Mikä avuksi selluliitin poistoon ja moneen muuhun vaivaan!

Minun on ihan pakko päästä vihdoin kertomaan teille aivan huikeesta jutusta, minkä sain kokea viimeisillä dieetti viikoilla. Käyn Pieksämäellä kuntosalilla Kunnonkeskuksessa. Aamu aerobiset kävelin aina juoksumatolla ylämäkeä ja tuijottelin siellä television ruutua. Sattumalta huomasin mainoksen LPG-hoidosta ja samalla viikolla siitä oli puhetta valmentajan kanssa. Valmentaja kertoi kuulleensa paljon hyvää kyseisestä hoidosta. No ajattelin heti, mun on pakko testata sitä! Viimeiset viikot dieetillä ja tarviin jalkojen alueelle täsmähoitoa!

IMG_3595[1].JPG

Sainkin varattua ajat kätevästi heti ensimmäiselle viikolle 3 kertaa ja seuraaville viikoille 2 kertaa. LPG- hoitoon meneminen vähän jännitti aluksi, ajattelin sen olevan kivuliasta. No yllätyin kummasti, hoito oli miellyttävää ja hoitoa tehnyt kunnonkeskuksen fysioterapeutti selitti minulle alusti asti kaiken ja hoitoa tehdessä olin perillä mitä tehdään ja mitä tuloksia haetaan. Minulla oli hyvin mielyttävä ja rauhallinen olo hoidon aikana.

IMG_3576[1].JPG

Hoito muistuttaa jonkin verran hierontaa, mutta se tehdään lpg- laitteella. Mitä sillä sitten hoidetaan? Lista on pitkä ja alunperin hoitoa on tehty mm leikkauspotilaille, se vähentää vamma-alueen turvotusta ja nopeuttaa sidekudosten arpeutumia.

Hoitoa käytetään myös moneen muuhun tekijään. Selluliitin poistoon, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, lihaskireyden helpottamiseen ja esimerkiksi raskauden jälkeen sillä voidaan sarjahoitona kiinteyttää mm vatsanseutua. Hoidolla on siis todella paljon positiivisia vaikutuksia.

No moni varmasti miettii mitä apua sain viimeisillä dieetti viikoilla hoidoista. Ja voin käsisydämmellä sanoa, että hoito oli piste iin päälle!! Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen tunsin alakropassa muutosta. Ravasin vessassa hoidon jälkeen useammin joten nesteet se pisti takuulla liikkeelle! Ensimmäinen hoito tehtiin minulle maanantai aamuna ja seuraava keskiviikko aamuna, hoidon tekijä Tanja huomasi heti muutoksen. Jalat eivät olleet enää niin nesteiset mitä ne vielä ma aamuna olivat! Kun olin käynyt hoidossa noin 4-5 kertaa mun iho rupesi olemaan sileä ja silmin nähden huomasin kuinka selluliitti rupesi häviämään. Mulla on aina olleet jalat vähän ongelmalliset ja kaikki ylimääräinen on kerääntynyt jalkoihin. Toki 4 raskautta on saaneet aikaan myös muhkuroita jalkoihin. Varsinkin takapuolen alla on ollut poimuja josta en luullut pääseväni ikinä eroon. Mutta niin vain joka hoitokerran jälkeen oli poimut tasaisemmat ja kuin viimeisin kerran menin hoitoon ei poimuista ollut enää jäljellä mitään!

pahoittelut kuvan laadusta, kuvasta huomaa poimun ja miten se on jo parin kerran jälkeen pienentynyt!

pahoittelut kuvan laadusta, kuvasta huomaa poimun ja miten se on jo parin kerran jälkeen pienentynyt!

Voin siis käsisydämmellä suositella lpg- hoitoa kaikille jotka kärsivät selluliitista, lihaskireydestä, löysästä nahkasta, arvista tms. Jos käyt hierojalla, niin käyppäs seuraavalla kerralla lpg-hoidossa, se on mukavaa vaihtelua tavalliseen hierontaan.

Ihana Tanja joka teki hoitoa minulle :)

Ihana Tanja joka teki hoitoa minulle :)

Kunnonkeskukselta saat varattua helposti ajan soittamalla ja voitte samalla käydä läpi mihin juuri sinä tarvitset hoitoa. Olen todella tyytyväinen, että meillä pieksämäellä on oikeasti tämmöinen mahdollisuus kuin Kunnonkeskus. Palveluita on jokaiselle, sali on auki salikortilla klo 05.00-23.00, joten jokainen varmasti löytää ajan milloin tulla. Salilla on myös lukuisia jumppa/yoga/pilates tms mahdollisuuksia, joten jokainen löytää varmasti mieluisan liikunta harrastuksen :)

Itse olen Kunnonkeskuksen palveluihin erittäin tyytyväinen ja lpg-hoitoa en pysty tarpeeksi kehumaan, olen siihen vaan niin erittäin tyytyväinen! Muutos on silminnähtävää ja aion varmasti käyttää hoitoa taas parin kuukauden päästä kunhan kisadieetti starttaa uudelleen ;)

lopputuloksena aivan sileät jalat!

lopputuloksena aivan sileät jalat!

Vinkkinä nyt muuten äitienpäivän lähestyessä, mikä voisi olla parempi lahja kun panostaa oman vaimon/äidin

hyvinvointiin! Käy hakemassa lahjakortti kunnonkeskuksen palveluihin, suosittelen lämpimästi lpg-hoidon ostamista! www.kunnonkeskus.fi

Osoite: Tallikankaankatu 3, Pieksämäki

Puhelin: 015 341 699

Sähköposti: toimisto@kunnonkeskus.fi

Iloista viikkoa kaikille!

<3 Liisa