Kisaviikonloppu :)

Nyt on sit mun ekat bikinifitness kisat taputeltu ja olo on aivan mahtava!!


Kisaviikonloppu starttasi perjantaina kun lähdettiin mun miehen kanssa kotoa jyväskylän kautta hakemaan mun ensin valmentaja kyytiin ja siitä matka kohti helsinkiä alkoi! Olo oli rauhallinen ja fiilis hyvä.

IMG_3922[1].JPG

Helsinkiin saavuttua mentiinkin suoraan kultsalle rekisteröintiin. Siellä alkoi pienimuotoinen jännitys varsinkin bikineistä, että meneekö ne tarkastuksesta läpi! Läpi ne onneksi meni, mutta huomautusta sain, että alaosa voisi olla ensi kerralla hieman isompi. Rekisteröinnin jälkeen käytiin viemässä valmentaja omaan majapaikkaan ja mieheni vei mut hotelille mun ystävän Kristan kanssa. Illalla kävin vielä valmentajan luona, laitettin kisaväriä ja siitä sitten takaisin hotelille. Siellä juotiin Kristan kanssa kuivattelu viinit ja aika nopeasti käytiin nukkumaan. Nukahdin hyvin mutta heräsin 04.33 enkä saanut enää unta.

IMG_3910[1].JPG

Menin klo 7 uudestaan valmentajan luokse väriin ja siitä meikkiin ja hiuksiin. Kaikki meni tosi nopeesti ja mulla oli jotenkin kauhea väsymys. 11 jälkeen saavuin kisapaikalle ja siellä muhun iski jäätävä epävarmuus mun kokonaisuudesta. Kisaväri jostain syystä imeyty muhun todella voimakkaasti ja olin todella tumma ja jopa vähän vihertävänharmaa. Mun valmentaja on tehnyt todella monia kisavärejä eikä koskaan ole käynyt näin. Kisapaikalla kun näin muita tyttöjä ja niiden ihanat värit niin ajattelin, etten tunnista itseäni edes peilistä. En ollut tyytyväinen lopputulokseen, mietin jopa ettei tää vaan sovi mulle. lavalle kun nousin olo oli epävarma, yritin kuitenkin parhaani mukaan nauttia suorituksesta. Lavalta kun tulin pois ja selvisi etten päässyt finaaliin.. Olo oli kun matto ois vedetty jalkojen alta! Jäätävä pettymys. Ajatukset pyöri vaan siinä, että haluan kotiin täältä, äkkiä pois. Menin ulos soittamaan miehelleni ja itku pääsi. Itkin niin paljon etten tiennyt miten lopettaa. Mun mies tuki ja tsemppas muistutti, että huomenna on uudet kisa ja sä näytät todellisen Liisan. Siinä sitten seisoin ja ystävät tsemppas mua täysillä. Alona sattui just kävelemään ohi ja juteltiin ettei mun lookki vaan yksinkertaisesti ollut minua.

IMG_3977[1].JPG

Mun palo nous täysillä mä päätin, että huomenna mä tuun itseni näköisenä ja nautin joka sekunnista minkä saan lavalla viettää!!


Illalla hotelilla otettiin viel Kristan kanssa kuivattelu viinit ja käytiin Alonan opastuksella poserausta läpi. Juttelin mun valmentajan Heidin kanssa puhelimessa ja puhuttiin, että huomenna vedän täysillä!


Sunnuntai aamu alkoi täydellisesti, nukuin yöni täysin putkeen ja heräsin vasta 07.10.  Fiilis oli mahtava ja odotin sitä hetkeä, että pääsen vihdoin taas lavalle! Lähdin laittaa meikkiä ja hiuksia Hannalle (mun ihana ja taitava kampaaja Hanna Rissanen) ja siitä suuntasin suihkurusketukseen. Sieltä lähdettiin kristan kanssa taksilla kultsalle missä mun valmentaja Heidi odotteli minua. Tsemppi oli mieletön me naurettiin, fiilisteltiin ja nautittiin kohta on sen aika että vihdoin nousen lavalle niin itsevarmana ja oman näköisenä!

Mikä MUODONMUUTOS!!!!! punaisissa bikineissä kauheen tunkkaisen näköinen täti. Vihreissä bikineissä minä oma ILOINEN itseni :)

Mikä MUODONMUUTOS!!!!! punaisissa bikineissä kauheen tunkkaisen näköinen täti. Vihreissä bikineissä minä oma ILOINEN itseni :)


Sitten se aika tuli ja nousin lavalle, nautin JOKA ikinen sekuntti ja mulla oli parhain fiilis ikinä!! Mä sanoin Heidille kun tulin pois, että kävi miten kävi niin mä annoin kaikkeni ja nautin täysillä. Sitten tuli tieto sä olet FINAALISSA!! Se fiilis, mä tein sen!! Pääsin finaaliin.
Lopullinen sijoitus oli 6 sija yleisessä sarjassa bikinifitness -163cm, olen niin tajuttamon tyytyväinen!! Uskomatonta kuinka lookki voi vaikuttaa sun oloon, esiintymiseen ja kuinka pystyt antamaan itsestäsi kaiken irti!

IMG_4100[1].JPG


Se on selvää, että syksyllä tää mama rokkaa lavalla uudestaan! Tää on mun juttu, nautin ja rakastan tätä ylikaiken! Dieetti meni kaikin puolin erittäin hyvin, tietenkin mua väsytti välillä, tietenkin mulla oli kova nälkä lopussa, mutta kaikki se oli tän kaiken arvoista.

IMG_4290[1].JPG


Oon niin suuresti kiitollinen kaikille jotka on mua tukeneet ja jaksaneet tsempata dieetillä eteenpäin. Ilman teitä mun läheisiä ystäviä, perhettä ja valmentajaa musta ei olis ollut tähän. Ikuisesti kiitollinen miten RIKAS mä olen kun ansaitsen tän kaiken <3


Matka jatkuu ja matka on loistava, en oikeesti malta odottaa mitä kaikkea tuleva vielä pitää!
Tähän loppuun vielä ne kliseiset sanat, KIITOLLINEN, SIUNATTU, ONNELLINEN matkannut tänne ohi ongelmien <3

IMG_4297[1].JPG


Ihanaa ja unelman täyteistä viikkoa kaikille, pysykää kuulolla blogi hiljaisuus on nyt rikottu :)

IMG_4179[1].JPG


<3 Liisa