti arjen estetiikkaan kuten sisustamiseen, kauneudenhoitoon ja muotiin. Lisäksi välillä (mahdollisimman usein) piipahdetaan reissussa, mistä jaan myös kokemuksia ja materiaalia mielelläni!

Voisin sanoa olevani visuaalisuutta kunnioittava koti-ihminen, joka kuitenkin rakastaa tehdä, nähdä ja kokea. Nautin auringosta, kovasykkeisistä steppitunneista ja toimivista suunnitelmista, mutta myös yllätyksellisyydestä (positiivisessa mielessä!). Ihokarvani pystyyn taas saa epäoikeudenmukaisuus, myöhästelijät, sekasorto ja turhasta maksaminen.

Elämäni ei ole ollut huoletonta hedonismia eikä se varmasti tule sitä jatkossakaan aina olemaan, mutta blogini pyrin pitämään positiivisena ja inspiroivana paikkana, jonka ulosantia maustaa huumori. Yksi motoistani kuuluukin: a day without laughter is a day wasted!

Blogini edustaa mulle taistelua arjen harmautta vastaan. Se ruokkii sisäistä Hemingwaytäni ja antaa mun luoda vähän lisää kauneutta tähän maailmaan. Täältä tulet varmasti löytämään paljon hyväksi havaittuja vinkkejä ja pohdintaa kaikilta mainitsemiltani osa-alueilta terveellisiä herkkureseptejä unohtamatta! Tiedonjanoisena ihmisenä olen perehtynyt mielenkiinnonkohteisiini aina perusteellisesti.

Jos herää mitään kysymyksiä tai tulee muuta palautetta mieleen, niin kommenttikenttä on teitä varten! Teen mielelläni yhteistyötä ja vastaan muutenkin sähköposteihin! 

lifealasara(@)outlook.com

Sydämellisesti tervetuloa seuraamaan elämää à la Sara!

Sara Malinen blogi profiilikuva.

Sara Malinen

Täällä kirjoittelee 27-vuotias espoolainen, joka ympäröi itsensä kaikella kauniilla, nauttii arjen pienistä iloista ja haaveilee suurista! Suurimman intohimon - matkustelun - lisäksi blogissa aiheet pyörivät hyvinvoinnin, terveellisten herkkujen ja treenaamisen ympärillä sekä visuaalisuuden ja estetiikan kaikissa muodoissa.

Sydämellisesti tervetuloa seuraamaan elämää à la Sara!

CONTACT ME

lifealasara@outlook.com

FOLLOW ME

INSTAGRAM @LIFEALASARA

@Lifealasara

FACEBOOK

POSELAND

Close Menu

Black Friday