Kuinka mä pidän mun hiuksista huolta :)

Tällä viikolla kävin kampaajalla laittamassa mun hiukset uuteen uskoon. Haluan panostaa mun hyvinvointiin ja yksi askel siihen on käydä säännöllisesti kaunistautumassa. Se tunne on vaan niin hyvä kun istut siellä kampaajan tuolissa. Se on ihan vaan mun omaa aikaa, saa olla rauhassa ja rentoutua. Sen lisäksi on ihan prinsessa olo kun lähtee kotiin ja vois vain peilailla uusia hiuksia!

IMG_0421[1].JPG

Mä mietin jo muutama kuukaus ennen diettiä , että kenelle luotan mun hiukset ja oon jo jonkun aikaa seurannut instagramista mun kampaajan sivua. Joka kerta mua houkutti enemmän ja enemmän käydä kokeilemassa millainen lopputulos tulee. Ja onnekseni rohkenin mennä, nimittäin lopputulos oli just mitä toivoin! Kiiltävä, pehmeä ja kaunis! Varasin uuden ajan melkein samantein alkuvuoteen. Aika kannattaa varata muutamaa viikkoa ennen niin saa yleensä mieleisen ajan itselleen :)

OQNK6811[1].jpg


Mitä mun hiuksille tehtiin , että  niistä tuli niin kiiltävät ja terveen tuntuiset. Tyveen tuli kestoväri ja latvaan laitettiin ihana kiiltoa antava sävy. Värjäyksen yhteydessä mulle tehtiin olaplex hoito. Olaplex tekee hiusten värjäämisestä  turvallisempaa, se korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia. Esimerkiksi sen avulla pystyy vaalentamaan turvallisemmin, eikä hius rasitu niin paljon. Olaplex tuo hiuksiin ihan uutta eloa ja kiiltoa, se siis korjaa hiusta sisältä. Itselläni on ihan tummat hiukset enkä halua enään turhaan vaaleentaa niitä mihinkään suuntaan, kun tiedän mun kisalookkini olevan tumma! Olaplexin saa siis tilattua värin yhteydessä tai hoitoon voi mennä ihan ilman värjäystä ja ottaa pelkkä olaplex hoito!

IMG_0439[1].JPG


Hannan käsiin uskallan suositella kenen vain menevän. Huolellinen, asiakasta kuunteleva joka pystyy kuitenkin sanomaan jos hiuksen kunto näyttää sille, ettei mm vaalennus onnistu. Semmoinen kampaaja on luottokampaaja! Ekalla kerralla mietin jo hetken latvojen vaalennusta, Hannan ei tarvinnut kun mainita latvojen olevan vähän huonossa kunnossa. Päätin heti ettei niihin tarvita yhtään vaaleata raitaa!


Näin dietillä haluan hemmotella itseäni useammin. Saan siitä vaan niin paljon energiaa ja hyvää mieltä mun päiviin!


Hannan palveluihin ja ajanvaraukseen pääset tästä sivusta https://www.facebook.com/tmihannarissanen/?fref=ts . Käy myös seuraamassa Hannan upeita luomuksia instagramista Tmihannarissanen

IMG_0610[1].JPG

Ja jos varaat aikasi 20.1.2017 mennessä koodilla Liisa10 saat 10% alennuksen hiusten värjäyksestä! Soittamalla sanot koodin ja jos varaat netissä kirjoita siihen Liisa10. Ajan ei tarvitse olla tässä kuussa kunhan varaat sen 20.1 mennessä :)


Me lähdetäänkin huomenna ensin jyväskylään, käyn treenaamassa mun valmentajan kanssa, jonka jälkeen suuntana tampere viikonloppu koko perheenä! Suositelkaas missä salilla kannattais tampereen suunnalla käydä :)?

BXXC3617[1].jpg


Loistavaa loppuviikkoa kaikille ja pitäkää huolta myös ulkoisesti itsestänne, se piristää kummasti arkea :)

-Liisa- <3