KARJALAN KOVIN PAKETISSA – MITÄ JÄI KÄTEEN?

Nyt on viikko takana kisojen tiimellyksestä!
Noh… Eihän ne mennyt ihan niinkuin suunnittelin. Harmikseni sijoituin 26/40, vaikka tavoite oli 20 paremmalla puolella. (Leaderboardiin pääset tästä ja lajit puolestaan pääset katsomaan täältä.) Jäin omasta tavoitteestani ja siksi en ole tyytyväinen, mutta paljon viisaampi olen näiden kisojen jälkeen taas.

Kuitenkin äärettömän kivaa oli olla kisaamassa, nautin siitä vaan niin paljon ja harmi että kolme päivää menee aina niin hujauksessa! Vaikkakin takki oli ihan tyhjä viimeiseen lajiin lähtiessä ja sekavin tuntein sinne raahauduin viimeiseen kärsimykseen. Kisoissa aina on paras fiilis, kun pääsee lajia tekemään ja näkee mihin tehty työ riittää! Kisoista jää taskuun hirveästi oppia ja omat vahvuudet ja heikkoudet heitetään päin näköä armotta. Kuten näissä kisoissa nähtiin omalla kohdallani, juoksua ja peruskuntoa vaativissa lajeissa oltiin viimeisien joukossa, enkä mahtanut mitään muille mimmeille. Perus crossfitissä sain pidettyä pintani ja keikuttua toivotummilla sijoilla. Kuitenkin parin ekan lajin epäonnistumiset tiputti kokonaissijoitusta eikä tavoitteeseen päästy. Reality check done!

Kroppa palautui kisoista mielestäni todella nopeasti. Uskon että jatkuva hiilaritankkaukseni ennen ja jälkeen lajien palkittiin näin. Lisäksi söin päivän viimeisten lajien jälkeen paljon kunnon ruokaa kahteen otteeseen Björnin pakottamana aina pahaan oloon saakka. Sitten täydellä masulla nukkumaan ja unta palloon! Ainoastaan perjantain lajin jälkeen kroppa oli niin kierroksilla, että unet jäivät hieman lyhyeksi, mutta jännitys ei unia onneksi mikään yö vienyt, eikä aiheuttanut pään vaivaa. Ainoa jännitys mitä koin, oli perjantaina ennen ekaa lajia, ja sinne se jäi kun pääsi vihdoin aloittamaan viikonlopun.

Viime viikon eli kisojen jälkeisen viikon alun vain lomailin ja käytiin mini kesäreissulla Hanko-Tammisaari huudeilla. Salilta olen pysytellyt poissa kokonaan, lisäksi mieli on saanut rentoutua ilman suurempia aikatauluja ja ruokakin on ollut ihan mitä huvittaa. Olen pitänyt lupaukseni ja vetänyt sokeriöverit. Kännejä ei ole tullut otettua! Ei vain ole tehnyt mieli. Kuitenkin ruokailusta sen verran olen ollut kartalla, että on tullut syötyä tarpeeksi, jotta kroppa palautuisi mahdollisimman hyvin ja näin se on tehnyt.

Tänään pääsen suunittelemaan valmentajan kanssa matkaa kohti tulevia tavoitteita ja treenailemaan! Olen niin innoissani ja virtaa täynnä!
P.S. Vlogi tulee myös kisoista katsottavaksi tällä viikolla, jossa koko Karjalan Kovin kisaviikonloppu pikakelattuna.

Laittakaa seurantaa Poselandin Youtube kanava niin näette aina ensimmäisten joukossa uudet vlogit. Seuratkaa myös instagramissa @mariassamia

KUVAT -Eino Ansio

xo Mia

4
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday