Hetki aikaa itselle

Syksy on ehdottomasti heti kesän jälkeen lempi vuodenaikani. Jotenkin syksy on sellaista aikaa jolloin haluan rauhoittua monella tapaa ja pysähtyä miettimään mennyttä kesää ja ihastella luonnon muuttumista ja varautumista talveen. Värit on kauneimmillaan ja ulkoileminen saa mielen lepäämään. Tekisi mieli vain ottaa paljon omaa-aikaa kaiken suhteen, eikä kiiruhtaa minnekään, siksi blogissakin on ollut normaalia hiljaisempaa, koska muussa elämässä on ollut kiirettä. Kesän kisojen jälkeen vlogi on myös ollut tauolla ihan tarkoituksella, jatkoa on kuitenkin luvassa. Nyt vain pyrin vielä ottamaan hetken enemmän omaa aikaa vapaapäivinä ja se tarkoittaa vähemmän blogia ja vlogin kuvaamista.

Työkuvioissa on tapahtunut uusia kivoja ja mielenkiintoisia tuulia ja sekin lisää energian kulumista sinne suuntaan. On tullut paljon uutta opeteltavaa, jolloin se vie energiaa yllättävän paljon muusta.
Someani tarkkaavaisimmin (@mariassamia) seuraavat ovat varmaan huomanneetkin ettei työpaikka ole muuttunut, mutta fyysinen toimipisteeni on ja samalla tullut uusia ”yksiköitä” joissa työskentelen ja se tarkoittaa paljon uusien asioiden opettelemista ja opiskelemista.

Treeneissä tuntuu luistavan kaikki hyvin ja tasaisesti eteenpäin, hieman mustaa pilveä mielen ylle on tuonut vasemman olkapään pieni vamma, joka tuli jo hieman ennen kesän kisoja. Vamma on estänyt tiettyjen harjoitteiden tekemistä nyt kuntoutuksen aikana. Kuitenkin on menty isoja harppauksia eteenpäin monen asian osalta treeneissä, niin en onneksi ole stressannut ja surrut olkapäätä liiaksi. Tietenkin se aina kalvaa, jos ei pysty tekemään kaikkia liikkeitä, mutta sitä urheilu välillä on ja on hyväksyttävä ettei aina kykene kaikkeen jos loukkaantumisia tulee.
Välillä on vammoja ja niitä pitää malttaa kuntouttaa ennalleen eikä hötkyillä… Helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritys on kova ja toivon että aletaan olemaan paremmalla puolella ja kohta päästäisiin takaisin kaikkien liikkeiden kimppuun. Treenit ja treenaaminen kuitenkin tuntuu jatkuvasti hyvältä ja se on kivaa. Silloin asiat on aika mallillaan kuitenkin.

Seuraavana tavoitteena kuitenkin on joulukuun tietämillä alkavat Winter Warin karsinnat, sinne olisi kova halu päästä kisaamaan sitten helmikuussa.
Toivotaan että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan!
Lähtekää tekin nauttimaan syksystä, sen upeista väreistä ja ottakaa hetki aikaa itsellenne ja ajatuksillenne!

xo Mia

2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday