Dieetin viimeisiä viikkoja!

Apua aika menee niin nopeesti, ettei kerkee ees huomaamaan! Hyvä niin, nimittäin viimeiset pari viikkoa on ollu dieetin aikana raskaimmat. Voimattomuutta on ollut varsinkin iltaisin ja nälkä on jatkuva! Välillä on päiviä kun tuntuu, että miten mä tähän oikein ryhdyin? Miksen vaan elänyt tavallista elämää ja syönyt mitä haluan.. No offilla oleminen on elämän parasta aikaa. Se kun saa syödä puhtaasti ja paljon, energiaa on ihan eritavalla ja mieli virkeä koko ajan. Sitä tämä dieettikin pitkälti oli ja nyt pari viikkoa vasta ollut raskaampaa. Eli suurimmaksi osaksi kaikki on mennyt kuitenkin hyvin!

IMG_3014[1].JPG


Jos sinne lavalle haluaa nousta ja olla kunnossa sen eteen on tehtävä töitä, eikä se ihan helpolla tule se on ihan selvää! Positiivinen asenne on kyllä kaiken a ja o. Kun aamulla herää aerobiselle ja miettii, että tästä tulee hyvä päivä niin ei se ainakaan tilannetta huononna :)

IMG_2197[1].PNG


Aerobisia teen 5 aamulla ja teen ne pitkälti ylämäkikävelynä salin puolella. Iltaisin käyn 4 kertaa viikossa tekemässä  aerobisen myös salin puolella. Siihen päälle sit perus 5 treeniä viikkoon! Ruuat on vähentyneet tottakai koska nyt on kiristyttävä ja kuntoon päästävä!
Läheisten tuki ja tsempit on kyllä ollu korvaamattomia enkä tiedä miten selviäisin ilman niitä. Mun mies ja äiti, ne on ollu niin äärettömän suurena tukena, että mä ihan herkistyn kun mietin mikä siunaus on saada tämmöisiä läheisiä <3

IMG_2909[1].JPG


Viime viikonloppuna kävin hakemassa mun kisabikinit tampereelta ja siitäkin tuli kyllä voimaa ja energiaa!


 Unelman eteen on tehtävä töitä ja joistain asioista luovuttava vähäksi aikaa. Esimerkkinä iltavalvomiset on historiaa kyllä se sänky vie iltaisin voiton. Oon myös huomannut, ettei mun aivot tosiaankaan toimi enää ja ajatuskin pätkii väähn väliä :D Välillä ihan naurattaa miten hölmöksi sitä on muuttunut!


Tämä viikko on mennyt kyllä ihmeen hyvin ja energisin tunnelmin! Aamulla kun ottaa aamupainon ja näkee oikeesti, että se laskee ja ollaan koko ajan lähempänä tavoitetta saa muhun lisää puhtia ja päivä alkaa positiivisin mielin :)


Ei oo tosiaan enää pitkä aika ja dieetin jälkeen aion kyllä nauttia pari päivää perheen ja läheisten seurasta ja ihan vaan olla! Sen jälkeen alkaa valmentajan ohjeella reserve dieetti ja normaali arki salin ja lenkkejän parissa.


Yritän päivitellä blogia nyt pari kertaa viikossa loppu dieetin etenemisestä! :)
Ihanaa keväistä viikkoa kaikille <3
<3 Liisa