FIILIS KARJALAN KOVIN 2018 KARSINNOISTA?

Kaiken kaikkiaan fiilis jäi hyväksi. Lajit oli kivat ja monipuoliset!
Sijoitus karsinnoissa oli 25/40. Paremmin kuin odotin ja mihin olin asennoitunut. Tavoite kun oli päästä juuri vain sisään 40 joukkoon. Olen siis hyvin tyytyväinen.

Alkuvuoden totaalisen väsymisen jälkeen on ollut haastavia aikoja henkisesti treenien suhteen. Vaikeinta on ollut alkaa luottamaan itseensä taas ja siihen, että parin vuoden työ ei häviä totaalisesti vaikka pari kuukautta joutuu olemaan telakalla ajettuaan seinään. Tietenkin hitaasti se kaikki kunto ja voima tulee takaisin, mutta tulee se kuitenkin ja monesti sitten hieman vielä parempana. Näihin kesän odotetumpien kisojen karsintoihin ehdin 2 kuukautta treenata täysillä, 2kk totaalisen crossfit-treeni levon jälkeen. Joten karsinnat jännitti ja paljon!

Suurin pelko oli ehdottomasti, että kunto ei vain vielä riitä kisajoukkoon pääsemiseen. Monen monta epäluottamus kuoppaa kävin ajoittain itsestäni mielessäni läpi. Kuitenkin lajeissa osoitin taas itselleni, että kehitystä on tapahtunut ja kunto alkanut taas hitaasti, mutta varmasti tulemaan takaisin. Itseluottamus omaan tekemiseen alkaa taas siis löytymään. Pieniä murheenkryynejä treenitauon jälkeen on ollut myös, kuten rengas muscleupit. Niiden eteen on tehty työtä ja tehdään jatkossakin, jotta ne ei olisi niin iso vaikeus, kuten näissä karsinnoissa oli. Treenaaminen on kuitenkin ollut koko ajan kivaa ja tuntunut hyvälle, vaikka välillä malttamattomuus ja epäluottamus nostaa päätään.

Näissä karsinnoissa tein kaikki muut paitsi 1 lajin kerran ja mahdollisimman hyvin. (Karsintalajit näet täältä)
PLUS mahdollisimman vähän koitin stressata. Kuitenkin jo ensimmäisen 1 lajin jälkeen tuli totaali itseluottamus romahdus (Tämä pätkä tulee näkymään seuraavassa v-logissa)!:D Mutta siitä selvittiin nukkumalla ja päättämällä, että muut sujuu sitten hyvin, jotta päästään kisaamaan ja näinhän siinä kävi ja olen tyytyväinen suorituksiini. Nyt treenataan pari kuukautta ja katsotaan minne saakka päästään! 😉

FOLLOW – @mariassamia

Poselandin Youtube kanavalta löytyy myös v-login ensimmäinen jakso ja julkaisen pian uuden jakson, jossa näette vähän karsintojen jumppailuja!

xo Mia

5
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday