Terveellinen mangojuustokakku New York style!

Hei blogikansa! Musta on aivan ihanaa reilun viikon tauon jälkeen kirjoittaa tänne, sillä olen joutunut kouluprojektieni takia vähän priorisoimaan ajankäyttöäni, mutta nyt päätin, että aika laitetaan riittämään myös näihin omiin projekteihin! Mulla on lisäksi aika mehevä postausaihe tänään! Se sisältää täydellisessä suhteessa kuohkeutta, pehmeyttä, makeutta, taikinaisuutta ja hennon mangon maun! Sen sijaan se ei sisällä sokeria, vehnää, gluteenia, laktoosia, transrasvoja tai syyllisyyden tunteita! Kyseessä on suursuosikki mangojuustokakun terveellisempi versio! New York style siksi, että kakku paistetaan uunissa, jolloin siihen muodostuu mehevän lohkeileva pinta!

Tämä juustokakun jäljitelmä näki päivänvalon keittiössäni ensimmäistä kertaa eilen sunnuntaina (kuvasin herkullisen projektin muuten sekä Snäppiin @zarrdis että Insta Storyyn @lifealasara). Juustokakun pohja on valmistettu mun all time favorite kakkureseptin pohjan reseptillä (täällä) ja täytteeseen on otettu oppia netistä löytämästäni Terveelliset herkut -blogin reseptistä (täällä).

POHJA:

50 g kookosöljyä
1 dl (50 g) mantelijauhoa
0,5 dl (25 g) hasselpähkinäjauhoa
2,5 dl kaurahiutaleita / kaurajauhoa (100% gluteenitonta jos tarve)
1 dl erytritolia
1 kananmuna

TÄYTE:

400 g rasvatonta rahkaa (laktoositonta jos tarve)
300 g Keso rasvatonta raejuustoa (laktoositonta jos tarve)
1 prk mango Pilttiä
2 kananmunaa
1 rkl psylliumia
1,5 dl erytritolia
Vanilla Zero Dropseja

1. Valmista pohja: Hienonna kaurahiutaleet blenderissä/monitoimikoneessa tai käytä kaurajauhoa. Sekoita kaurajauhot, mantelijauhe, hasselpähkinäjauhe (jauheen voi korvata millä tahansa pähkinäjauholla tai laittaa 1,5 dl pelkkää mantelijauhetta) ja erytritoli keskenään kulhossa. Vatkaa joukkoon muna ja huoneenlämpöinen kookosöljy. Voitele piirasvuoka (tai päällystä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja voitele reunat) ja painele taikina vuoan (Ø 28 cm) pohjalle ja reunoille.
2. Valmista täyte: Hienonna raejuusto blenderissä/monitoimikoneessa ja lisää sitten loput täytteen ainesosat joukkoon. Sekoita hyvin. Mausta massa erytritolilla ja kalorittomilla Vanilla Zero Dropseilla!
3. Lisää rahkatäyte pohjan päälle tasaisesti ja paista 200 asteessa n. 35 min.
4. Anna jäähtyä kunnolla. Juustokakku slicen viimeistelee sokeriton Zero Topping kastike! Mangon kanssa toimi täydellisesti Salted caramel topping!

Täältä löytyy paljon lisää >> reseptejä à la Sara << Lisäsin linkin resepteihin myös etusivuni yläpalkkiin!

Herkullista alkanutta viikkoa! (:

Pysy menossa mukana myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

2
Jaa:

This Post Has One Comment

Vastaa

Close Menu

Black Friday