Kuinka yhdistää suurperhe ja oma hyvinvointi

Eli se suurin kysymys, jonka kuulen lähes päivittäin? Miten sä pystyt tähän? Kuinka sun aika riittää? Miten sä oot aina noin energinen?

IMG_2394[1].JPG


No lähdetään liikkeelle siitä, että meillä kaikilla on saman verran tunteja päivässä. Ja kaikilla äideillä on oikeus vapaa-aikaan! Oli se sitten kaupassa käynti, lenkki, uinti, kampaaja tai sali. Vaikka tulee äidiksi ei saa unohtaa olevansa myös nainen. Oma hyvinvointi on kuitenkin todella tärkeää, ei kai perhe voisi onnellisempi olla kun äitikin on tyytyväinen ;)


Moni aina ihmettelee miten mulla riittää aika ja mielenkiinto. No mun elämä on kiireistä, mutta onnellisen kiireistä. En vaihtais mun elämästäni just nyt mitään. Olen saanut lapseni nuorena ja meille se on sopinut hyvin! Energiaa on kaikkeen ja mummotkin vielä nuoria ja haluavat osallistua lasten elämään.


 Salilla käyn 5 krt viikossa ja käyn aina ma-pe ja pidän viikonlopun vapaalla! Salilla mulla menee reilu tunti päivässä. Lähden sinne aamupäivästä, iltapäivästä tai illasta, ihan riippuen miten pääsen. Joskus otan mun tytöt (8-v ja 3-v) mukaan salille ja voi että sitä intoa ne pakkaa reppuun eväät ja ottaa muutaman lelun ja leikkivät siellä nurkkauksessa sen aikaa kun teen treenin. Joskus taas mun neljävuotias poika on mukana. Mun äiti asuu ihan meidän lähellä ja onkin mun suuri tuki! Muistan sen päivän kun soitin äitille, että haluan mennä fitness lavalle. Oli se pieni järkytys puhelun alkuun, mutta hetken päästä äiti sanoi että tukee mua aina. Ilman mun miestä, vanhempia ja mummoa en pystyisi tähän. Ne on ollu korvaamaton apu!

IMG_2250[1].JPG


Ruuat teen yleensä parille päivälle kerralla niin ei tarvitse asua keittiössä. Se helpottaa ihan perusarkea, kävi salilla tai ei!


Mä olen niin tyytyväinen, että löysin mun elämään tämän harrastuksen. Se tunne kun mä tiedän, että tänään pääsen salille. Siellä laitan kuulokkeet korville treenaan ja keskityn tunnin vain itseeni! Sieltä kun tulen mulla on taas niin paljon enemmän virtaa kotona lasten kanssa! Tää on sitä mistä nautin ja jossa voin nollata pään kaikesta.

IMG_2461[1].PNG


 Mun arki on välillä todella kiireistä mutta myös todella palkitsevaa. Ruutinit on tärkeitä tässä taloudessa ja sen avulla mennään pitkälle, ilallla ajoissa nukkumaan ja aamulla aikaiseen ylös. Viikonloput sit höllättään koko perheen voimin.
Asenne ratkaisee paljon, positiivisella mielellä eteenpäin. Usko siihen mitä haluat saavuttaa, unelmat on toteuttamista varten.

Kohta kaksi viikkoa diettiä takana ja siitä voisinkin seuraavalla kerralla kertoa lisää :)

IMG_2459[1].PNG

Olkaa siis kuulolla!

Ihanaa viikonloppua kaikille -Liisa-