Kaksi viikkoa diettiä takana!

Joo eli reilu kaksi viikkoa diettiä jo takana. Voin kyllä sanoa, että aika on mennyt ihan super nopeasti ja kaikki on mennyt tosi hyvin.


Mikään ei sinäänsä muuttunut syön puhtaasti ja mittasin ruokani myös ennen diettiä. Mikä sitten oikein muuttui? No nyt jos tekisi mieli syödä vaikka banaani tai käyn kahvilla ja tarjolla on pullaa en sitä saa ottaa. Noudatan täysin ruokavaliota enkä lipsu. Se on mun tavoite, jonka aion viedä kunnialla loppuun.


Kalorit on vielä aika korkealla, joten nälkää en juuri ole tuntenut! Päin vastoin ähky tulee syödessä!


Treenitkin on sujunut tosi hyvin ja yritän vielä tahkoa lihasta kun hiilarit on korkealla. Jännä miten mulla ei ole edes lenkit vielä alkaneet ja painoa on silti pudonnut. Saa nähdä miten jatkuu ja missä vaiheessa alkaa kalorit laskemaan.


Viikonloppuna kävin tampereella ihanan Alonan poseraustunnilla. Olin sopinut tästä jo muutama kuukaus sitten ja meidän piti koko perheen lähteä pienelle reissulle. Miehen kaksi veljeä kun asuvat tampereella. Mieheni joutui kuitenkin lähtemään norjaan työreissulle joten otin 3/4 lapsista mukaan (yksi jäi mummon hoiviin)! Vähän jännitti kolmen tunnin ajomatka, mutta yllättävän hyvin se meni. Pakattiin eväitä mukaan ja kuunneltiin mm Robinta ja joululauluja. Perille päästiin ajoissa ja lapset lähtivätkin miehen veljien kanssa Leoparkkiin ja minä menin muutamaksi tunniksi poseeraamaan!


 Tuli kyllä niin tarpeen tuo reissu. Sain taas niin paljon enemmän itsevarmuutta ja palan halusta päästä lavalle huokumaan sitä intoa ja iloa!! Ihana oli nähdä myös tyttöjä.  Ajoin vielä samana iltana takaisin kotiin ja voin kertoa, että hymyilin koko matkan.
Uusi viikkoa ei siis voinut paremmin alkaa.

IMG_2485[1].JPG


Ihanaa viikkoa kaikille :)

-Liisa-