Elämää kisojen jälkeen..

Elämää kisojen jälkeen.. Kisoista on kulunut nyt 4 viikkoa ja fiilikset alkaa vasta nyt tasaantumaan ja alan olemaan onnellinen oma itseni. Mitä sitten tapahtui kisojen jälkeen? Kaikki meni periaatteessa hyvin..En osannut vaan kuvitella sitä muutosta minkä keho käy läpi, ensin ollaan kisakunnossa ja muutamassa viikossa peilistä katsoo aivan eri ihminen. En pystynyt alkuun hyväksymään sitä, miten kilot tulee takaisin ja vatsalihakset peittyy.. Koin jonkin sortin epäonnistumisen tunnetta kun mieleni teki herkutella ja se loputon nälkä!! Sitä ei pysty edes sanoin kuvailemaan. Onneksi oli ihmisiä joille pysty puhumaan ja jotka oman kokemuksen kautta kertoivat, että mun fiilikset ovat aivan normaaleja ja ne kyllä tasaantuu. Niin siinä kävikin. Nyt neljä viikkoa kisojen jälkeen voin sanoa, että herkkuhimo on hävinnyt ja nautin taas puhtaasta ruuasta ja salitreenit kulkee paremmin kuin koskaan! Pumppi tulee oikein kunnolla ja se vasta motivaatiota nostattaa :)
Ensimmäinen kisadieetti on uutta eikä voi koskaan etukäteeän tietää kuinka keho reagoi asioihin. Dieetin jälkeen varsinkaan, mutta kaikesta oppii uutta ja tietää seuraavalla kerralla paremmin kuinka toimia :)

Rakkaiten tyttöjeni kanssa hakemassa äitille pumppia ;)

Rakkaiten tyttöjeni kanssa hakemassa äitille pumppia ;)


Olen myös tämän neljän viikon aikana käynyt läpi ajatuksia siitä kuinka mun elämässä on oikeasti kaikki hyvin. Osaan päivä päivältä enemmän arvostaa asioita mitä mulla on. Kisat ja paino tms ei ole se tärkein juttu elämässä. Mulla on ihana perhe, neljä tervettä lasta ja ihanat ystävät. Mulla on huippu harrastus joka antaa mulle niin paljon.

Aarteeni mun <3

Aarteeni mun <3


Itse haluan antaa vinkin kaikille tuleville kisaajille, että puhukaa ja olkaa avoimia. Ei saa jäädä yksin miettimään ja ratkomaan asioita, pitää uskaltaa kysyä ja puhua! Yleensä se helpottaa ja ymmärtää ettei ole "yksin" :) Asioilla on tapana järjestyä ja P O S I T I I V I N E N asenne on kaiken a ja o ja itse yritän etsiä kaikesta positiivista ja vaalin ympärille positiivista mieltä ja ihmisiä <3
Haluan kiittää vielä mun uskomatonta tukijoukkoa, on niin arvokasta, että olette mun elämässä <3
aurinkoista ja positiivista viikkoa kaikille <3

ystävien kanssa vappubrunssi <3

ystävien kanssa vappubrunssi <3


Pysykää kuulolla, tällä viikolla tulee blogiin suunnitelmia syksyn kisoista :)