Maaliskuun parhaat

Huhheijaa! Taas on kuukausi hujahtanut! Olen ollut yli puolet maaliskuusta kipeänä, mutta on sitä silti jotain kerennyt tehdä! Nyt vuorossa siis maaliskuun parhaat! (Viime kuun vastaukset voi käydä lukemassa täältä!)

Tapahtuma: No tämä pääsiäinen! On kyllä ollut mukavan rento pidennetty viikonloppu täynnä kaikkia hyviä herkkuja! Olen aiheesta kirjoittanut kaksi postaustakin – sokerittoman hedelmäisen juustokakun reseptin jaoin täällä ja pääsiäisen vietosta karitsanlihapullareseptin kera kerroin täällä!

Pääsiäisen pöytäkoristeet – Sokeriton juustokakkujälkkäri – Olohuoneen hyllykkö

Aktiviteetti: Maisemakävelyt. Nyt kun on enemmän sääntö kuin poikkeus, että mollukka pistää taivaankannella parastaan, niin on ollut mitä ihaninta käydä käpöstelemässä kauniissa maisemissa! Parin viikon takainen eväsretki Lammassaareen oli todella nautinnollinen ja sieltä tuli otettua myös paljon kuvia (postaus siis luvassa!). Viime lauantaina käytiin taas ystäväni kanssa kiertämässä pikkulenkki Haukilahden jäällä kahvittelun lomassa!

Lammassaari – Talvikenkäni – Haukilahden ranta

Harrastus: Brunsseilu! Kuukauden ensimmäinen oli itse tekemäni terveellinen sunnuntaibrunssikattaus, johon kuului mm. puuroa, proteiinivohveleita (resepti täällä), valkuaismunakasta jne. Seuraavana viikonloppuna käytiin kokeilemassa Sis. Deli+Cafén brunssi ihan vahingossa, kun tarkoitus oli suunnata samalla paikalla aikaisemmin sijainneeseen kahvilaan kokeilemaan heidän salaattejaan. Kuukauden kolmas brunssi syötiin tyttöjen illanviettoa seuranneena aamuna. Sekin oli kotitekoinen ja sisälsi kaikkia ihania terveellisiä, mutta herkullisia ruokia! Alkuun kippistettiin mm. tyrnishoteilla – Nam!

Brunsseja, brunsseja, brunsseja

Idea: Palvelumuotoilun opintojakson kurssityön idea Keskon työterveyshuollon digitaalisen palvelun luomiseksi. Sori, oli vähän tylsä vastaus!

Ruoka: Pakko sanoa juustot, suolakeksit ja karviaishillo nautittuna proseccon kera! Ai että, ehkä parasta ikinä! Kuten ehkä edellisistäkin vastauksista saattaa huomata, niin mun ruokavalio tässä kuussa ei ole ollut se tiukin ja terveellisin.. Kipeenä olemisella ja treenaamattomuudella on katsos kohdallani sellaisia vaikutuksia! Juustosetit ostin nyt pääsiäiseksi ja niistä riitti kahden illan leffaeväiksi!

Viini-juustoilta – Saikkukaveri – Silloin kun vielä pystyi treenaamaan

Puheenaihe: Miehet ja treffailu! Ystävällä on ollut taas niin erikoisia kokemuksia, ettei vaan voi tajuta noita kolmijalkaisia!

Aplikaatio: Instagram! Sinne on tullut päivitettyä paljon kaikkea niin feediin kuin tarinoihinkin (lifealasara). Lisäksi oon tehnyt mun profiiliin useita omia kyselypohjia (templates), joita voi käyttää ja vastailla niihin omissa tarinoissa! Musta niiden täyttö on superhauskaa tylsän hetken viihdettä ja lisäksi niitä julkaisemalla seuraajanne oppivat teistä lisää! Omien sivujen päivittämisen lisäksi mulla on ollut aikaa selailla paljon muidenkin julkaisuja ja inspiroitua! Instagram on kyllä täynnä kauniita kuvia!

Story templates – Instagram feed – This or that?

Treeni: Alkukuusta treenasin ihan säännöllisesti! Erikoisin ja mieleenpainuvin treeni oli, kun työpaikkani (suuri yrityskiinteistö) yhden firman kaksi työntekijää (vähän vanhempia ja tottumattomampia salikävijöitä) tuli mun johdolla salille ja vedin heille pt-tyyliin jalkatreenin. Itsekin tein siinä samalla, mutta pääasiassa ohjeistin ja tsemppasin heitä! Siitä jäi tosi hyvä fiilis ja naisetkin olivat tyytyväisiä! Meillä onkin nyt maanantaitreenit heidän kanssaan sovittuna!

Ostos: Myönnän, että tässä sairastellessa oon saattanut eksyä useampaan otteeseen verkkokauppojen uumeniin ja suorastaan hullaantua! Tämä parhaimmaksi rankkaamani ostos ei ole vielä saapunut, mutta uskon, että se osoittautuu juuri niin hyväksi kun “vahvista tilaus” -nappia painaessa ajattelinkin! Tilasin siis yhteensä 8 erilaista julistetta, joita suunnittelin sijoitettavaksi niin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen kuin keittiöönkin! Pääasiassa korvaan niillä nykyisiä julisteita, mutta keittiön kappaleet pääsevät ihan tyhjille pinnoille!

Postipaketteja – Kelloa odotellessa – Koulun lähipäivänä

Sijainti: Kotisohvalla peiton alla. Siinä on ollut hyvä köllötellä ja potea kuumeflunssaa samalla sarjamaratoneja katsellen!

Sarja: Mulla on ollut tässä kuussa monta hyvin erilaista lempparia (koska aikaa katsella on ollut)! Mainitsen tässä kuitenkin The Residentin (katsottavissa Ruudusta), joka on todella mukaansatempaava sairaalasarja, jossa on erikoisten diagnoosien ja tiukkojen tilanteiden lisäksi runsaasti ihmissuhdedraamaa ja jännittäviä juonenkäänteitä! Aikaisemmat Netflix-suosikkini on katsottavissa muuten täältä ja täältä!

Pääsiäiskattaus – Karitsanlihapullia – Oreo suklaamunia

Suoritus: Tää oli kaikista vaikein keksiä! Mut sit välähti: Tiedättekö #paperpickupchallengen? Oli mulle helpponakki, haha! (kuvasin suorituksenkin instaan!)

Päällimmäisenä mieleen jäi: Hygge life!

Kotiasu – Kahvitteluhetki – Helsinki on täynnä kauniita rakennuksia!

 

Sitten kohti huhtikuuta! Mä yritän nyt tervehtyä ja saada energiatasot kuntoon, jotta pääsisi pikkuhiljaa treenaamaan täyspainoisesti ja nauttimaan keväästä!

Pysy menossa mukana myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

5
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday