Joulun ja uudenvuoden tunnelmat!

Ihanaa päästä vihdoin kirjoittelee! Joulu ja uusivuosi on takana ja vuosi 2017 on startannut mitä parhain fiiliksin! :)

IMG_0247[1].JPG


Joulu meni meillä rauhallisesti perheen kanssa ja sainkin luvan kanssa syödä mahan täyteen kaikkea jouluherkkua. No kiintiö tuli täyteen ja huono olokin siitä vähän tuli. Sen jälkeiset pari kolme päivää oli sillein aika haastavat. Mieli teki herkutella ja tuntui, että omaan ruokavalioon palaaminen on paljon vaikeampaa kuin ennen. Nyt onneksi olo jo hyvä!

IMG_0206[1].JPG


Uusivuosi meni lepposasti ja noudatin täysin ruokavaliota. Vuosi 2016 on ollut meidän perheelle aivan mahtava! Ollaan saatu kauan haaveilemamme oma koti, käyty lomailee espanjassa ja olen saanut tämän mahtavan fitness harrastuksen mun elämään. Ihania ihmisiä joihin oon tutustunut ja saanut oikeesti uusia ystäviä! Vanhat ystävät ollu tukena kaikessa, kiitos teille kun saan soittaa milloin vain ja ootte ollu mukana mun elämässä vuodesta toiseen <3 Ihana perhe, mies ja lapset. Vuodesta 2017 odotan mahtavaa vuotta. Mitään suurempia lupauksia en tee tälle vuodelle. Pidän vaan tämän ajatuksen mielessä unelmat on tehty toteuttaviksi. Usko siis unelmiin. :)

Kuvan ottanut ihana Oona Manninen <3 Tästä teen erilisen postauksen :)

Kuvan ottanut ihana Oona Manninen <3 Tästä teen erilisen postauksen :)


Diettiä mennyt nyt tasan 6 viikkoa. Ruokaa on kiristetty ja aerobiset aloitettu. Nyt voin sanoa, että tuntuu dietille ja tästä vaan kiristellään sit loppua kohden.
Treenit on sujunut tosi hyvin ja painot on vaan noussut! Siitä oon kyllä tosi tyytyväinen.

IMG_0353[1].JPG


Joulunvälipäivinä kävin tampereella, meidän piti taas käydä perheen kesken mutta miehelle tuli työreissu hollantiin joten lähdin ihan yksin tällä kertaa. Lähdin siis biancanevelle valitsemaan mun kevään kisabikinit!! Ihan uskomatonta, että oikeesti se on jo näin lähellä. Bikinit valittiin ja niistä tulee varmasti UPEAT! Helmikuun loppupuolella suuntaan uudestaan sinne ja kokeilen bikinejä ja päätetään koristelusta. Niistä sitten myöhemmin lisää. Värin taidan paljastaa vasta sitten lavalla ;)

 

Kuvannut Oona Manninen

Kuvannut Oona Manninen

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!


Pysykää kuulolla tarkoitus tehdä tällä viikolla muutama postaus mm minun kauneudenhoidosta ja miten saan itseni pysymään ihmisen näköisenä näinkin kiireisessä arjessa. Kävin myös Oonan kanssa koulunstudiolla kuvauksissa ja niistä lisää mahd. pian :)
-Liisa- <3