Neljä viikkoa diettiä ja ihana joulu!

Niin se vain neljä viikkoa jo diettiä takana! Tuntuu, että aika menee ihan todella nopeasti. Mun arki on niin kiireistä ja jokaiselle päivälle jotain ohjelmaa joten päivät menee hujauksessa! Eikä se haittaa yhtään, kun elämä on kiireistä mutta asiat jotka tekevät siitä kiireisen ovat mieluisia ja teet sitä mistä nautit..<3

IMG_0016.JPG


No dietti edennyt just niinkuin pitääkin. Kaikki mennyt siis tähän asti hyvin! Ja mitä mä odotan eniten tällä hetkellä on J-O-U-L-U !! Olen niin joulu ihminen, mikä voisi olla parempaa kuin perheen kokoontuminen! Kaikki KIIRE jää ainakin aatoksi ja voi vaan olla, syödä ja nauttia kaikista läheisistä! Joulua voisin laittaa kotonakin koko ajan. Itseasiassa varsinkin tämä joulu on erityinen koska meillä on oma koti jonka ostimme heinäkuussa. Ihan ensimmäinen meidän perheen ikiOMAkoti <3 Juolu on näkynyt täällä jo marraskuusta asti ja lapsetkin on jo kyllästymiseen asti oottaneet milloin se aatto on. No enää 5 päivää, vielä täytyy malttaa!

koti.jpg


Koska mun elimistö on ottanut dietin vastaan hyvin ja paino on tippunut, on mulla ensimmäinen tankkaus päivä aattona. Se tekee tästä erityisen, valmistauduin kuitenkin näin joulu ihmisenä siihen, etten välttämättä saa tänä vuonna jouluruokaa laisinkaan! Tämä on ollut ihana ``yllätys``. Syön maltillisesti, mutta nauttien.


Joulun jälkeen suuntaankin tampereelle biancanevelle bikinimallipalaveriin!! Vielä en ole lopullista päätöstä tehnyt millaset bikinit tulevat olemaan. Mutta vahva kuva mulla on päässä millaiset ne tulevat olemaan ja miltä näytän lavalla niissä. Unelma josta tulee kohta totta, huh!


Viime viikon olin kokonaan ilman puhelinta, oli vähän taukoo somesta ja kaikesta! Teki oikeesti tosi hyvää tämmöselle puhelin riippuvaiselle!

Kuvassa vasemmalla mun valmentaja ja oikealla tiimi kaveri :)

Kuvassa vasemmalla mun valmentaja ja oikealla tiimi kaveri :)


 Viime sunnuntaina oli myös meidän tiimin yhteistreenit ja meidän valmentaja piti meille ihan todella tehokkaan pakaratreenin, liikkeet oli ihan uusia, en juurikaan ollut ennen semmoisia tehnyt. Jos haluat kokeilla jotain uutta ja todella tehokasta niin tässä tulee. 10x10 yhden jalan prässi, 10x10 donkey kick back, 5x10 yhden jalan lantion nosto, 5x10 alasveto taljassa ja 5x10 lonkan loitonnus koneessa. Tämän jälkeen ajo jyväskylästä pieksämäelle teki jo vähän kipeää ja seuraavat kolme päivää mun oli vaikea päästä ylös mistään! Enkä todellakaan pystynyt tekemään omaa jalkatreeniä silloin kuin piti, siirsin sitä neljänteen päivään! Eli osu ja uppos ;)

pepputreeni.jpg


Ihanaa viikkoa ja joulunodotusta kaikille <3 -Liisa-