Kisa suunnitelmat :)

Oon tässä ennen kevään kisoja ja dieetin loppuvaiheessa miettinyt millon kisaan seuraavan kerran. Syksy on ollut kovasti mielessä ja kevään kisojen jälkeen kun pääsin finaaliin sain myös paikan suoraan lahden sm kisoihin. Ajattelin heti, että jos vaan henkisesti jaksan niin kisaan syksyllä uudelleen! Kevään kisojen jälkeen mietin kyllä pari kertaa, että jaksanko henkisesti sitä urakkaa. Haluan lähtee dieetille satalasissa ja intoa täynnä. En missään nimessä vähän epävarmana ja katsotaan miten menee fiiliksellä. No dieetillä olen nyt muutaman viikon jo ollut ja fiilis on loistava!

IMG_5299[1].JPG


Jotenkin kun henkisesti valmistautuu, että nyt se dieetti ja alkaa ja varsinkin tällä kertaa kun tietää mitä on edessä on fiilikset rauhalliset ja luottavaiset! En malta odottaa syksyn kisoja ja haluan kyllä nyt nauttia tästä dieetti ajasta kun se on niin nopeasti ohi. Dieetin ja kisojen jälkeen mulla oli vähän semmonen mitäs nyt olo? No nyt tiedän miten toimin ensi dieetin jälkeen. :)


Dieetissä mulle on raskainta lauantai päivät. Olen tottunut tiettyihin viikonloppu rutiineihin ja meillä on ollut tapana koko perheen kera herkutella, tehdä hyvää ruokaa ja nauttia perheestä/ystävistä. Dieetillä ja varsinkin näin alkuun ei oo vielä mitään suurempaa onglmaa kun ruokaa on vielä todella paljon. Mutta loppu ajasta kieltämättä lauantaisin tuntui kun olisi maanantai. Hommattiin reilu viikko sitten meidän terassille ulkoporeamme, joten enköhän saa nollatua lauantaisin arjen kiireet poreillen :) Arkisin dieetti rullaa ihan normaalisti eikä sitä kerkee sen enempää miettimään, tekee vaan ohjeiden mukaan ja illalla uni tulee nopeesti!

IMG_5348[1].JPG


Syksyn kisabikinitkin on jo ostettu ja saan ne parin viikon päästä ulkomailta! Olen niistä ihan super innoissaan ja odotan kovasti, että pääsee sovittelee :)

Mukavaa viikkoa kaikille <3
<3Liisa

 

Elämää kisojen jälkeen..

Elämää kisojen jälkeen.. Kisoista on kulunut nyt 4 viikkoa ja fiilikset alkaa vasta nyt tasaantumaan ja alan olemaan onnellinen oma itseni. Mitä sitten tapahtui kisojen jälkeen? Kaikki meni periaatteessa hyvin..En osannut vaan kuvitella sitä muutosta minkä keho käy läpi, ensin ollaan kisakunnossa ja muutamassa viikossa peilistä katsoo aivan eri ihminen. En pystynyt alkuun hyväksymään sitä, miten kilot tulee takaisin ja vatsalihakset peittyy.. Koin jonkin sortin epäonnistumisen tunnetta kun mieleni teki herkutella ja se loputon nälkä!! Sitä ei pysty edes sanoin kuvailemaan. Onneksi oli ihmisiä joille pysty puhumaan ja jotka oman kokemuksen kautta kertoivat, että mun fiilikset ovat aivan normaaleja ja ne kyllä tasaantuu. Niin siinä kävikin. Nyt neljä viikkoa kisojen jälkeen voin sanoa, että herkkuhimo on hävinnyt ja nautin taas puhtaasta ruuasta ja salitreenit kulkee paremmin kuin koskaan! Pumppi tulee oikein kunnolla ja se vasta motivaatiota nostattaa :)
Ensimmäinen kisadieetti on uutta eikä voi koskaan etukäteeän tietää kuinka keho reagoi asioihin. Dieetin jälkeen varsinkaan, mutta kaikesta oppii uutta ja tietää seuraavalla kerralla paremmin kuinka toimia :)

Rakkaiten tyttöjeni kanssa hakemassa äitille pumppia ;)

Rakkaiten tyttöjeni kanssa hakemassa äitille pumppia ;)


Olen myös tämän neljän viikon aikana käynyt läpi ajatuksia siitä kuinka mun elämässä on oikeasti kaikki hyvin. Osaan päivä päivältä enemmän arvostaa asioita mitä mulla on. Kisat ja paino tms ei ole se tärkein juttu elämässä. Mulla on ihana perhe, neljä tervettä lasta ja ihanat ystävät. Mulla on huippu harrastus joka antaa mulle niin paljon.

Aarteeni mun <3

Aarteeni mun <3


Itse haluan antaa vinkin kaikille tuleville kisaajille, että puhukaa ja olkaa avoimia. Ei saa jäädä yksin miettimään ja ratkomaan asioita, pitää uskaltaa kysyä ja puhua! Yleensä se helpottaa ja ymmärtää ettei ole "yksin" :) Asioilla on tapana järjestyä ja P O S I T I I V I N E N asenne on kaiken a ja o ja itse yritän etsiä kaikesta positiivista ja vaalin ympärille positiivista mieltä ja ihmisiä <3
Haluan kiittää vielä mun uskomatonta tukijoukkoa, on niin arvokasta, että olette mun elämässä <3
aurinkoista ja positiivista viikkoa kaikille <3

ystävien kanssa vappubrunssi <3

ystävien kanssa vappubrunssi <3


Pysykää kuulolla, tällä viikolla tulee blogiin suunnitelmia syksyn kisoista :)

 

Mikä avuksi selluliitin poistoon ja moneen muuhun vaivaan!

Minun on ihan pakko päästä vihdoin kertomaan teille aivan huikeesta jutusta, minkä sain kokea viimeisillä dieetti viikoilla. Käyn Pieksämäellä kuntosalilla Kunnonkeskuksessa. Aamu aerobiset kävelin aina juoksumatolla ylämäkeä ja tuijottelin siellä television ruutua. Sattumalta huomasin mainoksen LPG-hoidosta ja samalla viikolla siitä oli puhetta valmentajan kanssa. Valmentaja kertoi kuulleensa paljon hyvää kyseisestä hoidosta. No ajattelin heti, mun on pakko testata sitä! Viimeiset viikot dieetillä ja tarviin jalkojen alueelle täsmähoitoa!

IMG_3595[1].JPG

Sainkin varattua ajat kätevästi heti ensimmäiselle viikolle 3 kertaa ja seuraaville viikoille 2 kertaa. LPG- hoitoon meneminen vähän jännitti aluksi, ajattelin sen olevan kivuliasta. No yllätyin kummasti, hoito oli miellyttävää ja hoitoa tehnyt kunnonkeskuksen fysioterapeutti selitti minulle alusti asti kaiken ja hoitoa tehdessä olin perillä mitä tehdään ja mitä tuloksia haetaan. Minulla oli hyvin mielyttävä ja rauhallinen olo hoidon aikana.

IMG_3576[1].JPG

Hoito muistuttaa jonkin verran hierontaa, mutta se tehdään lpg- laitteella. Mitä sillä sitten hoidetaan? Lista on pitkä ja alunperin hoitoa on tehty mm leikkauspotilaille, se vähentää vamma-alueen turvotusta ja nopeuttaa sidekudosten arpeutumia.

Hoitoa käytetään myös moneen muuhun tekijään. Selluliitin poistoon, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, lihaskireyden helpottamiseen ja esimerkiksi raskauden jälkeen sillä voidaan sarjahoitona kiinteyttää mm vatsanseutua. Hoidolla on siis todella paljon positiivisia vaikutuksia.

No moni varmasti miettii mitä apua sain viimeisillä dieetti viikoilla hoidoista. Ja voin käsisydämmellä sanoa, että hoito oli piste iin päälle!! Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen tunsin alakropassa muutosta. Ravasin vessassa hoidon jälkeen useammin joten nesteet se pisti takuulla liikkeelle! Ensimmäinen hoito tehtiin minulle maanantai aamuna ja seuraava keskiviikko aamuna, hoidon tekijä Tanja huomasi heti muutoksen. Jalat eivät olleet enää niin nesteiset mitä ne vielä ma aamuna olivat! Kun olin käynyt hoidossa noin 4-5 kertaa mun iho rupesi olemaan sileä ja silmin nähden huomasin kuinka selluliitti rupesi häviämään. Mulla on aina olleet jalat vähän ongelmalliset ja kaikki ylimääräinen on kerääntynyt jalkoihin. Toki 4 raskautta on saaneet aikaan myös muhkuroita jalkoihin. Varsinkin takapuolen alla on ollut poimuja josta en luullut pääseväni ikinä eroon. Mutta niin vain joka hoitokerran jälkeen oli poimut tasaisemmat ja kuin viimeisin kerran menin hoitoon ei poimuista ollut enää jäljellä mitään!

pahoittelut kuvan laadusta, kuvasta huomaa poimun ja miten se on jo parin kerran jälkeen pienentynyt!

pahoittelut kuvan laadusta, kuvasta huomaa poimun ja miten se on jo parin kerran jälkeen pienentynyt!

Voin siis käsisydämmellä suositella lpg- hoitoa kaikille jotka kärsivät selluliitista, lihaskireydestä, löysästä nahkasta, arvista tms. Jos käyt hierojalla, niin käyppäs seuraavalla kerralla lpg-hoidossa, se on mukavaa vaihtelua tavalliseen hierontaan.

Ihana Tanja joka teki hoitoa minulle :)

Ihana Tanja joka teki hoitoa minulle :)

Kunnonkeskukselta saat varattua helposti ajan soittamalla ja voitte samalla käydä läpi mihin juuri sinä tarvitset hoitoa. Olen todella tyytyväinen, että meillä pieksämäellä on oikeasti tämmöinen mahdollisuus kuin Kunnonkeskus. Palveluita on jokaiselle, sali on auki salikortilla klo 05.00-23.00, joten jokainen varmasti löytää ajan milloin tulla. Salilla on myös lukuisia jumppa/yoga/pilates tms mahdollisuuksia, joten jokainen löytää varmasti mieluisan liikunta harrastuksen :)

Itse olen Kunnonkeskuksen palveluihin erittäin tyytyväinen ja lpg-hoitoa en pysty tarpeeksi kehumaan, olen siihen vaan niin erittäin tyytyväinen! Muutos on silminnähtävää ja aion varmasti käyttää hoitoa taas parin kuukauden päästä kunhan kisadieetti starttaa uudelleen ;)

lopputuloksena aivan sileät jalat!

lopputuloksena aivan sileät jalat!

Vinkkinä nyt muuten äitienpäivän lähestyessä, mikä voisi olla parempi lahja kun panostaa oman vaimon/äidin

hyvinvointiin! Käy hakemassa lahjakortti kunnonkeskuksen palveluihin, suosittelen lämpimästi lpg-hoidon ostamista! www.kunnonkeskus.fi

Osoite: Tallikankaankatu 3, Pieksämäki

Puhelin: 015 341 699

Sähköposti: toimisto@kunnonkeskus.fi

Iloista viikkoa kaikille!

<3 Liisa

 

 

    

 

Eiliset synttärit sai ajatukset syventymään <3

Eiliset 26-vuotis synttärini sai mut miettimään mitä oonkaan mun elämässä saavuttanut ja mitä kiitos aiheita mulla on. Olen aina ollut positiivinen ihminen ja nähnyt valoa tunnellin päässä vaikka välillä elämäntilanne on ollut vakavakin. Elämääni on varjostanut eniten oman veljen kuolema. Siitä on jo 10 vuotta aikaa ja asian kanssa osaa elää. ikävä ja kaipuu ei lopu koskaan, mutta uskon että hän on aina meidän elämässä läsnä <3

IMG_3125[1].JPG


Olen saanut elää todella ihanan lapsuuden, mun perhe on ollut ja on ihana. Nyt 26 vuotiaana kun mietin viimeistä kymmentä vuotta, niin mä olen saavuttanut kaiken mistä olen ikinä uskaltanut unelmoida. Mulla on maailman ihanin perhe, neljä ihanaa lasta, mies, omakotitalo ja ystävät.

IMG_1555[1].JPG


 Pari vuotta sitten syntyi meidän neljäs lapsi, päivä mun synttäreiden jälkeen sain maailman ihanimman synttärilahjan, pienen pojan <3

IMG_3152[1].PNG

Tiesin silloin, että perhe on nyt kokonainen. Se oli vahva tunne ja mulla oli todella rauhallinen mieli. Pian Robinin syntymän jälkeen rupesin haaveilemaan kovasti ja tosissaan fitneksestä ja muutenkin halusin alkaa panostaa omaan hyvinvointiin niin sisältä kuin ulkoa. Enkä kadu päätöstäni hetkeäkään, mä elän tällä hetkellä mun unelmaa. Alle neljä viikkoa niin mun perhe kannustaa mua kun nousen lavalle! Mitäs sitten kisojen jälkeen? No sitten mennään valmentajan ohjeiden mukaan ja nautin mun perheestä. Elämä jatkuu siis aivan normaalisti kisojen jälkeen :)

IMG_3147[1].JPG


Tämä dieetti on kasvattanut minua, niinkuin jokainen kokemani asia. Kaikista kokemistaan asioista oppii jotain uutta, mutta se yksi asia mikä tulee muistaa kaikista asioista on tosiaan se, että kaikki järjestyy, valoa ja toivoa on aina. Ikinä ei pidä luovuttaa ja unohtaa sitä.
Itsellä oli pari viikkoa sitten tosi rankka viikko tämän dieetin kanssa ja mietin, että miten ihmeessä mä jaksan loppuun?! Asenne, tahdonvoima, läheistentuki ja positiivisuus sai mun olon täyttymään taas energialla ja voin sanoa, että olen taas oma iloinen itseni. Niin onnellinen ja innoissaan kaikesta tulevasta. Mun elämä on ottanut, mutta se on myös antanut.
Tämmöisiä ajatuksia herätti mun synttärit.

IMG_3110[1].JPG

Olkaa ihmiset kiitollisia mitä teillä on, halatkaa teidän läheisiä, muistakaa teidän ystäviä, olkaa positiivisia ja eläkää tätä hetkeä <3
Aurinkoista ja ihanaa viikkoa kaikille!
<3 Liisa

 

Neljä viikkoa diettiä ja ihana joulu!

Niin se vain neljä viikkoa jo diettiä takana! Tuntuu, että aika menee ihan todella nopeasti. Mun arki on niin kiireistä ja jokaiselle päivälle jotain ohjelmaa joten päivät menee hujauksessa! Eikä se haittaa yhtään, kun elämä on kiireistä mutta asiat jotka tekevät siitä kiireisen ovat mieluisia ja teet sitä mistä nautit..<3

IMG_0016.JPG


No dietti edennyt just niinkuin pitääkin. Kaikki mennyt siis tähän asti hyvin! Ja mitä mä odotan eniten tällä hetkellä on J-O-U-L-U !! Olen niin joulu ihminen, mikä voisi olla parempaa kuin perheen kokoontuminen! Kaikki KIIRE jää ainakin aatoksi ja voi vaan olla, syödä ja nauttia kaikista läheisistä! Joulua voisin laittaa kotonakin koko ajan. Itseasiassa varsinkin tämä joulu on erityinen koska meillä on oma koti jonka ostimme heinäkuussa. Ihan ensimmäinen meidän perheen ikiOMAkoti <3 Juolu on näkynyt täällä jo marraskuusta asti ja lapsetkin on jo kyllästymiseen asti oottaneet milloin se aatto on. No enää 5 päivää, vielä täytyy malttaa!

koti.jpg


Koska mun elimistö on ottanut dietin vastaan hyvin ja paino on tippunut, on mulla ensimmäinen tankkaus päivä aattona. Se tekee tästä erityisen, valmistauduin kuitenkin näin joulu ihmisenä siihen, etten välttämättä saa tänä vuonna jouluruokaa laisinkaan! Tämä on ollut ihana ``yllätys``. Syön maltillisesti, mutta nauttien.


Joulun jälkeen suuntaankin tampereelle biancanevelle bikinimallipalaveriin!! Vielä en ole lopullista päätöstä tehnyt millaset bikinit tulevat olemaan. Mutta vahva kuva mulla on päässä millaiset ne tulevat olemaan ja miltä näytän lavalla niissä. Unelma josta tulee kohta totta, huh!


Viime viikon olin kokonaan ilman puhelinta, oli vähän taukoo somesta ja kaikesta! Teki oikeesti tosi hyvää tämmöselle puhelin riippuvaiselle!

Kuvassa vasemmalla mun valmentaja ja oikealla tiimi kaveri :)

Kuvassa vasemmalla mun valmentaja ja oikealla tiimi kaveri :)


 Viime sunnuntaina oli myös meidän tiimin yhteistreenit ja meidän valmentaja piti meille ihan todella tehokkaan pakaratreenin, liikkeet oli ihan uusia, en juurikaan ollut ennen semmoisia tehnyt. Jos haluat kokeilla jotain uutta ja todella tehokasta niin tässä tulee. 10x10 yhden jalan prässi, 10x10 donkey kick back, 5x10 yhden jalan lantion nosto, 5x10 alasveto taljassa ja 5x10 lonkan loitonnus koneessa. Tämän jälkeen ajo jyväskylästä pieksämäelle teki jo vähän kipeää ja seuraavat kolme päivää mun oli vaikea päästä ylös mistään! Enkä todellakaan pystynyt tekemään omaa jalkatreeniä silloin kuin piti, siirsin sitä neljänteen päivään! Eli osu ja uppos ;)

pepputreeni.jpg


Ihanaa viikkoa ja joulunodotusta kaikille <3 -Liisa-