Ensimmäinen blogikirjoitus poselandille

 

Kerkesin yhden blogi kirjoituksen tehdä ennen tätä ja sain samantein tilaisuuden ruveta kirjoittamaan blogia poselandille ja olen siitä todella innoissaan, vau!  


Olen siis 25-vuotias nainen pieksämäeltä. Perheeseeni kuuluvat mieheni ja meidän 4 lasta.

Viimeisen lapsen jälkeen minuun iski jonkin sortin tyhjyys, tiesin lapsiluvun olevan täysi ja perheen olevan koossa. Mitä seuraavaksi? Mieheni tekee töitä myös ulkomailla, joten jouduin olemaan lasten kanssa paljon yksin. Tarvitsin jonkun oman jutun ja mikä olisi parempi kuin omasta hyvinvoinnista huolta pitäminen, kun itse voit hyvin niin ympärillä olevat voi hyvin. Uskon olevani energisempi ja iloisempi äiti nyt terveellisen elämäntavan aloittamisen jälkeen.

Aloitin salilla käymisen ja se hyvänolon tunne mikä sieltä tuli oli niin koukuttava, että tiesin heti sen olevan juuri mun juttu. Kuvioon astui nopeasti fitness ja löysin mun ihanan valmentajan Heidi Edelmaninn yhteisen ystävän kautta. Ei mennyt kauaa kun päätös oli tehty, tulen vielän joku päivä kisaamaan bikinifitness lavoilla!

(Nämä ei oo mun kisabikinit, niistä lisää myöhemmin ;) )

(Nämä ei oo mun kisabikinit, niistä lisää myöhemmin ;) )


Tällä hetkellä tilanne on se, että mun kisadietti starttasi viime viikolla! Niin jännää, aivan huippua. Kisaan siis ensimmäiset bikinifitnesskisani keväällä 2017.


Täällä tulen kirjoittamaan siis paljon kisadietistä, sen etenemisestä, perheestä ja mitenkä saan kaiken pysymään kasassa. Perhe on minulle tärkeintä mailmassa ja menee aina kaiken edelle, mutta ilman tätä intohimoa minkä olen saanut salilta en olisi näin positiivinen ja iloinen äiti kotona!

Ihanaa iltaa kaikille ja olkaa kuulolla -Liisa-