Kisa suunnitelmat :)

Oon tässä ennen kevään kisoja ja dieetin loppuvaiheessa miettinyt millon kisaan seuraavan kerran. Syksy on ollut kovasti mielessä ja kevään kisojen jälkeen kun pääsin finaaliin sain myös paikan suoraan lahden sm kisoihin. Ajattelin heti, että jos vaan henkisesti jaksan niin kisaan syksyllä uudelleen! Kevään kisojen jälkeen mietin kyllä pari kertaa, että jaksanko henkisesti sitä urakkaa. Haluan lähtee dieetille satalasissa ja intoa täynnä. En missään nimessä vähän epävarmana ja katsotaan miten menee fiiliksellä. No dieetillä olen nyt muutaman viikon jo ollut ja fiilis on loistava!

IMG_5299[1].JPG


Jotenkin kun henkisesti valmistautuu, että nyt se dieetti ja alkaa ja varsinkin tällä kertaa kun tietää mitä on edessä on fiilikset rauhalliset ja luottavaiset! En malta odottaa syksyn kisoja ja haluan kyllä nyt nauttia tästä dieetti ajasta kun se on niin nopeasti ohi. Dieetin ja kisojen jälkeen mulla oli vähän semmonen mitäs nyt olo? No nyt tiedän miten toimin ensi dieetin jälkeen. :)


Dieetissä mulle on raskainta lauantai päivät. Olen tottunut tiettyihin viikonloppu rutiineihin ja meillä on ollut tapana koko perheen kera herkutella, tehdä hyvää ruokaa ja nauttia perheestä/ystävistä. Dieetillä ja varsinkin näin alkuun ei oo vielä mitään suurempaa onglmaa kun ruokaa on vielä todella paljon. Mutta loppu ajasta kieltämättä lauantaisin tuntui kun olisi maanantai. Hommattiin reilu viikko sitten meidän terassille ulkoporeamme, joten enköhän saa nollatua lauantaisin arjen kiireet poreillen :) Arkisin dieetti rullaa ihan normaalisti eikä sitä kerkee sen enempää miettimään, tekee vaan ohjeiden mukaan ja illalla uni tulee nopeesti!

IMG_5348[1].JPG


Syksyn kisabikinitkin on jo ostettu ja saan ne parin viikon päästä ulkomailta! Olen niistä ihan super innoissaan ja odotan kovasti, että pääsee sovittelee :)

Mukavaa viikkoa kaikille <3
<3Liisa